• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlarrrr
dün akşam evde benim ufaklık komşunun kızıyla parti vermiş, benim kıyafetleri ve kendi kıyafetleriyle defile yapmışlar:52::52::52:
haliyle gidince biraz kızdım, ama kendi kıyafetlerini yerleştirmiş neyse ki. Dün ikisi de evdeydi. Artık ödev-ders stresi olmayınca güzeldi akşamımız, benm de kendime vakit ayırdım, açtım internetten spor videosunu 45 dakika spor yaptım. Dolayısıyle çok rahat da uyku çektim.
otelde aldığım 1 kg. bitti gitti çok şükür, gelcek hafta sonuna kadar 1 kg. daha verebilirsem, otelde gönül rahatlıyla yiyebilirim:27::27:

ayy çok komikler kızma annesi bizde giyerdik ya küçükken topuklu ayakkabılar falan :1::1::1:.
ödev olmayınca insanın sırtından bir ton yük kalkmış gibi oluyor. biraz duralım tatil kitaplarına başlarız.
iyi hadi gitmiş 1 kg. sen abur cubur falan çok mu yiyorsun.

ayy çok komikler kızma annesi bizde giyerdik ya küçükken topuklu ayakkabılar falan :1::1::1:.
ödev olmayınca insanın sırtından bir ton yük kalkmış gibi oluyor. biraz duralım tatil kitaplarına başlarız.
iyi hadi gitmiş 1 kg. sen abur cubur falan çok mu yiyorsun.

evet canım komikler.
aynen öyle, akşamları artık hadi kızım demekten kurtulduk çok şükür.
Bende guatr var canım, çok zor kilo veriyorum, kolay kilo alıyorum, hareketsiz olunca bir de. Sebze yemeği pek pişirmiyoz açıkçası evde, biraz da ondan oluyor belki, abur cubur değil de, evde misal kek-börek yapmayı seviyorum çocuklara, ipin ucunu da bırakınca sinsice geldi kilolar, ne olduğunu anlamadan, bi baktım ki 8 kg. gelivermiş, aslında 2 yıla yakın korumuştum kilomu.
Taki geçen sene kadın hastalıklarından operasyon geçirene kadar, iyi gidiyordun yani, ilaçlara başladım tekrar almaya, aman 1 kg dan bişey olmaz derken bakmışım eski kilolarımdayım.
neyse artık toparlanma zamanı.

evet canım komikler.
Bende guatr var canım, çok zor kilo veriyorum, kolay kilo alıyorum, hareketsiz olunca bir de. Sebze yemeği pek pişirmiyoz açıkçası evde, biraz da ondan oluyor belki, abur cubur değil de, evde misal kek-börek yapmayı seviyorum çocuklara, ipin ucunu da bırakınca sinsice geldi kilolar, ne olduğunu anlamadan, bi baktım ki 8 kg. gelivermiş, aslında 2 yıla yakın korumuştum kilomu.
Taki geçen sene kadın hastalıklarından operasyon geçirene kadar, iyi gidiyordun yani, ilaçlara başladım tekrar almaya, aman 1 kg dan bişey olmaz derken bakmışım eski kilolarımdayım.

geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda toparlarsın.yaş geçtikçede zor olur kilo vermesi.

geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda toparlarsın.yaş geçtikçede zor olur kilo vermesi.
sağol canım, aynen öyle, o yüzden dikkat etmek lazım zaten.
bugün başbaşayız senle?:52:
he sabah zeliş uğramıştı ama hatırladım.

sağol canım, aynen öyle, o yüzden dikkat etmek lazım zaten.
bugün başbaşayız senle?:52:
he sabah zeliş uğramıştı ama hatırladım.

bende çıkıcam az sonra.
bugün oğlanın okulunda pilav günü varmış ve bizim sınıf halk oyunu oynayacak.
kaç gündür yapılcakmış ama yağmurdan iptal oluyormuş.
oğlanda anne lütfen izin al lütfen diyor akşam..
gideyim bakalım nasıl olacak.

bende çıkıcam az sonra.

git canım tabii ki, iyi eğlenceler size de canım.
Güzel olur inşallah. kameraya al da, buraya yüklersin, foto-video bakarız.

günaydın kızlarrr,
güzel bir gün diliyorum herkes,
Fatma cığım gösteriniz nasıldı?
Akşam benim ufaklık ateşlenmiş ona ağrı kesici şurup verdim, biraz kendine geldi. Rutin bir akşamdı bizim için, yemek yedik, balkonda eşimle kahve keyfi yaptık.
Kızım şurubu içince düzeldi gibi oldu, onunla birlikte yürüyüşe çıktık, biraz parka spor yaptık, dönüşte de dondurma alarak eve döndük. Eh biraz dondurma yedim tabii.
Bugün de Büyük kızın sınav sonuçları açıklanacak, inşallah gönlümüze göre bir liseye yerleşir.

