• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Slm kızlar,geçen hafta müdürüm izindeydi rahattım bu hafta bir geldi pir geldi 2 gündür yoğunum bayağa.Emeklilikten bahsetmişsiniz bende istiyorum hemde çok,çalışmaktan çok sıkıldım hergün kilometrelerce yol katetmekten çok sıkıldım...Ama daha çokkkkk var:14::14::14:Dilek sen daha dur sen zaten şu anda çalışma heveslisisin doğal olarak,sıkılmadın daha.Hani arabalarda metal yorgunluğu olur ya bizdede sanki aynında var değilmi fadime?bulgarcım sende bizimde aynı durumdasın sanırım:6::6::6:
Bizde akşamları peynir,karpuz,kahvaltılık,tost takılıyoruz,oğlanda yok bu hafta yine babaannede bizde öyle relax takılıyoruz.Ramazanda kaynanamın teravileri gündüzde mukabeleleri olur bakalım o zaman ne yapacağız alırız herhalde oğlanı.Yalnız olmaz çünkü.Yada kardeşinin oğlu var liseye giden o gelirse yazlığa onunla rahat bırakırım orda geçen yılda öyle yaptık çünkü..

Slm kızlar,geçen hafta müdürüm izindeydi rahattım bu hafta bir geldi pir geldi 2 gündür yoğunum bayağa.Emeklilikten bahsetmişsiniz bende istiyorum hemde çok,çalışmaktan çok sıkıldım hergün kilometrelerce yol katetmekten çok sıkıldım...Ama daha çokkkkk var:14::14::14:Dilek sen daha dur sen zaten şu anda çalışma heveslisisin doğal olarak,sıkılmadın daha.Hani arabalarda metal yorgunluğu olur ya bizdede sanki aynında var değilmi fadime?bulgarcım sende bizimde aynı durumdasın sanırım:6::6::6:
Bizde akşamları peynir,karpuz,kahvaltılık,tost takılıyoruz,oğlanda yok bu hafta yine babaannede bizde öyle relax takılıyoruz.Ramazanda kaynanamın teravileri gündüzde mukabeleleri olur bakalım o zaman ne yapacağız alırız herhalde oğlanı.Yalnız olmaz çünkü.Yada kardeşinin oğlu var liseye giden o gelirse yazlığa onunla rahat bırakırım orda geçen yılda öyle yaptık çünkü..

ooo canım rahatsınız..
ben etli dolma yaptım,yanına karpuz peynir

oğluşun teravi zamanı dedesiyle kalsa

mukabele zamanı da öyle..:26::26::26:

hımmmmmmmmmmm...olmadı o zaman.

sadece mukabele zamanı ve teravi zamanı mı başka yerde olacak tatlım..o zaman olur tabii:26::26:

Geçen sene kaynanamın yeğeni geldi 1 ay gibi kaldı yazlıkta akşam teraviye gittiğinde gündüz mukabelerlerde abisiyle kalıyodu benimki hayatından pek bir memnundu,çocuk çok güzel ilgileniyor bunla..Yaş farkıda bayağa olunca koruyup kolluyo.Benimde gözüm arkada kalmıyordu.Bakalım bu senede giderse çocuk oraya iyi olur gitmezse ramazanda alırım annemde kalır...

ay canım ne demezsin, aynen öyle, o kadar yorgunum ki, işi bıraksam 1 ay rahat uyuyacakmışım gibi hissediyorum kendimi. Ne diyeyim Allah hepicimize boool sabırlar versin.
Oğluşun da inşallah dediğin gibi o çocuk gelir de rahat rahat takılır.

bakamadımmmmm

olmadı..

onda da e devlet şifresi istiyooorooo
canım bilgilerini vermek istersen ben bakıvereyim, dün bende açılmıştı site.

günaydın kızlarr,
dün geçen seneden kalma cami kitabını bulduk çok şükür, babası akşam onunla çalıştırdı biraz.
Yaz kitaplarından yapamadık artık, fazla da sıkmayayım çocuğu dedim.

günaydın kızlar..
tatil kitabından çalıştık biraz bir de günlüğünü yazdı..
1. sınıftan beri duran kitap ve fotokopi kağıtlarını geri dönüşüm için ayırdık,birinci sınıf defterlerini ayırdık hatıra olarak.
koca koca yazdıklarına bakıp gülüyor bide.
oyuncaklarını düzenledik iyi oldu fazlalıklar gitti.

