• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın..bende cumartesi baktım hepsi 5.

tebrik ederim cnm...sonuna kadar da öyle olur inş

evet canım çok iyi geldi onlara.:27:

ay inşallah canım, benim çoktan doldu biliyon mu prim günüm.
evet var öyle bişeyler ama bakalım biz emekli olana kadar neler değişecek daha:26::26:

evet canım baktık, çok şükür bizim ki de 5.
maşallah kızına, ilgilenemediğin halde hepsini 5 getirmesi süper.:nazar::nazar: seneye tekrar katılırsın belki aramıza, bebiş de biraz büyür.

geçen hafta girmişti bizim öğretmende notları ama ben oğlana söylemedim süpriz olsun diye,Allah başarılarını daim etsin zihin açıklığı versin hepsine :)

Kızlar şaka maka artık 3.sınıf topiğine yazıcaz dün gibiydi ya 1.sınıfa başlamaları.Kayınvalidem hep der ilkokula adım attılarmı daha seneleri anlamadan geçicek hakikaten öyle oldu.Bakalım seneye ne zorluklarla karşılaşacağız,gerçi düşünmek için erken önce tatilin tadına varalım dimi ama:ssz::ssz::ssz::ssz:

geçen hafta girmişti bizim öğretmende notları ama ben oğlana söylemedim süpriz olsun diye,Allah başarılarını daim etsin zihin açıklığı versin hepsine :)
ben söyledim, ablasından dolayı sorup duruyordu da, bir de kendine öğretmen de diyormuş zaten, notları iyi diye, matematiği düzelttin diye, o yüzden tahminen biliyodu. Amin inşallah canım.

Kızlar şaka maka artık 3.sınıf topiğine yazıcaz dün gibiydi ya 1.sınıfa başlamaları.Kayınvalidem hep der ilkokula adım attılarmı daha seneleri anlamadan geçicek hakikaten öyle oldu.Bakalım seneye ne zorluklarla karşılaşacağız,gerçi düşünmek için erken önce tatilin tadına varalım dimi ama:ssz::ssz::ssz::ssz:
Evet canım zaman hızlıca akıp gidiyor, geri dönüp bakınca 8 seneyi nasıl bitirdi diyom şimdi benim büyüğe, şaka gibi geliyor.

ben söyledim, ablasından dolayı sorup duruyordu da, bir de kendine öğretmen de diyormuş zaten, notları iyi diye, matematiği düzelttin diye, o yüzden tahminen biliyodu. Amin inşallah canım.

Evet canım zaman hızlıca akıp gidiyor, geri dönüp bakınca 8 seneyi nasıl bitirdi diyom şimdi benim büyüğe, şaka gibi geliyor.

yaz tatiline ne zaman çıkıyodun fadime?bir otel rezervasyonun daha vardı galiba doğrumu hatırladım.Ben ramazandan sonraki hafta düşünüyorum fiyatlarda bayağa artıyor ağustosta

yaz tatiline ne zaman çıkıyodun fadime?bir otel rezervasyonun daha vardı galiba doğrumu hatırladım.Ben ramazandan sonraki hafta düşünüyorum fiyatlarda bayağa artıyor ağustosta
1 hafta ramazanda, 1 hafta da sonrasında kullancam canım. 20 haziranda da 2 geceliğine şirket Afyona götrüyo.

Otele mi gideceksiniz, erken rezervasyon yaptırınca sorun olmuyor. Biz ocakta ayarlamıştık, o yüzden uygun gittik. Şimdi tabii pahalıdır.

1 hafta ramazanda, 1 hafta da sonrasında kullancam canım. 20 haziranda da 2 geceliğine şirket Afyona götrüyo.

Otele mi gideceksiniz, erken rezervasyon yaptırınca sorun olmuyor. Biz ocakta ayarlamıştık, o yüzden uygun gittik. Şimdi tabii pahalıdır.

ramazanda da iyi olur izin iş başındayken oruç çok zor oluyo,Allah sabrını veriyo ama baş ağrılarım çok olur benim uykusuzluktan.
Otel değilde ev kiralıxaz galiba ablam annemler falan,didimde evler uygun geldi şimdilik tabi haziran fiyatı ağustosta ne olur bilmem.Afyonada hep beraber gideceksiniz değilmi?