günaydın kızlarrr,
Akşam benim ufaklık ateşlenmiş ona ağrı kesici şurup verdim, biraz kendine geldi. Rutin bir akşamdı bizim için, yemek yedik, balkonda eşimle kahve keyfi yaptık.
Kızım şurubu içince düzeldi gibi oldu, onunla birlikte yürüyüşe çıktık, biraz parka spor yaptık, dönüşte de dondurma alarak eve döndük. Eh biraz dondurma yedim tabii.
Bugün de Büyük kızın sınav sonuçları açıklanacak, inşallah gönlümüze göre bir liseye yerleşir.
gösteriye yetişemedim :50: saatini biraz erkene almışlar ben gittiğimde oynamışlardı.
diğerlerini izledik beraber sonrada oyun parkı kurmuşlar okulun spor salonuna.
şişirme olanlardan üzerinde zıplıyorlar kaykayı var önce tırmanıp sonra kaydılar.
birşeyler yedi derken saat geçti gitti.
geçmiş olsun canım.şuruplarda hemen imdadımıza yetişiyor bir kaşık içince kendine geliyorlar.
hadi bakalım inşallah istediğiniz bir lise çıkar.şimdi çok stres vardır sizde.bizde 2 yıl önce öyleydik.

günaydın kızlar..:16::16::54::54:
Günaydın canım.

günaydın kızlarrr,

Günaydın canım. Geçmiş olsun kızına. Büyük kızın inşallah istediğiniz okula yerleşir canım. Oh kahve keyiflerine de başlanmış ne güzel:)

gösteriye yetişemedim :50: saatini biraz erkene almışlar ben gittiğimde oynamışlardı.
şişirme olanlardan üzerinde zıplıyorlar kaykayı var önce tırmanıp sonra kaydılar.
geçmiş olsun canım.şuruplarda hemen imdadımıza yetişiyor bir kaşık içince kendine geliyorlar.
hadi bakalım inşallah istediğiniz bir lise çıkar.şimdi çok stres vardır sizde.bizde 2 yıl önce öyleydik.

Canım üzüldüm gösteriye yetişememene. Hep konuşuyoruz ya, biz çalışan annelerin kaderi bu . Ama neyse sonunda oğlun eğlenmiş ya önemli olan o.

evet canım komikler.
geçmiş olsun canım.
olsun 8 kiloyu hemen verirsin..azıcık sık kendini..sonrası rahat

ne operasyonu geçirdin kuzum sen ..kadın hastalıklarından.

bende çıkıcam az sonra.
oy pilav mı..ayran da dağıttılar mı ki..

günaydın kızlarrr,
geçmiş olsun..
ay merak ettim sınav sonucu iyi olur inşallah.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
ay kıyamam ya..yetişemedin mi..offf..inşallah üzülmemiştir oğluşun..keşke yetişebilseydin.

pilav yedin mi canımcığım.

e okula baktınız mı..ben bakayım şimdi..
alt komşum ortalamaya bak dedi..ne demekse..o önemliymiş..hepsi 5 olabilir ya da hepsi 4 olabilir ama ortalama önemli dedi..mesela 100 den mi 5 yoksa 90 dan mı beş gibi dedi..

Günaydın canım.

Günaydın canım. Geçmiş olsun kızına. Büyük kızın inşallah istediğiniz okula yerleşir canım. Oh kahve keyiflerine de başlanmış ne güzel:)

Canım üzüldüm gösteriye yetişememene. Hep konuşuyoruz ya, biz çalışan annelerin kaderi bu . Ama neyse sonunda oğlun eğlenmiş ya önemli olan o.

boncuk nasıl oldu oğluşunun titisi..iyileşti mi.:26:

Kızlar merhaba
İş yoğunluğundan gelemiyorum ama inanın aklım burda.
Bazen şöyle çok hızlı birşekilde okuyup kaçıyorum.

Zeliş çok geçmiş olsun. Dişin daha iyidir umarım.

Bulgarcım yazmayı unutmuşum yeni evin hayırlı olsun canım. Tam yerleştin mi?

Haribu, anlat bakalım gezi nasıl geçti?

Dilek, bitmedi mi hala eğitim?

