günaydın canım..
gezmenin adı yorgunlukmuş zatenolsun iyi geçmiş ne güzel..
iyi yapmışsın gitsin tabi camiye öğrensin.
bende cumartesi oğlanla annemdeydim.pazar günüde gündüz 2 sünnet akşamda düğün vardı.
evet canım, rüzgar gibi geçti gitti.günaydın canım..
gezmenin adı yorgunlukmuş zatenolsun iyi geçmiş ne güzel..
iyi yapmışsın gitsin tabi camiye öğrensin.
bende cumartesi oğlanla annemdeydim.pazar günüde gündüz 2 sünnet akşamda düğün vardı.
Günaydın canım,Günaydın,bakalım ne yapacak camide senin kız sevecekmi?ben ilkokuldayken bir arkadaşımla başlamıştım tırnaklarımda da oje vardı tatil diye hoca çok kızmıştı bende bir daha gitmicem korkuyorum ben ordan demiştim
evet canım, rüzgar gibi geçti gitti.
Senin de yoğun geçmiş, ramazan önü bizim burda da çok yoğun düğünler.
Günaydın canım,
Yaaa, bizim hoca dondurma alıyomuş çocuklara, sırf onun için bile istiyor yanii.
çok şanslı maşallah ..tadını çıkarsın tatilinOğluşumun keyfi yerinde tabiki,annem biz seni özleriz arada gelde bizdede kal demiş yok ben babaannemle kalıcam diyor.Haklı çocuk her istediğini yapıyor babaanneyle
oo güzel.günaydın kızlarr,
gezdik-eğlendik yedik içtik geldik. Yorulduk tabii ki de. Ama güzeldi nihayetinde.
Sizler nasılsınız kızlarr? Bugün Benim kız camiye başlayacak bakalım hayırlısı.
ay ne sinir yaaaaaaaGünaydın,bakalım ne yapacak camide senin kız sevecekmi?ben ilkokuldayken bir arkadaşımla başlamıştım tırnaklarımda da oje vardı tatil diye hoca çok kızmıştı bende bir daha gitmicem korkuyorum ben ordan demiştim
sen yine sünnetlerde ve düğünlerde.Günaydın,bizimde cumartesi akşamı sünnet düğünümüz vardı güzel geçti,sonrasındada yazlığa geçtik akşam geç geldik bugünde pazartesi sendromu yaşıyorum
Süpermiş valla ne güzel korkutmadan sevdirmeye çalışıyo,her hoca böyle olsa keşke
evet canım, rüzgar gibi geçti gitti.
Senin de yoğun geçmiş, ramazan önü bizim burda da çok yoğun düğünler.
Günaydın canım,
Yaaa, bizim hoca dondurma alıyomuş çocuklara, sırf onun için bile istiyor yanii.
evet canım o gazla gidiyor.Süpermiş valla ne güzel korkutmadan sevdirmeye çalışıyo,her hoca böyle olsa keşke
iyiydi otel canım gayet güzeldi, yedik içtik eğlendik geldik tekrar işbaşı.çok şanslı maşallah ..tadını çıkarsın tatilin
oo güzel.
nasıldı otel..
biz de dün parka çıktık.top oynadılar.bisiklet sürdüler.3 saatin sonunda halleri kalmadı.
saat 9 olduğunda ikisinin de totosunda pireler uçuşuyordu.
cami başlamış.sevindim
ay ne sinir yaaaaaaa
sen yine sünnetlerde ve düğünlerde.
evet ..dondurma alan hoca sevilmez mi
geldik işimize yeniden.
çocuklar bakıcıya.ben işe
sağol canım bi bakayım bakalım.canım summer time tatil kitabının yayın evini yazıyorum
ydspublishing canım.
öyle yazıyor.
tudem min tatil kitabında ingilizce kısmı da varmış..yeni farkettim..
bugün tatil kitabını yanına almadı oğluşum
unuttu numarası yaptı.
iyiydi otel canım gayet güzeldi, yedik içtik eğlendik geldik tekrar işbaşı.
.
çok kıskandııığıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
otel demeyin bana..
sizin ne oldu otel işi, haber yok mu? inşallah olur canım yaa.
