günaydın kızlarrr,
dün akşam 1 sayfa zorla yaptırdım ödev.
Camide verdikleri kitabı çalmışlar, canı sıkkındı, bugün tekrar isteyeceğiz bakalım.
sıcaklar geldi, çalışmak da zorlaştı, sabah kalkmak zorlaşıyorr. Akşamları balkonda oturması güzel ama sabah bir de kalkma derdi var. Böyle böyle geçecek bu günler de.
günaydın
tüh ya
belki bi karışıklığa geldi arkadaşı aldı..bugün getirir belki fark ederse
yenisini de verir hoca..sıkmasın canını..
dün test kitabını unutmuştu emir..çözmedi tabi test falan..arada böyle olsun dedim ben de..bilerek unutmuştu kitabı evde..heheheheh
zaten sıkıntıdan bakıcı teyzede bol bol çözüyor anladığım kadarıyla..ablalarda başında duruyormuş..onlar baktıkça daha çok çözesi geliyor emirin sanıyorum..20 sayfa falan çözmüş oluyor bazen..
dün parkta baya bi yorulmuşlar..
ben 7 .30 da aldım akşam ..gec kaldım..dişçiye gittim..falan..o saate kadar kudurmuşlar..
bi de ben aldıktan sonra yarım saat bizim parka gittik
ediz in tuvaletinin gelmesiyle eve çıktık..
daha merdivenleri çıkarken ne yemek yaptın çok açım diye ciyaklamaya başladılar..her gün aynı şeyi yapıyorlar..parktayken eve sokamam..acıktım demezler..ama parktan dönüşte ne hikmetse açlık bunları fena yokluyor.
yine daha merdivenleri çıkarken anne yemekten sonra aburcubur yiyebilir miyiz., anne oyun oynar mıyız senleee, anne bilgisayar açılırsa oyun oynayabilir miyiz, oyun indirebilir miyiz..
3. kata çıkarken bu sorulara merdivenlerde maruz kalıyorum..
elektirik akımı almış gibi şok yaşıyorum resmen..ama her gün aynı sorular..aynı şeyler..
sonra bi tepem atıyor..bi ciyaklıyorum..haşlıyorum bunları hadi ellerinizi ayaklarınızı yıkayın, üstünüzü değiştirin, sesinizi kesin diye
napemmmm :44::44::44::44::44: