• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

biz tudem in tatil kitabını aldık
2. sınıfı bitirih 3. sınıfa geçenler için yazıyor üzerinde

bir de öğretmenimiz eksen yayınlarının kitabını verdi..tatil kitabı..kalın bayağı..

ingilizce olarak da summer time tatil kitabı aldık..ama hangi yayın evi bakamadım..fadime dövme beniii

dün akşam eve geçtik..telaşe yemek vs..

sonra eşim işe gitti tekrar..işleri varmış..

ben kaldım yemek sonrası sofrayla baş başa..topladım..ortalığı topladım..evden fırtına gibi çıktığımız için her yer her yerde..

sonra çocuklara kurabiye pişirdim..ama harika oldu..bloğumda paylaşacağım ..bugün olmaz yalnız..yarın ya da hafta sonu..

sonra çocukları banyoya girdi..yemek sonrası .sanıyorum 2 saat küvette oynadılar..şampuanlarımızı bitirmiş sıpalar..durulamaktan arındıramadım heee..o derece ...duruluyorum duruluyorum köpürüyorlar..:20::20::20::20::20:

derken saat 10 a yaklaştı ve ben çocukları yatırdım...uyuttum..ama çok yorgunum bu ara..ben de uyuycaktım az daha

sonra çocuklar uyudu..ben kendime bi türk kahvesi yaptım..içtim..ve saat 11 e geliyordu yattım..

yani bi aklıma gelipte ingilizce kitabının yayın evine bakmadım..

çok afedersin fadime...

inşallah bu akşam bakcammmmmm:16::16::16::16::16::16:
Estağfirullah canım, rahat ol, önemli değil o kadar. Zatii bu sıra bakamıyorum bile ödevlerine. Hamarat hatunsun vesselam, yine döktürmüşsün.

ay ben sonuna bakamadım..yattım..zaten yorgundum

kim kaldı final e..

inşallah turabi vardır aralarında..o kazansın istiyorum da..

:53::53::53::53::53::53::53:

ben bugün emir e tatil kitabı vermeyi unuttum..

daha doğrusu ingilizce tatil kitabı ve okulda işledikleri konularla ilgili unuttuğunu baksın diye ingilizce defteri ve ingilizce kitabını koymuştum yanına..

1 tane de hikaye kitabı..dedim bu gün de bunlarla oyalansın..ingilizceyi de unutmasın..baktığı kadar artık dedim..

ama çıkarken hepsini evde unuttum..

üstelik cep telefonumu da evde unutmuşum..:53::53::53::53::53::53:

bakıcı arayacak olsa yani...:22::22::22::22::22: tam sopalık kadınım ben..:53::53::53::53::53:
Evet canım Gökhan ve Turabi kaldı. Bakalım kim kazanacak? Benim de gönlüm Turabi den yana canım, sonuçta ihtiyacı var, kısmetinde varsa alır.
Olur kız böyle şeyler, geçen gün ben de işyerinde unutmuşum telefonu. Sonuçta iş telefonun yok mu, ordan arar, bişey olmaz sıkma canını.

günaydın kızlar..
tatil kitabından 3 sayfa yaptık.az sayfalı kitap okuduk akşam.daha sonra balkonda çay ve çekirdek keyfi yaptım.
dilek kurabiyeni merak ettim tarifini versene şekerim :23::23:

Eki Görüntüle 1161856

canım resmin üstüne tıkla büyüyor o zaman

önce 3 ayrı renk hamur yaptım

kahverengi yaptım ben..kakao ile

mavi gıda boyasıyla mavi yaptım..

bi de sade yaptım..beyaz..ama o hamur in içine biraz tarçın attım ben..daha lezzet versin diye..

hamurları ayrı ayrı oklava ile açtım

sonra üst üste koydum rulo yaptım

sonra keskin bi bıcakla kestim

sonra tepsiye koydum pişirdim

kısa sürede pişiyor

bisküvi gibi oluyor..nişasta da olunca kıtır kıtır oldu..

benim kurabiyeler daha güzeldi bence ama.

