• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın kızlar,

Büyük gün geldi. Benimki nasıl heyecanlı karne alacağım diye. Babasıyla birlikte gidecekler karne almaya.
Onları evde bıraktım ben geldim kürkçü dükkanına.
Şu iş yoğunluğu çok sıktı beni, çok stres oldum işleri yetiştireceğim diye.
Nihayet haftanın son günü diyeceğim ama yok yarında geleceğim malesef işe.

Bu arada kızı yaz okuluna yazdırdım. Valeybol, yüzme, resim, müzik(piyano veya gitar),at binme, okuma saati v.b. faaliyetleri var.1 ay gidecek bakalım.İnşallah iyi geçer.
vay çok güzel yaptırmışsın..kaç para bu yaz okulu..:26::26::26::26:
Günaydın kızlar,sevinçli bir gün tabi ama benim için buruk karne almaya ben gidemicem teyzesi gidecek.Resim çek dedim tembihledim.Önümüzdeki haftaiçide babaaneye gider artık.Seneye müfredatta fen bilgiside olacakmış 3.sınıflara bilginiz olsun öğretmenimiz söyledi.İlk defe önümüzdeki yıl 3.sınıftan başıyacak fen....ingilizcede devam..Biraz daha zorlaşacak dedi.Çantamızı patlatmışız dün sene sonu itibariyle seneye çanta,önlük alınacak tekrar.
fen olacak mı..güzel ya..deney falan yaparlar ..eğlenceli olur belkimmmm:27::27:
valla canımın içi git diyen amir bulmuşsun ne bekliyorsun al iznini git tabi,şahsen ben 1 dakka durmam burda öyle olsa:10::10::10:
canımcım yazdım ya..

eğer karne almaya yetişirsen ediz bize takılır..eve gidip ediz i uyutmak zorundayım..akşam üstü kalkar..gün biter gibi .

ediz den ayrı emir le baş başa özel zaman geçirmek istedim ben..sonuçta onun günü bugün..o yüzden bekliyorum izin almak için..

ediz bakıcıyla öğlen uykusunu uyurken biz emirle çıkarız..belki sinemaya gireriz diye düşünüyorum..
Servisle gidip gelecek bizimkisi. Anneme de iyi gelecek, küçüğe de baktığı için.Tek çocuğa bakmış olacak. Sabah 8 de servis alacak, akşam 6 da bırakacak.
süpermiş..ama kaç para onu yaz bize..
ben emir için hafta sonu bi aktivite ayarlamak istiyorum

spor konularında, santranç yanında olur..ingilizce de olur..
hafta içi bakıcımın kızlarıyla camiye gidecek sanıyorum..anlaştım oğluşumla..biraz tedirgin ama gitmesi gerek..büyüüynce hiç haf geçiremem ..öğretemem diye korkuyorum..

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bende bugün rahatsızım biraz ishal ve kusma var kemiklerim sızlıyor.az önce hemşireye ağrı kesici iğne yaptırdım.
biz çocuklardan daha heyecanlıyız sankim....karneler gelecek bugün.
geçmiş olsun canım..neyin var ki..keşke doktora gitsen..ya da eve gitsenn

Ah o işler herşeyden önce geliyor bizden evlatlarımızdan sinir oluyorum işte buna ama mecburuz napalım

haklısın...:26::26::26::26:

amirime gidiyorum kızlar ..izin alcam..oğluşumun karnesi için..:16::16:

vay çok güzel yaptırmışsın..kaç para bu yaz okulu..:26::26::26::26:

fen olacak mı..güzel ya..deney falan yaparlar ..eğlenceli olur belkimmmm:27::27:

canımcım yazdım ya..

eğer karne almaya yetişirsen ediz bize takılır..eve gidip ediz i uyutmak zorundayım..akşam üstü kalkar..gün biter gibi .

ediz den ayrı emir le baş başa özel zaman geçirmek istedim ben..sonuçta onun günü bugün..o yüzden bekliyorum izin almak için..

ediz bakıcıyla öğlen uykusunu uyurken biz emirle çıkarız..belki sinemaya gireriz diye düşünüyorum..
süpermiş..ama kaç para onu yaz bize..
ben emir için hafta sonu bi aktivite ayarlamak istiyorum

spor konularında, santranç yanında olur..ingilizce de olur..
hafta içi bakıcımın kızlarıyla camiye gidecek sanıyorum..anlaştım oğluşumla..biraz tedirgin ama gitmesi gerek..büyüüynce hiç haf geçiremem ..öğretemem diye korkuyorum..

geçmiş olsun canım..neyin var ki..keşke doktora gitsen..ya da eve gitsenn

haklısın...:26::26::26::26:
sağol canım..doktor 12 de gelecek..

