• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın

tüh ya

belki bi karışıklığa geldi arkadaşı aldı..bugün getirir belki fark ederse

yenisini de verir hoca..sıkmasın canını..

dün test kitabını unutmuştu emir..çözmedi tabi test falan..arada böyle olsun dedim ben de..bilerek unutmuştu kitabı evde..heheheheh

zaten sıkıntıdan bakıcı teyzede bol bol çözüyor anladığım kadarıyla..ablalarda başında duruyormuş..onlar baktıkça daha çok çözesi geliyor emirin sanıyorum..20 sayfa falan çözmüş oluyor bazen..:53::53::53::53::53::53:

dün parkta baya bi yorulmuşlar..

ben 7 .30 da aldım akşam ..gec kaldım..dişçiye gittim..falan..o saate kadar kudurmuşlar..

bi de ben aldıktan sonra yarım saat bizim parka gittik

ediz in tuvaletinin gelmesiyle eve çıktık..

daha merdivenleri çıkarken ne yemek yaptın çok açım diye ciyaklamaya başladılar..her gün aynı şeyi yapıyorlar..parktayken eve sokamam..acıktım demezler..ama parktan dönüşte ne hikmetse açlık bunları fena yokluyor.:53::53::53:

yine daha merdivenleri çıkarken anne yemekten sonra aburcubur yiyebilir miyiz., anne oyun oynar mıyız senleee, anne bilgisayar açılırsa oyun oynayabilir miyiz, oyun indirebilir miyiz..

3. kata çıkarken bu sorulara merdivenlerde maruz kalıyorum..

elektirik akımı almış gibi şok yaşıyorum resmen..ama her gün aynı sorular..aynı şeyler..

sonra bi tepem atıyor..bi ciyaklıyorum..haşlıyorum bunları hadi ellerinizi ayaklarınızı yıkayın, üstünüzü değiştirin, sesinizi kesin diye :53::53::53::53::53:

napemmmm :44::44::44::44::44:

günaydın canım..
senin şu kuduruk lafına bayılıyorum :1::1:
bu çocukların oyna oyna enerjileri bitmiyor dimi.

günaydın canım..bakalım bugün belli olur ne olduğu karıştımı çalındımı Alllah Allah daha ilk günden çocuğun kitabı yok.
balkonda oturması süper ama belli saati geçince yatıyoruz sabah kalkamayız diye :47:
çalışan bayanın her şeyi kurulu saat gibi..
aynı..
saat 11 de yatıyorum genelde.yaz saati.hehe

dün akşam 11.30 da uyudum..kocam geç geldi..onu bekledim

günaydın canım..
senin şu kuduruk lafına bayılıyorum :1::1:
bu çocukların oyna oyna enerjileri bitmiyor dimi.

heee..kuduruklar çünkü..

bitmiyor ya..enercayzır pil yutmuşlar bunlar.:53::53::53::53:

günaydın

tüh ya

belki bi karışıklığa geldi arkadaşı aldı..bugün getirir belki fark ederse

yenisini de verir hoca..sıkmasın canını..

dün test kitabını unutmuştu emir..çözmedi tabi test falan..arada böyle olsun dedim ben de..bilerek unutmuştu kitabı evde..heheheheh

zaten sıkıntıdan bakıcı teyzede bol bol çözüyor anladığım kadarıyla..ablalarda başında duruyormuş..onlar baktıkça daha çok çözesi geliyor emirin sanıyorum..20 sayfa falan çözmüş oluyor bazen..:53::53::53::53::53::53:

dün parkta baya bi yorulmuşlar..

ben 7 .30 da aldım akşam ..gec kaldım..dişçiye gittim..falan..o saate kadar kudurmuşlar..

bi de ben aldıktan sonra yarım saat bizim parka gittik

ediz in tuvaletinin gelmesiyle eve çıktık..

daha merdivenleri çıkarken ne yemek yaptın çok açım diye ciyaklamaya başladılar..her gün aynı şeyi yapıyorlar..parktayken eve sokamam..acıktım demezler..ama parktan dönüşte ne hikmetse açlık bunları fena yokluyor.:53::53::53:

yine daha merdivenleri çıkarken anne yemekten sonra aburcubur yiyebilir miyiz., anne oyun oynar mıyız senleee, anne bilgisayar açılırsa oyun oynayabilir miyiz, oyun indirebilir miyiz..

