İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın,bizimde cumartesi akşamı sünnet düğünümüz vardı güzel geçti,sonrasındada yazlığa geçtik akşam geç geldik bugünde pazartesi sendromu yaşıyorum

evet canım, rüzgar gibi geçti gitti.
Senin de yoğun geçmiş, ramazan önü bizim burda da çok yoğun düğünler.

Günaydın canım,
Yaaa, bizim hoca dondurma alıyomuş çocuklara, sırf onun için bile istiyor yanii.

Süpermiş valla ne güzel korkutmadan sevdirmeye çalışıyo,her hoca böyle olsa keşke

Oğluşumun keyfi yerinde tabiki,annem biz seni özleriz arada gelde bizdede kal demiş yok ben babaannemle kalıcam diyor.Haklı çocuk her istediğini yapıyor babaanneyle
çok şanslı maşallah ..tadını çıkarsın tatilin

günaydın kızlarr,
gezdik-eğlendik yedik içtik geldik. Yorulduk tabii ki de. Ama güzeldi nihayetinde.
Sizler nasılsınız kızlarr? Bugün Benim kız camiye başlayacak bakalım hayırlısı.
oo güzel.
nasıldı otel..
biz de dün parka çıktık.top oynadılar.bisiklet sürdüler.3 saatin sonunda halleri kalmadı.
saat 9 olduğunda ikisinin de totosunda pireler uçuşuyordu.
cami başlamış.sevindim

ay ne sinir yaaaaaaa

Günaydın,bizimde cumartesi akşamı sünnet düğünümüz vardı güzel geçti,sonrasındada yazlığa geçtik akşam geç geldik bugünde pazartesi sendromu yaşıyorum
sen yine sünnetlerde ve düğünlerde.
Süpermiş valla ne güzel korkutmadan sevdirmeye çalışıyo,her hoca böyle olsa keşke

evet ..dondurma alan hoca sevilmez mi

geldik işimize yeniden.

çocuklar bakıcıya.ben işe

canım summer time tatil kitabının yayın evini yazıyorum

ydspublishing canım.

öyle yazıyor.

tudem min tatil kitabında ingilizce kısmı da varmış..yeni farkettim..

bugün tatil kitabını yanına almadı oğluşum

unuttu numarası yaptı.

evet canım o gazla gidiyor.
iyiydi otel canım gayet güzeldi, yedik içtik eğlendik geldik tekrar işbaşı.
sağol canım bi bakayım bakalım.
ahhh o keratalar ah
ben de bilerek vermedim, bugün camiye gidecek, akşam beraber yaparız artık diğer kitapları.
canım baktım da tek nehir yayıncılık diye bir yer çıkyo satan. 13 TL ye mi aldınız siz?

Son düzenleme:
sizin ne oldu otel işi, haber yok mu? inşallah olur canım yaa.

şimdilik bana izin yok ya..

ondan gidemeyiz bir yere..
ağustosun sonunda benim yıl bitiyor..ancak o zaman..

bilemiyorum..
5 gün 2000 tl dedi kocam..

çok demi..

bilemedim...

bu günler geri gelmeyecek..

bizim büyükler de çocukları özlüyo..

diycekler ki keşke bize gelselerdi..torunları görürdük bol bol .severdik..boşa geçti sayacaklar iznimizi..bilemedimm...

canım yaaa, biz 3 gece 1300 tl ye kaldık, 3,5 kişi olarak hesaplandı. Çok para gerçekten de. Erken rezervasyon çok önemli bu konuda, olmadı seneye erken ayarlarsınız canım.
Allah gönlüne göre versin canımmm.

evet.zaten iznim yok bu ağustos sonuna kaadar .olursa da süpriz olur..ama otteller de pahalı.

erken rezervasyon önemli canım evet

bende izne çıkıcam ağustosta ama ne yapacağım belli değil,bir yer ayarlamadık henüz çok sinir bir durum.Eşiminde yeni işinde eylülde 1 yılı doluyor bi konuşayım belki ağustosta 1 hafta alırsam beraber gideriz dedi.Bakalım,şöyle 1 hafta havuzlu, denizli, herşey dahilli,yatmalı,dinlenmeli bir tatil istiyorummmmm.........