slm kızlarr,
bakıyorum karne heyecanı sarmış herkesi, bizim de anneanneyle gidecekler, eve çok uzak, gün ortası, git-gel zor olur benim için.
fatmacım geçmiş olsun canım, neden oldu acaba?
büyük kızım da ağlaşmalar olmuş okulda, eee ayrılıyorlarya artık, haliyle olacak değil mi, çıkışta eve yakın park vardı, oraya gitcem anne dedi.
Ben de tamam dedim.
bende de böyle işte kızlarr, işler benim de yoğun kendinize iyi bakın anacım.

slm kızlarr,
bakıyorum karne heyecanı sarmış herkesi, bizim de anneanneyle gidecekler, eve çok uzak, gün ortası, git-gel zor olur benim için.
büyük kızım da ağlaşmalar olmuş okulda, eee ayrılıyorlarya artık, haliyle olacak değil mi, çıkışta eve yakın park vardı, oraya gitcem anne dedi.
Ben de tamam dedim.

ay ay ay büyük kız mezun oldu tabi şimdi ağlaşma zamanı,kendi öğrenciliğim geldi aklıma bizde çok ağlamıştık ayrılırken şimdi kötüdür ruhen biraz ama tatil düşüncesiyle atlatıcak onuda,hepsi çok güzel birer anı :)

ay ay ay büyük kız mezun oldu tabi şimdi ağlaşma zamanı,kendi öğrenciliğim geldi aklıma bizde çok ağlamıştık ayrılırken şimdi kötüdür ruhen biraz ama tatil düşüncesiyle atlatıcak onuda,hepsi çok güzel birer anı :)

evet canım aynen öyle, hayırlısı bakalım.

slm kızlarr,
Ben de tamam dedim.

sağol canım doktora göründüm az önce ilaç yazdı..
kızın da ağlar artık birkaç gün sonra alışır.benim kız da öyleydi..
kızım karnesini almış teşekkürü varmış okuldan çıktık yemek yicez dedi..lise 3' e geçti..
daha dün anaokuluna başlamıştı günler ne çabuk geçiyor..

kızım karnesini almış teşekkürü varmış okuldan çıktık yemek yicez dedi..lise 3' e geçti..

Maşallah canım tebrik ederim kızını :)başarılarının devamını dilerim.evet zaman çabuk geçecek ve bizde yaşlanıcaz ama olsun oda güzel yeterki her daim böyle başarılarını görelim:16::16:

Kuzular karnelerini aldılar bizimkide süpriz bekliyor akşam öyle dedi telefonda çıkışta oyuncakçıya uğreyayım bari bende daha birşey almadım ama bekliyor....karneleri öğretmen parkta vermiş okul çok kalabalık oluyor diye iyi düşünmüş bence rahat rahat dağıtmış izdiham olmadan:32::32::32:

Maşallah canım tebrik ederim kızını :)başarılarının devamını dilerim.evet zaman çabuk geçecek ve bizde yaşlanıcaz ama olsun oda güzel yeterki her daim böyle başarılarını görelim:16::16:

sağol canım teşekkür ederim..inşallah çocuklarımız başarılı olup iyi bir meslek sahibi olurlar.

Kuzular karnelerini aldılar bizimkide süpriz bekliyor akşam öyle dedi telefonda çıkışta oyuncakçıya uğreyayım bari bende daha birşey almadım ama bekliyor....karneleri öğretmen parkta vermiş okul çok kalabalık oluyor diye iyi düşünmüş bence rahat rahat dağıtmış izdiham olmadan:32::32::32:

evet iyi etmiş parkta dağıtmakla..ne hediyesi alacaksın düşündün mü..
benim oğlanda karnesini alıp hemen dönmüşler.sınıfta karne alan dönüyormuş..

İnşallah üniversiteyi kazandığı günleri de görürsün canım.

Benim ki de günler önceden söyledi, scooter diyodu onu peşin peşin aldık, şimdi dergi istiyor, barbie dergileri falan oluyorya, onlardan alacağız artık, ablası Özdilek e gitti arkadaşlarıyla, babasıyla konuşurken biz telefonda duymuş, anne Özdileğe götür bugün diyor, artık yarına söz verdik.:27:

Benim ki de günler önceden söyledi, scooter diyodu onu peşin peşin aldık, şimdi dergi istiyor, barbie dergileri falan oluyorya, onlardan alacağız artık, ablası Özdilek e gitti arkadaşlarıyla, babasıyla konuşurken biz telefonda duymuş, anne Özdileğe götür bugün diyor, artık yarına söz verdik.:27:

amin canım inşallah..

ee artık götürüceniz,bugün ve yarın onların günü nede olsa.Tüm sene çalıştılar hak ettiler.Gerçi bizde hak ettik başarının yarısı bizim:9::9::9:

Back