3. kata çıkarken bu sorulara merdivenlerde maruz kalıyorum..

elektirik akımı almış gibi şok yaşıyorum resmen..ama her gün aynı sorular..aynı şeyler..

sonra bi tepem atıyor..bi ciyaklıyorum..haşlıyorum bunları hadi ellerinizi ayaklarınızı yıkayın, üstünüzü değiştirin, sesinizi kesin diye :53::53::53::53::53:

napemmmm :44::44::44::44::44:
günaydın canım,
20 sayfa mı, yok kız ne 20 sayfası ben 1 sayfayı zor yaptırıyorum evde kıza. Maşallah oğluşuna canım.
offff of bilirim o istekleri canım, benimkiler de bağımlı oldular resmen, telefon ve bilgisayar başına geçtiler mi dünyayı unutuyorlar:ssz::ssz:
kızıyoz artık, bağırıyoz en son çare de öyle bırakıyorlar, ama büyük kızım resmen bağmlı durumda.

günaydın canım..bakalım bugün belli olur ne olduğu karıştımı çalındımı Alllah Allah daha ilk günden çocuğun kitabı yok.
balkonda oturması süper ama belli saati geçince yatıyoruz sabah kalkamayız diye :47:
çalışan bayanın her şeyi kurulu saat gibi..
günaydın canım,
sanmıyorum geri geleceğini canım.
Aynen öyle oturuyorum balkonda ama bir yandan da aklım saatte, ne yapalım, bugünler de gelip geçecek elbet. Allah güç kuvvet versin de çalışalım.:27:

aynı..

heee..kuduruklar çünkü..

:52::52::52::52: e kızım akşama kadar evde olunca ne yapsınlar, okul tutuyordu onları, enerjilerini atmaları lazım.:27::27:

aynı..

heee..kuduruklar çünkü..

senin ikiside küçük tabi..Allah sağlıklarını versin.
benim kocaman kızla oğlan bile bazen kuduruyor.zaten kafa kazan gibi oluyor işte.
bağırmayın diye bağırıyorum bende.

günaydın canım,
20 sayfa mı, yok kız ne 20 sayfası ben 1 sayfayı zor yaptırıyorum evde kıza. Maşallah oğluşuna canım.
offff of bilirim o istekleri canım, benimkiler de bağımlı oldular resmen, telefon ve bilgisayar başına geçtiler mi dünyayı unutuyorlar:ssz::ssz:
kızıyoz artık, bağırıyoz en son çare de öyle bırakıyorlar, ama büyük kızım resmen bağmlı durumda.

günaydın canım,
Aynen öyle oturuyorum balkonda ama bir yandan da aklım saatte, ne yapalım, bugünler de gelip geçecek elbet. Allah güç kuvvet versin de çalışalım.:27:

canımcım.ben bilgisayarı hafta içi arka tuşundan kapatıyorum..açamıyorlar.

ama hiç istekleri bitmiyo demi ..iyi ki gördüler annelerini he..istek yağmuruna tutuyorlar..

hatta ben bakıcıdan alırken başlıyor emir..anne açım..çok susadım..parka gidebilir miyiz..

yazık bakıcı teyzemiz de şaşırcak diye sıkıntı yapıyorum..

ertesi gün tembihledim emir i ..teyzenin yanından ayrılmadan acıktım , susadım deme diye

ama hiç istekleri bitmiyo demi ..iyi ki gördüler annelerini he..istek yağmuruna tutuyorlar..

hatta ben bakıcıdan alırken başlıyor emir..anne açım..çok susadım..parka gidebilir miyiz..

ertesi gün tembihledim emir i ..teyzenin yanından ayrılmadan acıktım , susadım deme diye

ah canım, bizim laptop, bir de büyük zaten anlar, öyle kandırma şansımız yok. Ama böyle giderse ciddi ciddi kısıtlama getireceğim, büyük kızım nerdeyse 1 ay oldu, eline kitap almayalı:ssz::ssz: Al eline bir kitap oku diyorum, dün 10 dakika okudu, 23 sayfa oldu yeter diyo, internete geldi mi 24 saat kesintisiz oynayacak hiç saat aklına gelmior:47::47:

seninkiler de harbiden haklısın kadın kendini suçlu hissedecek yanlarındayken bari demesinler değil mi:52::52:

günaydın canım,

günaydın canım,

evet canım bugünlerde geçecek elbet. biz yaşlanacağız çocuklar büyüyecek.
Allah sağlık versin..
anneme diyorum bazen ne güzel gelinlerin ablam çalışmıyo bir ben çalışıyorum diyorum.
en iyisi sensin diyo.çektin cefayı sür sefayı diyor annem..
annemde gençliğinde biraz çalışmış sonra üstüne yatırmışlar emekli oldu.

bakıcınız eksikleniyordur tabi sanki hiç bir şey vermiyormuş gibi..