Dün sınıfta bizimkiler 9 kişiymiş. Öğretmen bunlara artık sizde gelmeyin demiş. Cuma günü karne almaya gidilecek.
O da bir sıkıntı tabi. Saat 11.de alacaklarmış karneyi. İzin almam zor gibi.
Siz ne yapacaksınız, gidebilecekmisiniz karne almaya?

Günaydın canım.

babanneside vardı ben üzülünce 23 nisanda da oynadılar işte falan dedi.ama bizi anlayamazlar :50:
oyun parkında müthiş eğlendi.

geçmiş olsun canım.
olsun 8 kiloyu hemen verirsin..azıcık sık kendini..sonrası rahat

ne operasyonu geçirdin kuzum sen ..kadın hastalıklarından.

oy pilav mı..ayran da dağıttılar mı ki..

geçmiş olsun..
ay merak ettim sınav sonucu iyi olur inşallah.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

ay kıyamam ya..yetişemedin mi..offf..inşallah üzülmemiştir oğluşun..keşke yetişebilseydin.

pilav yedin mi canımcığım.

e okula baktınız mı..ben bakayım şimdi..
alt komşum ortalamaya bak dedi..ne demekse..o önemliymiş..hepsi 5 olabilir ya da hepsi 4 olabilir ama ortalama önemli dedi..mesela 100 den mi 5 yoksa 90 dan mı beş gibi dedi..
ben bişi yemedim canım sıkıldı zaten yetişemedim diye.
oğluşta üzüldü anne biz oynadık dedi.akşam yemek hazırlarken bana oynayıverdi halk oyununu..

kızlar günaydınnnnnn

hemen bir iki satır yazayım istedim gerçekten yoğunum hemde fena

bugünlerde pek ders yok sizde de öyledir heralde akşam biraz kitap okuttum ben yemek yaparken oda okudu sonrasında ben kitap okumak için odama çekildim

Haribu canım bu kitabı ilk sen önermiştin bana pazar günü başladım bu sabah bitti serviste çoook güzel çok beğendim şuan Will'in mektubuna geldim ama okumadım kesin ağlarım heralde öğle arasında okuyacağım şuan aklım Clark'la birlikte Paris'te :60: :60: :60: :60: çok teşekkür ederim bu kitabı okumama vesile olduğun için sonrasında da kocan kadar konuş varya onuda aldım onu okuyacağım...

Dilekkkkkkkk hoşgeldinnnn çok özledim seninle sohbetide bende önümüzdeki haftasonu rahatlayacağım inşallah herşey yolundadır umaraımm...

Servis şoförüyle bir problem yaşadık pazartesi serviste az kişi kaldı diye sizde okula gelmeyin demiş çocuklara tepem attı tabiii okulu aradım okulla ilgili değil servisçiyi aradım ama başkasıymış şoför o diğerini aradı derken tamam sabah alınacak çocuk dediler dün sabah için ama servis gelmedi sonra turizm şirketini aradım oradaki ilgili çok sinirlendi halledicez olmaz öyle şey dedi öğlen alınacak oğlunuz okuldan dedi ama öğlen yine servis gelmedi Allahtan her ihtimale karşı babası gitmişti. Ne diyim ki okula söyleyeceğim bu durumu haberleri olsun bugün turizm şirketini bir daha arayacağım böyle saçmalık olabilirmi...

Yarın okulda parti var hemde saat 12 de bense burda yanlızım nasıl gideceğim bilmiyorum tamda öğlen sabah yada akşam olsa daha kolay olurdu oğluş çok istiyor gitmemi anne sen gel herkesin annesi gelecek diyor yavrummm bunu çözmem lazım kızlarrrr

neyse çok yazdım yineee görüşürüz...

Kızlar merhaba
İş yoğunluğundan gelemiyorum ama inanın aklım burda.
Bazen şöyle çok hızlı birşekilde okuyup kaçıyorum.

Zeliş çok geçmiş olsun. Dişin daha iyidir umarım.

Bulgarcım yazmayı unutmuşum yeni evin hayırlı olsun canım. Tam yerleştin mi?

Haribu, anlat bakalım gezi nasıl geçti?

Dilek, bitmedi mi hala eğitim?

Dün sınıfta bizimkiler 9 kişiymiş. Öğretmen bunlara artık sizde gelmeyin demiş. Cuma günü karne almaya gidilecek.
O da bir sıkıntı tabi. Saat 11.de alacaklarmış karneyi. İzin almam zor gibi.
Siz ne yapacaksınız, gidebilecekmisiniz karne almaya?

sağol canım yerleştim. yardım edenlerde olunca daha çabuk bitiyor.
sende taşıncaktın dimi boncuğum..
bende gidemem karne almaya.zaten karneleri ilk gören olmadım hiç..

Back