İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

aferin canım..hayır demek büyük başarı

Dilek yaaaa canım sıkılyıor benim, eve gitmek istiyom 6 olsa da gitsem

bak eve gittik geri bilem geldik

günler birbirini kovalıyor sanki..

bugün karne günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Gidiyormusun karne almaya?

çoook istiyorum..fakat karne almaya yetişirsem Ediz de peşimize takılır..eve gideriz..ediz uyur vs.

ama ediz ve emir bakıcıya geçerse karne alıp ,ediz 1 de uyur..ediz bizi görmeden emir i alırsam bakıcıdan çarşıda gezeriz , gönlünü yaparım oğluşumun karne hediyesi olarak.

kararsısım..amirime daha bi şey demedim..ama git der eminim..:26:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Büyük gün geldi. Benimki nasıl heyecanlı karne alacağım diye. Babasıyla birlikte gidecekler karne almaya.
Onları evde bıraktım ben geldim kürkçü dükkanına.
Şu iş yoğunluğu çok sıktı beni, çok stres oldum işleri yetiştireceğim diye.
Nihayet haftanın son günü diyeceğim ama yok yarında geleceğim malesef işe.

Bu arada kızı yaz okuluna yazdırdım. Valeybol, yüzme, resim, müzik(piyano veya gitar),at binme, okuma saati v.b. faaliyetleri var.1 ay gidecek bakalım.İnşallah iyi geçer.

Günaydın kızlar,sevinçli bir gün tabi ama benim için buruk karne almaya ben gidemicem teyzesi gidecek.Resim çek dedim tembihledim.Önümüzdeki haftaiçide babaaneye gider artık.Seneye müfredatta fen bilgiside olacakmış 3.sınıflara bilginiz olsun öğretmenimiz söyledi.İlk defe önümüzdeki yıl 3.sınıftan başıyacak fen....ingilizcede devam..Biraz daha zorlaşacak dedi.Çantamızı patlatmışız dün sene sonu itibariyle seneye çanta,önlük alınacak tekrar.

Bence gidebiliyorsan git. Bugünler geri gelmiyor, kaçırıyoruz hep.

Günaydın cnm,yaz okulu çok iyi olmuş evde olsam bende göndermek istiyorum ama babama kıyamıyorum getir götür yapacak,zaten koca sene yapıyor o işi diye.Satraç öğrensin istiyorum çok gitar da varmış ne güzel ya..mutlaka faydalı olacaktır,evde ne yapacak tüm gün

valla canımın içi git diyen amir bulmuşsun ne bekliyorsun al iznini git tabi,şahsen ben 1 dakka durmam burda öyle olsa

Günaydın canım. Ben de senin gibiyim gidemiyorum ama Allahtan babası gidecek bizde. Seneye Fen bilgisi mi var, şaşırdım açıkçası. Gerçekten önümüzdeki yıl zor olacağa benziyor. Biz sene ortasında çanta değiştirmiştik zaten. Ama önlük de çok küçüldü, seneye mecbur yenilenecek.

Servisle gidip gelecek bizimkisi. Anneme de iyi gelecek, küçüğe de baktığı için.Tek çocuğa bakmış olacak. Sabah 8 de servis alacak, akşam 6 da bırakacak.

bende şaşırdım duyunca,ama tabi 4.sınıftaki gibi olmaz bunların seviyesine göre olur zanlımca öğretmene sordukta oda seneye ilk defa 3.sınıfa konacağı için kitaplarıda basılmamış daha bende görmedim dedi ama kendisi girecekmiş derse branş hocası değil

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bende bugün rahatsızım biraz ishal ve kusma var kemiklerim sızlıyor.az önce hemşireye ağrı kesici iğne yaptırdım.
biz çocuklardan daha heyecanlıyız sankim....karneler gelecek bugün.

Servisle gidip gelecek bizimkisi. Anneme de iyi gelecek, küçüğe de baktığı için.Tek çocuğa bakmış olacak. Sabah 8 de servis alacak, akşam 6 da bırakacak.

Süper olmuş valla,çocuk açısından çok iyi zatende annenede yarayacak bu durum sevindim:)

Branş hocası yoksa daha kolay olacaktır herhalde. Artık yaşayıp göreceğiz.

Günaydın cnm geçmiş olsun üşüttünmü ne yaptın öyle,iğne etkisini gösterir hemen izin alsaydın keşke vermezlermi

Canım çok çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Ben artık kaçıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…