günaydın kızlarr,
dün geçen seneden kalma cami kitabını bulduk çok şükür, babası akşam onunla çalıştırdı biraz.
Yaz kitaplarından yapamadık artık, fazla da sıkmayayım çocuğu dedim.

günaydın canım genelde babalar çalıştırmaz ama ne güzel çalıştırmış.
akşamları ne yapacağını şaşırıyor insan bazen çocuğu rahat mı bıraksam yoksa ders mi yaptırsam..
2 saatin içine neler sığdırıyoruz :53::53:

günaydın kızlar
işler çok yoğun gelemedim...karnım aç patron benden önce gelmiş bişeyde söyleyemedim :((((
midem bulanıyo acep bebişmi var :37::37::37:
taşınma stresi falan mideme vurdu heralde yoksa daha günüme çok var bukadar erken belirti olmaz hehehe
uykumda var
çocukla ilgilenemiyorum bu ara eve gidip eşya yerleştirmekten üzülüyorum ona.. emekli mi oluyonusss benide katın ha bu arada ben emekli sayılırım yaş bekliyorum ama 16 senemi neydi öyle bişeee :52::52::52: sanırım benim kız üniversiteyi falan bitirir

günaydın kızlar
işler çok yoğun gelemedim...karnım aç patron benden önce gelmiş bişeyde söyleyemedim :((((
taşınma stresi falan mideme vurdu heralde yoksa daha günüme çok var bukadar erken belirti olmaz hehehe
uykumda var
çocukla ilgilenemiyorum bu ara eve gidip eşya yerleştirmekten üzülüyorum ona.. emekli mi oluyonusss benide katın ha bu arada ben emekli sayılırım yaş bekliyorum ama 16 senemi neydi öyle bişeee :52::52::52: sanırım benim kız üniversiteyi falan bitirir

günaydın şekerim..
evet emekli oluyosss sende gel emekli topiği açıcaz sonra..
kaç yıl sonra olur sence :27::27:
bebiş için hayırlı haberlerini bekliyoruz..:16::16:

günaydın şekerim..
evet emekli oluyosss sende gel emekli topiği açıcaz sonra..
kaç yıl sonra olur sence :27::27:
bebiş için hayırlı haberlerini bekliyoruz..:16::16:

benim günler doldu taştı bide şey kanunu vardı düzeltildi mi bilmiyorum hani günü dolup fazla çalışanın emekli maaşı düşük olacakmış meselesi..öyle olursa yandım ben

günaydın canım genelde babalar çalıştırmaz ama ne güzel çalıştırmış.
akşamları ne yapacağını şaşırıyor insan bazen çocuğu rahat mı bıraksam yoksa ders mi yaptırsam..
2 saatin içine neler sığdırıyoruz :53::53:
canım babamız bu sıra evdeya, ondan yanii, yoksa nerdeee.

günaydın kızlar
uykumda var
Günaydın canım,
Bebek mi düşünüyosunuz canım siz?
Heee benim de 10 sene var, gün çoktan doldu da, gel seni de aramıza alırız tabiiki ne demek.

benim günler doldu taştı bide şey kanunu vardı düzeltildi mi bilmiyorum hani günü dolup fazla çalışanın emekli maaşı düşük olacakmış meselesi..öyle olursa yandım ben
canım aynen ben de o durumdayız, daha biz emekli olana kadar daha neler değişecek kimbilir??

benimde günüm fazla. o günde değil de yılı doldurup devam edersen düşme oluyor.

canım babamız bu sıra evdeya, ondan yanii, yoksa nerdeee.

Günaydın canım,
Heee benim de 10 sene var, gün çoktan doldu da, gel seni de aramıza alırız tabiiki ne demek.

canım aynen ben de o durumdayız, daha biz emekli olana kadar daha neler değişecek kimbilir??

varya bu erkekler hiç acımıyor bize sürekli yardımcı olsalar nolcakki

Günaydın canım,

düşünüyorum da bilmiyorum emin değilim gözüm kesmiyor ama kızım tek kalmasın istiyorum 37 yaşındayım aslında geç ama üfff bilmiyorum :)))))))))))))

Back