Allah sağlık versin..
anneme diyorum bazen ne güzel gelinlerin ablam çalışmıyo bir ben çalışıyorum diyorum.
evet o günleri görebilirsek sefa süreceğiz inşallah, Allah hepimize nasip etsin.

ah canım, bizim laptop, bir de büyük zaten anlar, öyle kandırma şansımız yok. Ama böyle giderse ciddi ciddi kısıtlama getireceğim, büyük kızım nerdeyse 1 ay oldu, eline kitap almayalı:ssz::ssz: Al eline bir kitap oku diyorum, dün 10 dakika okudu, 23 sayfa oldu yeter diyo, internete geldi mi 24 saat kesintisiz oynayacak hiç saat aklına gelmior:47::47:

seninkiler de harbiden haklısın kadın kendini suçlu hissedecek yanlarındayken bari demesinler değil mi:52::52:
evet canımcım..kadın yediriyo içiriyo ..ama annelerini görünce açız diyolar diycek..bi daha yapmadılar zaten..

Allah sağlık versin..
oo annen şanslıymış..ne iyi yapmışlar..emeklilik başkadır eminim..
bakıcınız eksikleniyordur tabi sanki hiç bir şey vermiyormuş gibi..
evet canım..
akşama ne yemek yaptınız bakem

zeliş niye gelemiyor kine..yok ne zamandır..

senanaz da yok..inşallah oğluşu iyidir.

evet o günleri görebilirsek sefa süreceğiz inşallah, Allah hepimize nasip etsin.
ay ben de ben de istiyom o emeklilikten..banada..banadaaaaaa :27::27::27::27::27:

evet canımcım..kadın yediriyo içiriyo ..ama annelerini görünce açız diyolar diycek..bi daha yapmadılar zaten..

evet canım..

ay ben de ben de istiyom o emeklilikten..banada..banadaaaaaa :27::27::27::27::27:
evet canım çok şükür evide var annemin maaşı da var.
ben akşam için bişi yapmadım.pazar günü eşim yufka almış.o gün düğünlerden yapamamıştım.
dün akşam yemekten sonra hemen börek yaptım çayın yanına.hemide pazılı..
zeliş işlerini toparlayamadı sanırım.senanazın oğlu inşallah iyidir.
inşallah bir gün emekli olacaz sonra burda emekli topiği açar yazarız..:51::51:

evet canım..

sen çalışcan, yok sana emeklilik dermişim:1::1::1:
daha dur kız sen 1 yılı bile doldurmadın, ama ilerde düşünürsen doğum borçlanması yaparsın, kocanın işi iyi olsa, o araları değerlendirirsin.

ben akşam için bişi yapmadım.pazar günü eşim yufka almış.o gün düğünlerden yapamamıştım.
Ohhh kilo sorunun yok tabi yersin börekleri:1::1:
biz ne yiyeceğiz hiç bilmiyom akşama, öğleden sonra eşim arar ne yicez diye? Evdeya yapabileceği yemekleri yapıyo sağolsun.

İnşallah canım Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.

evett..inşallah o günleri görürüz canımcımmmmmm

sen çalışcan, yok sana emeklilik dermişim:1::1::1:
daha dur kız sen 1 yılı bile doldurmadın, ama ilerde düşünürsen doğum borçlanması yaparsın, kocanın işi iyi olsa, o araları değerlendirirsin.

Ohhh kilo sorunun yok tabi yersin börekleri:1::1:
biz ne yiyeceğiz hiç bilmiyom akşama, öğleden sonra eşim arar ne yicez diye? Evdeya yapabileceği yemekleri yapıyo sağolsun.

İnşallah canım Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.

hee daha 1 yıl olmadı demi..pöhüüü pöhüüü

ama benim sigortam 1996 da başladııııı

toplamda 5 yıl kadar da çalışmışlığım var önceden..onlar sayılmıyo demiii

zeliş işlerini bitiremedi galiba demi..yine de gelirdi o beyaaaaaaaaaaa :16::16::16::16::16:

evett..inşallah o günleri görürüz canımcımmmmmm

hee daha 1 yıl olmadı demi..pöhüüü pöhüüü

ama benim sigortam 1996 da başladııııı

toplamda 5 yıl kadar da çalışmışlığım var önceden..onlar sayılmıyo demiii

zeliş işlerini bitiremedi galiba demi..yine de gelirdi o beyaaaaaaaaaaa :16::16::16::16::16:
sayılmıyor derken?

Back