şimdilik bana izin yok ya..
ondan gidemeyiz bir yere..
ağustosun sonunda benim yıl bitiyor..ancak o zaman..
bilemiyorum..
5 gün 2000 tl dedi kocam..
çok demi..
bilemedim...
bu günler geri gelmeyecek..
bizim büyükler de çocukları özlüyo..
diycekler ki keşke bize gelselerdi..torunları görürdük bol bol .severdik..boşa geçti sayacaklar iznimizi..bilemedimm...
canım yaaa, biz 3 gece 1300 tl ye kaldık, 3,5 kişi olarak hesaplandı. Çok para gerçekten de. Erken rezervasyon çok önemli bu konuda, olmadı seneye erken ayarlarsınız canım.
Allah gönlüne göre versin canımmm.
Hayırlısı olsun cnım.evet.zaten iznim yok bu ağustos sonuna kaadar .olursa da süpriz olur..ama otteller de pahalı.
erken rezervasyon önemli canım evet
sen de bulursun inşallah canım, ama sezonda çok pahalı oluyor yaa, bizim gittiğimiz otelde, şimdi ayarlasak belki 2000-2300 civarı olurdu. Erken yaptırınca çok uygun oluyo.bende izne çıkıcam ağustosta ama ne yapacağım belli değil,bir yer ayarlamadık henüz çok sinir bir durum.Eşiminde yeni işinde eylülde 1 yılı doluyor bi konuşayım belki ağustosta 1 hafta alırsam beraber gideriz dedi.Bakalım,şöyle 1 hafta havuzlu, denizli, herşey
dahilli,yatmalı,dinlenmeli bir tatil istiyorummmmm.........
bende izne çıkıcam ağustosta ama ne yapacağım belli değil,bir yer ayarlamadık henüz çok sinir bir durum.Eşiminde yeni işinde eylülde 1 yılı doluyor bi konuşayım belki ağustosta 1 hafta alırsam beraber gideriz dedi.Bakalım,şöyle 1 hafta havuzlu, denizli, herşey dahilli,yatmalı,dinlenmeli bir tatil istiyorummmmm.........
Hayırlısı olsun cnım.
sen de bulursun inşallah canım, ama sezonda çok pahalı oluyor yaa, bizim gittiğimiz otelde, şimdi ayarlasak belki 2000-2300 civarı olurdu. Erken yaptırınca çok uygun oluyo.
ah bebeğim sen zaten hafta sonu 2 gün kaynanoşuna gitsen yatmalı havuzlu bi tatil yaparsın..ama tabi öyle olmuyor demi..
ben de kaynanoşuma gidince çok güzel gezip denize gidiyoruz ama ...her sabah kalkınca nasıl yardımcı olsam diye düşünüyorum.kaynanoşta mutfağa sokuyor bazen..bazen sokmuyor..ne yapsam şaşırıyorum..genelde kahvaltı sofrasını topluyorum..ne yapemm..:26::26::26:
olmuyor tabi ya tatil dediğin otelde olacak her şey ayağına gelicek sen yatcan dinlencen.Benim kaynanam fazla iş yaptırmaz ama benim içim rahat etmez yemeklerden sonra mutfağı ele alırım,süpürge açarım vs...ufak tefek şeyler ama tatil başka ya
günaydın kızlarrr,
dün akşam 1 sayfa zorla yaptırdım ödev.
Camide verdikleri kitabı çalmışlar, canı sıkkındı, bugün tekrar isteyeceğiz bakalım.
sıcaklar geldi, çalışmak da zorlaştı, sabah kalkmak zorlaşıyorr. Akşamları balkonda oturması güzel ama sabah bir de kalkma derdi var. Böyle böyle geçecek bu günler de.
günaydın kızlarrr,
dün akşam 1 sayfa zorla yaptırdım ödev.
Camide verdikleri kitabı çalmışlar, canı sıkkındı, bugün tekrar isteyeceğiz bakalım.
sıcaklar geldi, çalışmak da zorlaştı, sabah kalkmak zorlaşıyorr. Akşamları balkonda oturması güzel ama sabah bir de kalkma derdi var. Böyle böyle geçecek bu günler de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?