evet öyle olsun demi..kışın güney de lazım çünkükuzeye bakan evleri sevmiyom aslında, ama kuzey-güney olacak, yazın kuzey-kışın güney ideal oluyor canım.
Aminnn Allah yardımcımız olsun inşallah.
hımmmmmmmm..irem..tamam o zaman..evet oğluş yoktu manevi kızım vardı irem onunla idare ettik akşam
iyiymiş ben iftarı 9 da zannediyordum,daha bakmadım imsakiye geçmedi elime
bizimkisi öyle işte canımcım, yazın kuzeyde yatıyoz, kışın güneydeevet öyle olsun demi..kışın güney de lazım çünkü
marketlerde vardır imsakiye sanırım
bizimkisi öyle işte canımcım, yazın kuzeyde yatıyoz, kışın güneyde
gerçekten kuzey odaya gidince bir rahat ediyorum, güneyden de esinti alınca, rahat oluyo yani.
Günaydın kızlar,bugün açılışı ben yaptım cumanın şerefine..Hayırlı cumalar hepinize.Bir haftasonuna daha geldik vede ramazana,hepimize hayırlı ramazanlar olsunBen akşam yemekten sonra oğlanın sınıftan arkadaşının annesiyle buluştum parka gittik oturduk çaylarımızı içtik üfül üfüldü akşam park,bir çok arkadaşımıda gördüm park ın cafeteryası dolmuş taşmıştı valla havadan dolayı,ramazandada çok keyifli oluyo iftardan hemen sonra atıyoruz kendimizi parka 10 gibi haftasonları 1'e 2 ye kadar oturuyoruz parkta cıvıl cıvıl sonrada sahuru yapıp yatıyoruz çok zevkli geçiyo yani.Eşimde evde yatmış dinlenmiş biz bayan bayanaydık.10.30 da geldim eve.Bu akşamda kısmetse oğluşuma kavuşurum artık yazlığa geçeriz geç vakit
günaydın canım,
ben de sana cevap yazıyordum, açılışı kaçırdım, sana da hayırlı cumalar.
Sağolasın, Ramazan geldi hoşgeldi.
Ohhhh ne güzelmiş sizin orası öyle, ne güzel cümbür cemaat eğlenceli olur tabii. Bu sene de öyle olur artık, 3,47 de imsak oluyormuş, düşüsenize gecenin yarısı. Hafta sonları dediğin gibi yiyip yatmak en mantıklısı.
günyadın.hayırlı cumalar.
oğluş olmayınca o parkın zevki olmaz ki
günaydın..bizim ev kuzeye bakıyor..baya serin..buz gbi hatta.
dün akşam bakıcımıza girdim..çocukları alırken..yarım saat oturdum..onun ev akşam güneşi batıncaya kadar güneş alıyor..nasıl sıcak anlatamam..çocuklar terliyor oturduğu yerde..
o zaman dedim ki kuzeye bakan ev iyidir dilekçimmmm
hee akşam da 20.36 iftar
Allah verir kolaylığını inşallah
evet canım aynen öyleeoo püfür püfür yaniiiiiiiii
günaydın canım, sağol sana da hayırlı cumalar.günaydın kızlar hayırlı cumalar..
benimde işim vardı yeni geldim..
evet canım aynen öylee
günaydın canım, sağol sana da hayırlı cumalar.
hoşgeldin, nasılsın?
çok şükür iyiyim canım sende iyisindir inşallah..
hoşbuldum canım. çok şükür oğluşda, bende, annemde iyiyiz.hoş geldin..anlat canımcım..
oğluşun nasıl
yeni evin nasıl..komşular nasıl..
annen iyi mi..
hafta sonu ne yapcanız..
bizim bugün mezuniyet töreni var..okul şenlikli..
saat 2 de başlıyor..buyrun gelin.
çok şükür canım iyiyiz.çok şükür iyiyim canım sende iyisindir inşallah..
vavvv mezuniyet töreni ha şimdi ne mutludur o öğrencilerhoş geldin..anlat canımcım..
oğluşun nasıl
yeni evin nasıl..komşular nasıl..
annen iyi mi..
hafta sonu ne yapcanız..
bizim bugün mezuniyet töreni var..okul şenlikli..
saat 2 de başlıyor..buyrun gelin.
pazara gitmek mi, kız oruçlu oruçlu pazar çok zor olur ama.:26: dün gittik biz işçıkışı da, mahvoldum yanii, sıcak-kalabalık-bir de gürültü, bağıran pazarcılar, bayılacaktım nerdeysehoşbuldum canım. çok şükür oğluşda, bende, annemde iyiyiz.
komşularda iyidir herhaldehepsinle tanışmadık daha..
bu ev çıktığım evden geniş yayılıyoruz artık
hafta sonu pazara gideriz sadece sıcak ve oruçlu zor olur bir yere gitmek.
şimdi çıksak yetişirmiyiz 2 ye
sen skype açtın mı.
çok şükür iyiyim canım sende iyisindir inşallah..
hoşbuldum canım. çok şükür oğluşda, bende, annemde iyiyiz.
komşularda iyidir herhaldehepsinle tanışmadık daha..
bu ev çıktığım evden geniş yayılıyoruz artık
hafta sonu pazara gideriz sadece sıcak ve oruçlu zor olur bir yere gitmek.
