- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
Estağfirullah canım, rahat ol, önemli değil o kadar. Zatii bu sıra bakamıyorum bile ödevlerine. Hamarat hatunsun vesselam, yine döktürmüşsün.biz tudem in tatil kitabını aldık
2. sınıfı bitirih 3. sınıfa geçenler için yazıyor üzerinde
bir de öğretmenimiz eksen yayınlarının kitabını verdi..tatil kitabı..kalın bayağı..
ingilizce olarak da summer time tatil kitabı aldık..ama hangi yayın evi bakamadım..fadime dövme beniii
dün akşam eve geçtik..telaşe yemek vs..
sonra eşim işe gitti tekrar..işleri varmış..
ben kaldım yemek sonrası sofrayla baş başa..topladım..ortalığı topladım..evden fırtına gibi çıktığımız için her yer her yerde..
sonra çocuklara kurabiye pişirdim..ama harika oldu..bloğumda paylaşacağım ..bugün olmaz yalnız..yarın ya da hafta sonu..
sonra çocukları banyoya girdi..yemek sonrası .sanıyorum 2 saat küvette oynadılar..şampuanlarımızı bitirmiş sıpalar..durulamaktan arındıramadım heee..o derece ...duruluyorum duruluyorum köpürüyorlar..
derken saat 10 a yaklaştı ve ben çocukları yatırdım...uyuttum..ama çok yorgunum bu ara..ben de uyuycaktım az daha
sonra çocuklar uyudu..ben kendime bi türk kahvesi yaptım..içtim..ve saat 11 e geliyordu yattım..
yani bi aklıma gelipte ingilizce kitabının yayın evine bakmadım..
çok afedersin fadime...
inşallah bu akşam bakcammmmmm
Evet canım Gökhan ve Turabi kaldı. Bakalım kim kazanacak? Benim de gönlüm Turabi den yana canım, sonuçta ihtiyacı var, kısmetinde varsa alır.ay ben sonuna bakamadım..yattım..zaten yorgundum
kim kaldı final e..
inşallah turabi vardır aralarında..o kazansın istiyorum da..
ben bugün emir e tatil kitabı vermeyi unuttum..
daha doğrusu ingilizce tatil kitabı ve okulda işledikleri konularla ilgili unuttuğunu baksın diye ingilizce defteri ve ingilizce kitabını koymuştum yanına..
1 tane de hikaye kitabı..dedim bu gün de bunlarla oyalansın..ingilizceyi de unutmasın..baktığı kadar artık dedim..
ama çıkarken hepsini evde unuttum..
üstelik cep telefonumu da evde unutmuşum..
bakıcı arayacak olsa yani... tam sopalık kadınım ben..
Olur kız böyle şeyler, geçen gün ben de işyerinde unutmuşum telefonu. Sonuçta iş telefonun yok mu, ordan arar, bişey olmaz sıkma canını.
günaydın kızlar..
tatil kitabından 3 sayfa yaptık.az sayfalı kitap okuduk akşam.daha sonra balkonda çay ve çekirdek keyfi yaptım.
dilek kurabiyeni merak ettim tarifini versene şekerim
Eki Görüntüle 1161856
canım resmin üstüne tıkla büyüyor o zaman
önce 3 ayrı renk hamur yaptım
kahverengi yaptım ben..kakao ile
mavi gıda boyasıyla mavi yaptım..
bi de sade yaptım..beyaz..ama o hamur in içine biraz tarçın attım ben..daha lezzet versin diye..
hamurları ayrı ayrı oklava ile açtım
sonra üst üste koydum rulo yaptım
sonra keskin bi bıcakla kestim
sonra tepsiye koydum pişirdim
kısa sürede pişiyor
bisküvi gibi oluyor..nişasta da olunca kıtır kıtır oldu..
benim kurabiyeler daha güzeldi bence ama.
kızlar f klavye de 10 parmak yazıyorum..klavyeye bakmadan..katiplik sınavlarına hazırlanmaştım bi dönem
o yüzden uzun uzun yazabiliyorum..bir kaç saniye içinde...kusura bakmayın..umarım uzun uzun yazıp sizi sıkmıyorumdur.
10 parmak daktilo ben de yazıyordum lisedeyken, ticaret lisesinde daktilo dersi olur, şakır şakır yazardım, hiç bakmadan. Sorun değil tabii ki burda uzun uzun yazman, biz okuruz sıkılmayız merak etme.
Maşallah akşam akşam üşenmeyip yapmışın canım. Detaylı detaylı uğraşamam valla, normal kurabiye bulurlarsa yesinler, şükretsinler, işten gidecem de renkli menkli uğraşacam, hıııııh.