kızlar f klavye de 10 parmak yazıyorum..klavyeye bakmadan..katiplik sınavlarına hazırlanmaştım bi dönem

o yüzden uzun uzun yazabiliyorum..bir kaç saniye içinde...kusura bakmayın..umarım uzun uzun yazıp sizi sıkmıyorumdur.
:46::46::46::46:
10 parmak daktilo ben de yazıyordum lisedeyken, ticaret lisesinde daktilo dersi olur, şakır şakır yazardım, hiç bakmadan. Sorun değil tabii ki burda uzun uzun yazman, biz okuruz sıkılmayız merak etme.
Maşallah akşam akşam üşenmeyip yapmışın canım. Detaylı detaylı uğraşamam valla, normal kurabiye bulurlarsa yesinler, şükretsinler, işten gidecem de:27::27::27: renkli menkli uğraşacam, hıııııh.:1::1::1:

Estağfirullah canım, rahat ol, önemli değil o kadar. Zatii bu sıra bakamıyorum bile ödevlerine. Hamarat hatunsun vesselam, yine döktürmüşsün.

Evet canım Gökhan ve Turabi kaldı. Bakalım kim kazanacak? Benim de gönlüm Turabi den yana canım, sonuçta ihtiyacı var, kısmetinde varsa alır.
Olur kız böyle şeyler, geçen gün ben de işyerinde unutmuşum telefonu. Sonuçta iş telefonun yok mu, ordan arar, bişey olmaz sıkma canını.

:46::46::46::46:
10 parmak daktilo ben de yazıyordum lisedeyken, ticaret lisesinde daktilo dersi olur, şakır şakır yazardım, hiç bakmadan. Sorun değil tabii ki burda uzun uzun yazman, biz okuruz sıkılmayız merak etme.
Maşallah akşam akşam üşenmeyip yapmışın canım. Detaylı detaylı uğraşamam valla, normal kurabiye bulurlarsa yesinler, şükretsinler, işten gidecem de:27::27::27: renkli menkli uğraşacam, hıııııh.:1::1::1:

he yine duramadım yaptım bi kurabiye..ne zamandır özenmiyordum ama.ondan bu kadar özendim yaniii...

sabah bi kutuya da aldım ki bakıcımızda yesin..çocuklara da yedirsin..

eşim akşam işteydi görmemişti kurabiyeleri...sanat eseri yapmışsın diyoorrr:ssz::ssz::ssz::ssz:

keşke unutmasaydın canımcım..f klavye çok rahat..

ablamın zoruyla o sınava hazırlanmıştım geçen yıl..

kendisi katip de..

sen de katip ol diye tutturmuştu..

eğer sınava girseydim kesin kazanırdım..iyi yazıyorum..

ama yaşım geçmiş..başvuruda 35 i doldurduğum ortaya çıkmıştı..ablama söylemiştim de inanmamıştı..

telefondan bile yetti bana ..hayır yaşın 35 değil..sen çalış .katip ol diye..ama yaş tutmayınca ne yaparsın işte..

sonra çok geçmedi kpss puanımla atandım..daha iyi oldu..

yine otele mi gidiyorsunuz fadimeceiiimm :53::53::53::53::53::53:

he yine duramadım yaptım bi kurabiye..ne zamandır özenmiyordum ama.ondan bu kadar özendim yaniii...

sabah bi kutuya da aldım ki bakıcımızda yesin..çocuklara da yedirsin..

eşim akşam işteydi görmemişti kurabiyeleri...sanat eseri yapmışsın diyoorrr:ssz::ssz::ssz::ssz:

keşke unutmasaydın canımcım..f klavye çok rahat..

ablamın zoruyla o sınava hazırlanmıştım geçen yıl..

kendisi katip de..

sen de katip ol diye tutturmuştu..

eğer sınava girseydim kesin kazanırdım..iyi yazıyorum..

ama yaşım geçmiş..başvuruda 35 i doldurduğum ortaya çıkmıştı..ablama söylemiştim de inanmamıştı..

telefondan bile yetti bana ..hayır yaşın 35 değil..sen çalış .katip ol diye..ama yaş tutmayınca ne yaparsın işte..

sonra çok geçmedi kpss puanımla atandım..daha iyi oldu..

yine otele mi gidiyorsunuz fadimeceiiimm :53::53::53::53::53::53:
benim sıkıntı yok canım, klavyede q da olsa zaten hızlıyım.
Senin için de böylesi daha iyi oldu değil mi, herşey kader-kısmet, belki o zaman üzülmüşsündür ama.
Şirket götürüyo canım, 2 gecelik Afyona.:27:

canımcım aferin oğluşuna..