Kızlar iyice boşladı burayı ya,özledik sizi huuuu zeliş,dilek,boncuk,in-ay.Yarında ben yokum ona göre oğlanın okulunun piknik gezisinde olucam,çarşamba görüşürüz:27::27::27:

evet cnm ya ev işide nankör şöyle 1 hafta kalsa ya temiz değilmi...Şimdilik notlar iyi bakalım inşallah böyle devam etsin:13::13:

eeee ev hanımları gibi her gün sil süpür toz alma bizde yok haftada bir yapıyoruz sonrada böyle :37::37: oluyoruz.
inşallah eder canım senin oğlanda maşallah çalışkan.:34:

Kızlar iyice boşladı burayı ya,özledik sizi huuuu zeliş,dilek,boncuk,in-ay.Yarında ben yokum ona göre oğlanın okulunun piknik gezisinde olucam,çarşamba görüşürüz:27::27::27:

iyi eğlenceler canım size..evet yarın kimse olmayacak fadime olur bir de ben.

ramazanda da iyi olur izin iş başındayken oruç çok zor oluyo,Allah sabrını veriyo ama baş ağrılarım çok olur benim uykusuzluktan.
Otel değilde ev kiralıxaz galiba ablam annemler falan,didimde evler uygun geldi şimdilik tabi haziran fiyatı ağustosta ne olur bilmem.Afyonada hep beraber gideceksiniz değilmi?
evet ilk defa ramazanda izin kullanıcam ben de, dediğin gibi dinlenirim hiç değilse.
Yok afyona kızları götürüyorum da, eşim gelmiyor, şirket sadece personelin ücretini ödüyor, kızları kendim ödüyorum.
hep birarada olacaksınız, ne güzel eğlenceli geçer, imrendim valla. İnşallah gönlünüze göre olur, kaç gün izin kullanacaksın belli mi?

evet temiz temiz oturuyoruz ama bir kaç gün idare ediyor o da..hemen tozlanıyor her yer.
Ohhhh zaten temizlik yaptıktan sonraki o duyguyu hiçbişeye değişmem, resmen insanın üzerinden yük kalkmış gibi oluyor, pis olunca da ne kadar rahatsız oluyosun değil mi?

Evet öyle oldu, ama herkesin bir mazereti var, ne yapalım, artık kışa toparlanırız tekrar.
Size de iyi eğlenceler piknikte.
iyi eğlenceler canım size..evet yarın kimse olmayacak fadime olur bir de ben.
:27::27: topiğin müdavimleriyiz.

Bugün hiç uğrayamadım aranıza yazılanlara da bakamadım o kadar yoğunum ki, teknisyenim izne gitti biliyorsunuz kendi rutin işlerimi bir yana bıraktım zaten sadece acil olanlara bakıyorum ama diğer yandan tüm imalat kontrol onayları, ürün testlerine gözetmenlik, son onaylar, ölçümler, kontroller ve daha fazlası bana bakıyor önceden günde 1-2 kez imalata insem dolaşsam yeterdi ama şimdi nerdeyse pc başına çıkamıyorum...

Özledim sizi ve muhabbetimizi ama önümüzdeki hafta sonuna kadar böyle ne yazık ki...

Okul konusunda da dersler zaten kalmadı bitirdiler konuları sanırım şu sıralar öğretmen tekrar yapıyor yada zaman geçiriyor...

Hafta sonu sınavlar vardı biliyorsunuz şükürler olsun buda geçti, şimdi daha özgür hissediyorum kendimi ama diğer yandan evi çok ihmal ettiğim için ev işlerine biraz ağırlık vereceğim. Akşamları dolapları halletmem lazım kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkaracağım kendi dolabımı halledeceğim bu akşam ütüleri yarın hallederim küçük küçük akşamları toparlarım herhalde....

Şuanda akşam yemeği hazırlıyorum ev ahalisine ben yemeyeceğim çünkü, bir yandan da oğluş kitap okuyor onu dinliyorum...

Dün oğluşla parka gittik "senden önce ben"i okumaya başladım çok güzel çok beğendim ve neredeyse yarı oldu kitap sonrasında iki kitabım daha var çok özlemişim kitap okumayı dün resmen okumaya ayırdım zamanı ve çok iyi geldi bana...

