- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
saol cnm çok teşekkür ederim bugün öğretmenine şikayetimi bildirdim umarım düzelirMeldam çok geçmiş olsun Oğlunun iyi olmasına çok sevindim kıyamam ben ya Öğretmenin yaptığı yenilir yutulur cinsten değil kesinlikle.İşin peşini bırakmayın,gereken neyse söyleyin öğretmene,müdüre şikayet edin.Çocuklarımız bizim için herşeyden kıymetli,günün büyük bir kısmını öğretmenle geçiriyorlar.çocuklarımız okulda Önce Allah'a sonra onlara emanet.Nasıl davrandıkları çok ama çok önemli bu yüzden..
Bu arada benim kızımında öğretmeniyle ilgili memnun olmadığımız durumları vardı geçen yıl.Bu yıl okulu değiştirdik,başlarda biraz alışma problemi çekti ama şu ana çok şükür tamamen alışmış durumda öğretmenine, okuluna, arkadaşlarına.Çocuklar zaten yeni gelen arkadaşlarını çok çabuk benimsiyorlar,bence hiç düşünme okulunu değiştir çocuğunun.
git canım sen de eşinle birlikte öğretmen laftan anlamıyosa müdüre şikayet edin valla dünden beri düşünüyorum da benim başıma böyle bişey gelseydi napardım diye o okula ayağa kaldırım hele eşim keisnlikle gelemez böyle şeylere biz evlatalrımızı sokakta mı bulduk canım tabiki yaptığı şeyler hiç hoş değil zeytinyağı gibi bi de üste çıkıyor
çok teşşekürler .bugün eşimle gittik öğretmen eşimi görür görmez koluna girdi. tabi eşim tepkili öğrtmene , direk başladım içimden ne geliyorsa saymaya .ben düştüğünü bilmiyordum dedi vah dedi tüh dedi inanamadım hak veriyorum dedi size bugün oğlumun iki kez burnu kanamış , ben bilerek yapıor sandım dedi ben de bu çocuk manyak mı dedim bazı çocuklar popüler olmak için yapıormuş s bizim sorunumu biliyorsunuz geçen yıl anlatamadım derdimi dedim.birdaha böle bişe olursa şikayet edeceğimide biliyor. dersleri içinde oğlum derste 95 alıyor die gözünden düşmüş sınıf içinde zayıf olan çocuk olsaydı 50 alsa seviniridm dedi durgunluğu hoşuna gitmiyormuş 100 alan bi çocuk dedi .bende psikolojisini bozun ben evde toparlar sizden korkmadan okula yollarım o kafayla 100 de alır dedim.karışık yazdıysam kusura bakmayın bu sıralar moralim çok kötümeldam çok sevindim ya, oğlunun iyi olmasına, tabii beden sağlığı kadar, psikolojiside önemli
geçmiş olsun cnm işine yarar mı bilemiyorum tv de viks yada mentollü bi ilacı sırtına göğsüne en önemlisi ayak altına sürün çorap giydirin dedi biraz olsa da rahatlatıyor.çocuklar hiç dikkat etmiyorçok sağolasın canım bizimki biraz kendi kaşınmış dün beslenmesinin hiçbirini yememiş tenefüslerde aç bütüngün birde sadece soğuk puding yemiş aç karnına akşam evdede canım istemiyo dedi yemedi midesi bulanıyodu sonrada burnu akmaya başladı sabahta işte istifra etmiş gözünün önünde olmadılar mı kafalarına buyruk davranıyolar işte sonucu da böyle oluyo heleki o soğukta tenefüslerde top oynayıp terlemelerini hiç saymıyorum zaten başlı başına hastalığa davet şimdi de babaannesi çorba içirmiş bakalım uyuyomuş istifra etmemiş bidaha işallah etmezde daha sonra yine