evet.zaten iznim yok bu ağustos sonuna kaadar .olursa da süpriz olur..ama otteller de pahalı.

erken rezervasyon önemli canım evet
Hayırlısı olsun cnım.

sen de bulursun inşallah canım, ama sezonda çok pahalı oluyor yaa, bizim gittiğimiz otelde, şimdi ayarlasak belki 2000-2300 civarı olurdu. Erken yaptırınca çok uygun oluyo.

ah bebeğim sen zaten hafta sonu 2 gün kaynanoşuna gitsen yatmalı havuzlu bi tatil yaparsın..ama tabi öyle olmuyor demi..

ben de kaynanoşuma gidince çok güzel gezip denize gidiyoruz ama ...her sabah kalkınca nasıl yardımcı olsam diye düşünüyorum.kaynanoşta mutfağa sokuyor bazen..bazen sokmuyor..ne yapsam şaşırıyorum..genelde kahvaltı sofrasını topluyorum..ne yapemm..:26::26::26:

Hayırlısı olsun cnım.

sen de bulursun inşallah canım, ama sezonda çok pahalı oluyor yaa, bizim gittiğimiz otelde, şimdi ayarlasak belki 2000-2300 civarı olurdu. Erken yaptırınca çok uygun oluyo.

du bakalam..Allah büyüktür..

olmuyor tabi ya tatil dediğin otelde olacak her şey ayağına gelicek sen yatcan dinlencen.Benim kaynanam fazla iş yaptırmaz ama benim içim rahat etmez yemeklerden sonra mutfağı ele alırım,süpürge açarım vs...ufak tefek şeyler ama tatil başka ya

günaydın kızlarrr,
dün akşam 1 sayfa zorla yaptırdım ödev.
Camide verdikleri kitabı çalmışlar, canı sıkkındı, bugün tekrar isteyeceğiz bakalım.
sıcaklar geldi, çalışmak da zorlaştı, sabah kalkmak zorlaşıyorr. Akşamları balkonda oturması güzel ama sabah bir de kalkma derdi var. Böyle böyle geçecek bu günler de.

haklısınnnnnnn

günaydın bu arada canım.

günaydın

tüh ya

belki bi karışıklığa geldi arkadaşı aldı..bugün getirir belki fark ederse

yenisini de verir hoca..sıkmasın canını..

dün test kitabını unutmuştu emir..çözmedi tabi test falan..arada böyle olsun dedim ben de..bilerek unutmuştu kitabı evde..heheheheh

zaten sıkıntıdan bakıcı teyzede bol bol çözüyor anladığım kadarıyla..ablalarda başında duruyormuş..onlar baktıkça daha çok çözesi geliyor emirin sanıyorum..20 sayfa falan çözmüş oluyor bazen..

dün parkta baya bi yorulmuşlar..

ben 7 .30 da aldım akşam ..gec kaldım..dişçiye gittim..falan..o saate kadar kudurmuşlar..

bi de ben aldıktan sonra yarım saat bizim parka gittik

ediz in tuvaletinin gelmesiyle eve çıktık..

daha merdivenleri çıkarken ne yemek yaptın çok açım diye ciyaklamaya başladılar..her gün aynı şeyi yapıyorlar..parktayken eve sokamam..acıktım demezler..ama parktan dönüşte ne hikmetse açlık bunları fena yokluyor.

yine daha merdivenleri çıkarken anne yemekten sonra aburcubur yiyebilir miyiz., anne oyun oynar mıyız senleee, anne bilgisayar açılırsa oyun oynayabilir miyiz, oyun indirebilir miyiz..

3. kata çıkarken bu sorulara merdivenlerde maruz kalıyorum..

elektirik akımı almış gibi şok yaşıyorum resmen..ama her gün aynı sorular..aynı şeyler..

sonra bi tepem atıyor..bi ciyaklıyorum..haşlıyorum bunları hadi ellerinizi ayaklarınızı yıkayın, üstünüzü değiştirin, sesinizi kesin diye

napemmmm :44::44::44::44::44:

günaydın canım..bakalım bugün belli olur ne olduğu karıştımı çalındımı Alllah Allah daha ilk günden çocuğun kitabı yok.
balkonda oturması süper ama belli saati geçince yatıyoruz sabah kalkamayız diye
çalışan bayanın her şeyi kurulu saat gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…