Dişim konusunda cumartesi gittim dişçiye ama damağım ve diş köklerimde iyileşme olmadığı için kanal tedavisi olan dişin ilacını değiştirdi ama tedaviye devam etmedi asıl kabusum bu hafta yani...

Bende durumlar böyle kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...

Bugün hiç uğrayamadım aranıza yazılanlara da bakamadım o kadar yoğunum ki, teknisyenim izne gitti biliyorsunuz kendi rutin işlerimi bir yana bıraktım zaten sadece acil olanlara bakıyorum ama diğer yandan tüm imalat kontrol onayları, ürün testlerine gözetmenlik, son onaylar, ölçümler, kontroller ve daha fazlası bana bakıyor önceden günde 1-2 kez imalata insem dolaşsam yeterdi ama şimdi nerdeyse pc başına çıkamıyorum...

Özledim sizi ve muhabbetimizi ama önümüzdeki hafta sonuna kadar böyle ne yazık ki...

Okul konusunda da dersler zaten kalmadı bitirdiler konuları sanırım şu sıralar öğretmen tekrar yapıyor yada zaman geçiriyor...

Hafta sonu sınavlar vardı biliyorsunuz şükürler olsun buda geçti, şimdi daha özgür hissediyorum kendimi ama diğer yandan evi çok ihmal ettiğim için ev işlerine biraz ağırlık vereceğim. Akşamları dolapları halletmem lazım kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkaracağım kendi dolabımı halledeceğim bu akşam ütüleri yarın hallederim küçük küçük akşamları toparlarım herhalde....

Şuanda akşam yemeği hazırlıyorum ev ahalisine ben yemeyeceğim çünkü, bir yandan da oğluş kitap okuyor onu dinliyorum...

Dün oğluşla parka gittik "senden önce ben"i okumaya başladım çok güzel çok beğendim ve neredeyse yarı oldu kitap sonrasında iki kitabım daha var çok özlemişim kitap okumayı dün resmen okumaya ayırdım zamanı ve çok iyi geldi bana...

Dişim konusunda cumartesi gittim dişçiye ama damağım ve diş köklerimde iyileşme olmadığı için kanal tedavisi olan dişin ilacını değiştirdi ama tedaviye devam etmedi asıl kabusum bu hafta yani...

Bende durumlar böyle kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...
selam canım, öncelikle Allah işlerinde kolaylıklar versin.
Bizim kız bu hafta okula gitmiyor, oğluşun da bitmiştir muhtemelen konuları.
Sınavlar nasıldı canım, iyi geçti mi?
Akşamları park güzel olur evet artık dışarı çıkma zamanları geldi. Ben de gidecektim akşam yürüyüşe ama vakit kalmadı.
Akşam yemeden de nasıl geçireceksin ki canım, salata bari yeseydin.
Ev işleri dersen bende de durumlar fena, geçen hafta sonu otel, bu hafta sonu köy olunca, haliyle ev bakıma muhtaç hale geldi.
Kıyafetler desen ütüler var benim de birikti.
Senden önce ben i duymuştum canım, demek o kadar beğendin, aklımızda bulunsun. Ben de çok severim kitap okumayı.
Dişine gelince inşallah ağrısız-sızısız bu haftayı da atlatırsın canım, sanırım en zor şey diş ağrısı. Allah kolaylık versin.

günaydın kızlarrrr
dün akşam evde benim ufaklık komşunun kızıyla parti vermiş, benim kıyafetleri ve kendi kıyafetleriyle defile yapmışlar:52::52::52:
haliyle gidince biraz kızdım, ama kendi kıyafetlerini yerleştirmiş neyse ki. Dün ikisi de evdeydi. Artık ödev-ders stresi olmayınca güzeldi akşamımız, benm de kendime vakit ayırdım, açtım internetten spor videosunu 45 dakika spor yaptım. Dolayısıyle çok rahat da uyku çektim.
otelde aldığım 1 kg. bitti gitti çok şükür, gelcek hafta sonuna kadar 1 kg. daha verebilirsem, otelde gönül rahatlıyla yiyebilirim:27::27:

Back