bizim oğluş da çok sayfa test çözmüş..canım sıkılmış anlaşılan.yapacak bir iş bulamamış..o yüzden de test çözmüş..

bakıcının evinde olunca yer yeri karıştıramıyor tabi..oyuncakların da bir kısmından götürüyoruz her gün..oyuncak da kısıtlı ...neyse test çözmüş bol bol kardeşi uyurken yazıkk :53::53::53::53:

tarifi vereyim canım

1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
150 gr tereyağı
1 su bardağı buğday nişastası
aldğı kadar un(hamur çok sert olmayacak)
1 kabartma tozu
1 vanilya
kahverengi kısımlar için kakao
mavi kısımlar için mavi gıda boyası
beyaz kısma koyulmak için 1 çay kaşığı tarçın

resimler evde..ama netten sana ben ona benzer bir kurabiye bulayım..şekil olarak yani ..

resim de birazdan geliyor bekle canım:27:

Eki Görüntüle 1161856

canım resmin üstüne tıkla büyüyor o zaman

önce 3 ayrı renk hamur yaptım

kahverengi yaptım ben..kakao ile

mavi gıda boyasıyla mavi yaptım..

bi de sade yaptım..beyaz..ama o hamur in içine biraz tarçın attım ben..daha lezzet versin diye..

hamurları ayrı ayrı oklava ile açtım

sonra üst üste koydum rulo yaptım

sonra keskin bi bıcakla kestim

sonra tepsiye koydum pişirdim

kısa sürede pişiyor

bisküvi gibi oluyor..nişasta da olunca kıtır kıtır oldu..

benim kurabiyeler daha güzeldi bence ama.

kızlar f klavye de 10 parmak yazıyorum..klavyeye bakmadan..katiplik sınavlarına hazırlanmaştım bi dönem

o yüzden uzun uzun yazabiliyorum..bir kaç saniye içinde...kusura bakmayın..umarım uzun uzun yazıp sizi sıkmıyorumdur.

eline sağlık.güzel bir kurabiye ama uğraştırıcı hangi ara yapıverdin .
tarifini yazayımda deneyeyim bende.
uzun uzun yazmakla iyi ediyorsun canım yaz gitsin.

benim sıkıntı yok canım, klavyede q da olsa zaten hızlıyım.
Senin için de böylesi daha iyi oldu değil mi, herşey kader-kısmet, belki o zaman üzülmüşsündür ama.
Şirket götürüyo canım, 2 gecelik Afyona.:27:

evet canım o zaman biraz utandım yani..yaşımı orda 10 kez hesapladılar..buraya kadar gelmişsin başvuru için geri çevirmek olmaz diye düşündüler her halde ama olmadı..Ablamın yüzünden ne hallere düştüm..hahahahahah..çok dik kafalıdır..dediğin dedik öttüğüm düdük...

zaten orda da başvurumu almaya çalışan memur bu puanla katip mi olmak istiyorsunuz demişti..ben de heeee demiştim..

her işte bi hayır vardır...

üzülmemek lazım ...

ay ne güzel...demek şirket götürüyor..

çocuklar da gelecek demi ...öyle hatırlıyorum çünkü.:2::2::2::2::2:

kızartma,çorba, yoğurt ve kavun :56::56:
sizde ne var

bizdeULUDAĞ ÇORBA TAS KEBABI ZEYTİNYAĞLI MANTAR KAPYA BİBERLİ PİRİNÇ PİLAVI SALATA BÜFE - KASE YOĞURT
vardı fakat okul kapandı ya bizim ..bütler var..öğrenci az..

az önce yemekhaneye indim..fakat yemek arabası gelmemiş..bugün kendim getirdiklerimi yerim..

süzme yoğurt evde yaptım.

ekmek

susamlu çubuk

çikolata

şeftalim var bi de

bizdeULUDAĞ ÇORBA TAS KEBABI ZEYTİNYAĞLI MANTAR KAPYA BİBERLİ PİRİNÇ PİLAVI SALATA BÜFE - KASE YOĞURT

az önce yemekhaneye indim..fakat yemek arabası gelmemiş..bugün kendim getirdiklerimi yerim..