şimdi çıksak yetişirmiyiz 2 ye
sen skype açtın mı.
çok şükür canım iyiyiz.
vavvv mezuniyet töreni ha şimdi ne mutludur o öğrenciler
hey gidi günler hey, ne çabuk da geçti zaman 1995 te mezun olmuştum, nerdeyse 20 yıl olacakyaşlandık beyaaa.
pazara gitmek mi, kız oruçlu oruçlu pazar çok zor olur ama.:26: dün gittik biz işçıkışı da, mahvoldum yanii, sıcak-kalabalık-bir de gürültü, bağıran pazarcılar, bayılacaktım nerdeyseçok fena oldum açıkçası. Bir de o pazarcıları düşün akşama kadar o hengamenin içinde, Allah yardımcıları olsun.
ah o skypee gebertçe onu ben..
aylarımı aldı açamadım
burdan da yazdım..o zaman bana yardımcı olanlar oldu..ama tüm çabalarıma rağmen açamadım..
Allah onları bildikleri gibi yapsın..
yaralıyım bu konuda..ihihihihihihih
yavaş yavaş tanışırsın komşularla inşallah..
zamanla oluyor zaten bilirsin..
saat 2 ye yetişemezsin sanıyorum
he yaaa yaşlandım20 yıl mı ..
yaşlanmışın beya sen
ben de 2000 de mezun olmuştu..aşağı kalır yanım yok sanıyorum..
ben geç gittim okula ..işim vardı ya..sandım ki o iş beni ihya edecek..ykmeeeeee..ihihihihiih..ne salakmışım..okumak ne güzel şeyyyyyyy demi fadimecimm
dışarısı hazır..müzik sistemi..fotograf makinası, kurabiye , içicek , masalar, cübbeler , kepler...ohhhooo,,yiycem hep kurabiyeleri..kurabiye canavarı olcam...
Allah Allah nasıl açamadın ki anlamadım, skype hesabı açmasında ne var, hotmailin oldu mu zaten hotmail hesabı ile de açılıyor skype?ah o skypee gebertçe onu ben..
aylarımı aldı açamadım
burdan da yazdım..o zaman bana yardımcı olanlar oldu..ama tüm çabalarıma rağmen açamadım..
Allah onları bildikleri gibi yapsın..
yaralıyım bu konuda..ihihihihihihih
yavaş yavaş tanışırsın komşularla inşallah..
zamanla oluyor zaten bilirsin..
saat 2 ye yetişemezsin sanıyorum
20 yıl mı ..
yaşlanmışın beya sen
ben de 2000 de mezun olmuştu..aşağı kalır yanım yok sanıyorum..
ben geç gittim okula ..işim vardı ya..sandım ki o iş beni ihya edecek..ykmeeeeee..ihihihihiih..ne salakmışım..okumak ne güzel şeyyyyyyy demi fadimecimm
dışarısı hazır..müzik sistemi..fotograf makinası, kurabiye , içicek , masalar, cübbeler , kepler...ohhhooo,,yiycem hep kurabiyeleri..kurabiye canavarı olcam...
he yaaa yaşlandımBen hemen okul biter bitmez kazanınca, ortaokul öğretmenim vardı, 2 yıllık kazanmıştımya, gidip sordum, hocam gideyim mi bu okula, yoksa çalışıp 4 yıllık bir yer kazanmayı mı bekleyeyim. O da dediki git, hem de tekrar sınava girersin, gittik velhasıl gidiş o gidiş, aslında bir yol gösteren olsaydı o zamanlarda 4 yıllık a direk geçiş yapabilirdim sanırım, yardımcı olan olmadı, kaldık 2 yıllıkla, gerçi hoş ne farkedecek özel sektörde bişey değişmiyor da, memur olsaydım önemli olurdu. Böyle işte.
Fazla yeme kız gaz yapar sonraa
Allah Allah nasıl açamadın ki anlamadım, skype hesabı açmasında ne var, hotmailin oldu mu zaten hotmail hesabı ile de açılıyor skype?
Bence de ya erken gidin, ya da gitme canım yaaa.sabah erkenden gideriz belki de ben gitmem bakalım gari..
Allah herkesin yardımcısı olsun.
çalıştığımız için oturup kalkma zaten olmuyor merhaba merhaba o kadar..
konu dönüp dolaşıp ev hanımlarına geliyor gene.
şu ev hanımları varya komşu günü de yapıyorlar özellikle cuma günleri.
önce yasin okuyorlar ondan sonra gelsin ikramlar.
bi beceremedin şu skype
yicem ama ben desana serbest ye dilekcim ye.
fadime sana yasak hıh..
tamam canım.fadime özelden yaz ekliyem seni.
Bence de ya erken gidin, ya da gitme canım yaaa.
Değil mi, benim komşu da kızını evlendirdi Karadenize gittiler düğün yapmaya, pazar günün geldiler, daha bir hayırlı olsuna gidemedim.
Ohhh bir gün belki biz de görürüz Fatmacım o günleri, Allah nasip eder de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?