ekmek

susamlu çubuk

çikolata

şeftalim var bi de

afiyet olsun canım.
bişi sorucam epilatörde 20 cımbızlı kullandın mı

evet canım o zaman biraz utandım yani..yaşımı orda 10 kez hesapladılar..buraya kadar gelmişsin başvuru için geri çevirmek olmaz diye düşündüler her halde ama olmadı..Ablamın yüzünden ne hallere düştüm..hahahahahah..çok dik kafalıdır..dediğin dedik öttüğüm düdük...

zaten orda da başvurumu almaya çalışan memur bu puanla katip mi olmak istiyorsunuz demişti..ben de heeee demiştim..

her işte bi hayır vardır...

üzülmemek lazım ...

ay ne güzel...demek şirket götürüyor..

çocuklar da gelecek demi ...öyle hatırlıyorum çünkü.:2::2::2::2::2:
evet canım çocuklarla birlikte gideceğiz.

kızlar hava kapandı ve yağmur başladı burada..
burası günlük güneşlik canım ve de sıcakk.

ekmek

susamlu çubuk

çikolata

şeftalim var bi de
maşallah dedim menüye önce devamını okuyunca da tühhh dedim. iyiki getirmişin bişeyler aç kalacaktın yoksa, gerçi yemeğin yok da, idare edersin artıkım.:27:

afiyet olsun canım.
bişi sorucam epilatörde 20 cımbızlı kullandın mı
canım bilmiyorum ki benim kullandığım eski model..sanıyorum 12 yıl önce almıştım..pihilippss

eğer daha çok sayıda cımbızlısı varsa kesinlikle onu al derim..

benimki bazen yavaş geliyor bana..:53::53::53::53:

canım bilmiyorum ki benim kullandığım eski model..sanıyorum 12 yıl önce almıştım..pihilippss

eğer daha çok sayıda cımbızlısı varsa kesinlikle onu al derim..

benimki bazen yavaş geliyor bana..:53::53::53::53:

Sen benim bdv konu açtım neden bakmadın neden ilgilenmedinn nedennn nedennn nedennnnn :84::84:

pişt napıyınuss bakemm

ben o kurabiyeyi hayatta yapamam :))))

bu arada ben yoğurt ve kellogys gevrek yiyorum şuıan :(((
hiç çekici gelmedi sizinkileri okuduktan sonra

pişt napıyınuss bakemm

ben o kurabiyeyi hayatta yapamam :))))

bu arada ben yoğurt ve kellogys gevrek yiyorum şuıan :(((
hiç çekici gelmedi sizinkileri okuduktan sonra

canımcım o kurbiye aslında çok kolay..göründüğü gibi değil..gözün korkmasın..

biz 1 tabak da bakıcımıza götürdük..onlar da görsün..vayy desin diye..hehehehehehe

gerçekten çok güzel oldu..

bloğuma kendi kurabiyelerimin resmini koyacağım..benimkiler daha güzel oldu bana göre..

çok mu megalomanım bilemedim artık..:ssz::ssz::ssz::ssz:

canım kellogss çok severim..

yoğurtla güzel yenir ..bir de içine ne koy biliyon mu ..şeftali varsa doğra küçük küçük..ya da üzüm at..ya da elma doğra..her hangi meyve de olur aslında..:26::26::26::26::26::26:

canımcım o kurbiye aslında çok kolay..göründüğü gibi değil..gözün korkmasın..

biz 1 tabak da bakıcımıza götürdük..onlar da görsün..vayy desin diye..hehehehehehe

gerçekten çok güzel oldu..

bloğuma kendi kurabiyelerimin resmini koyacağım..benimkiler daha güzel oldu bana göre..

çok mu megalomanım bilemedim artık..:ssz::ssz::ssz::ssz:

canım kellogss çok severim..

yoğurtla güzel yenir ..bir de içine ne koy biliyon mu ..şeftali varsa doğra küçük küçük..ya da üzüm at..ya da elma doğra..her hangi meyve de olur aslında..:26::26::26::26::26::26:
evet meyve ii fikir
bende severim ama fazla yedim bu ara sanırım bıktım
bloğunu bilmiyorum ben yaz banada bakim:)

Back