he öyle oldu, yok zeliş bu hafta fazla uğramıyor, işleri birikmiş.
ne yapcaz yeyip yiyip cezaları konuşuyoz
günaydın kızlarr,
dün 1 sayfa matematik, 1 sayfa da hayat bilgiisi vardı, onları yaptı. Defter düzenlerine de not vermiş, hayat bilgisi ve matematikten 100 almış ben,m kız, pek bi sevinçliydi.
günaydın kızlarr,
dün 1 sayfa matematik, 1 sayfa da hayat bilgiisi vardı, onları yaptı. Defter düzenlerine de not vermiş, hayat bilgisi ve matematikten 100 almış ben,m kız, pek bi sevinçliydi.
günaydın hayırlı cumalar..
okuma metni ve soruları vardı onu yaptık.hikaye kitabı okuduk..
günaydın canım siz bu hikaye kitaplarının özetini çıkarıyormusunuz
hikaye haritası yapıyor musunuz yani
günaydın kızlarr,
Günaydın arkadaşlarımmm
Nasılsınızz
Bu ara işlere ağırlık verdim biliyorsunuz o yüzden uğrayamıyorum pek buralara
Birde dün canım çok sıkkındı o yüzden de hiç içimden gelmedi
Akşam oğluşun hayat bilgisinden 3 sayfa ödevi vardı yarısını yapıp bıraktık çünkü bugün hayat bilgisi dersi yok
2 Sayfa da fotokopi dersi vardı ama baya yoğundu sorular onları tamamladı
Bu haftanın hikaye haritasını yapmaya başladık ama çok yapamadık 1. sayfanın yarısı bitti sadece
Bugün İngilizce dersi var ama hiç bakamadık ona da
Artık ders yapmak gerçekten daha zor ben eve gitmeden dışarı atıyor kendini sıpa
Bizde böyle işte kızlar neyseki az kaldı
Haziran 15 den sonra rahatlayacağız inşallah
günaydın canım siz bu hikaye kitaplarının özetini çıkarıyormusunuz
hikaye haritası yapıyor musunuz yani
Günaydın cnm,kızını tebrik ederim maşallah :)artık yavaş yavaş notlarıda girerler e-okula.Diyet nasıl gidiyor?zorluyormu?Bende akşam nihayet kıydım kendime girdim bazanın altına yazlıkları çıkardım.Oğlanın bişeysi kalmamış alışveriş yapmam lazım ona yarın gösteriden sonra alışverişe çıkarım..
hikaye haritası yapmıyoruz. bir defa yaptık şimdiye kadar..
Günaydın cnm,kızını tebrik ederim maşallah :)artık yavaş yavaş notlarıda girerler e-okula.Diyet nasıl gidiyor?zorluyormu?Bende akşam nihayet kıydım kendime girdim bazanın altına yazlıkları çıkardım.Oğlanın bişeysi kalmamış alışveriş yapmam lazım ona yarın gösteriden sonra alışverişe çıkarım..
Günaydın cnm,hayrola niye canın sıkkın o kadar?Benimkide her akşam okul çıkışında dedesini parka sürüklüyor sınıf arkadaşlarıda gidiyormuş top oynuyorlar,artık tatil moduna giriliyor..Bizim öğretmen haftasonu ders vermicem demiş yarın gösterileri var o yüzden galiba.
İşlerini kolaylayabildinmi?
Bizde birkaç sefer yaptık o kadar,sadece kitap okuyor her gün gibi...
ayy ne güzel yaaaa
aslında okuyup geçsek haftada 3-4 kitap okuyabiliriz ama böyle olunca sıkmak da istemediğim için haftada 1 tane ancak yapıyoruzzzz
o dert bizde de var yine mevsim değişti yine alışveriş zamanı geçen senekiler olmuyor çocuğa ben birde büyük alamıyorum üzerine olacak aldığım hal böyle oluncada her sene yeniden alışveriş gerekiyor
bu arada ben orchestraya üye oldum biliyormusun bu markayı
forum istanbulda mağazaları var çocuk giyim
Fransız markası türkiyede sadece sanırım forumda var
senede bir üyelik aidatı ödeyerek ürünleri yıl boyu %50 indirimli alıyorsun
daha bu sene üye oldum bende
sorma canım yaaa çokk sıkkındım dün oğluşla ilgili değil
bugün daha iyiyim ama dün kötüydüm neyse herşey olacağına varıyor
ne güzel haftasonuna ödev yokmuş bizim bu hafta ilk proje ödevimiz geldi
önümüzdeki hafta cumaya kadar bitirmemiz lazım
onunlada uğraşacağız bir ara
ah ahhh ne güzel yaaa
çocuktan çok ben sıkıldım vallahi
yok cnm duymadım o markayı foruma gidersem göz atarım.H&M çocuk da hoşuma gidiyor benim.Proje ödevi için geç değilmi yaw biz ve çocuklar tatil moduna girdik yani birde böyle sıkıcı ödevlerle uğraşmak zor.
Evet yani bu kadar son ana bırakılır mı ödev işte yaniii
H&M den bende alışveriş yaparım beğeniyorum onu da
koton, zara ve zippy de güzel
bu dediğim markayada her gittiğimde bakıyordum nomal fiyatları pahalı ama böyle üyelik olunca daha iyi oluyor
mesela geçen hafta oğluşa
bir tane mayo
bir tabe kapri ve birde tişört aldım yüz küsür lira tuut 52 liramı ne ödedim
Süpermiş valla,ben foruma çok gitmiyorum ama gitmek lazım başka yerde şubesi yokmu acep marmara forumda falan?
tezgahtara sordum yokmuş Fransız marka direk kendisi şube açıyormuş bayilik filan değil
bu arada foruma gelirsen haber ver şekerim tamam mı
evet canım az kaldı, sıkma canını?Günaydın arkadaşlarımmm
Nasılsınızz
Bu ara işlere ağırlık verdim biliyorsunuz o yüzden uğrayamıyorum pek buralara
Birde dün canım çok sıkkındı o yüzden de hiç içimden gelmedi
Akşam oğluşun hayat bilgisinden 3 sayfa ödevi vardı yarısını yapıp bıraktık çünkü bugün hayat bilgisi dersi yok
2 Sayfa da fotokopi dersi vardı ama baya yoğundu sorular onları tamamladı
Bu haftanın hikaye haritasını yapmaya başladık ama çok yapamadık 1. sayfanın yarısı bitti sadece
Bugün İngilizce dersi var ama hiç bakamadık ona da
Artık ders yapmak gerçekten daha zor ben eve gitmeden dışarı atıyor kendini sıpa
Bizde böyle işte kızlar neyseki az kaldı
Haziran 15 den sonra rahatlayacağız inşallah
teşekkürler teyzoşu.Günaydın canımcımmm
aferin kuzunaaaa
Sana da hayırlı cumalar canım.günaydın hayırlı cumalar..
okuma metni ve soruları vardı onu yaptık.hikaye kitabı okuduk..
Sağolasın canım.aferinnnnnnnnn kızımıza
Sağol canım.Günaydın cnm,kızını tebrik ederim maşallah :)artık yavaş yavaş notlarıda girerler e-okula.Diyet nasıl gidiyor?zorluyormu?Bende akşam nihayet kıydım kendime girdim bazanın altına yazlıkları çıkardım.Oğlanın bişeysi kalmamış alışveriş yapmam lazım ona yarın gösteriden sonra alışverişe çıkarım..
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.Slm kızlar,akşam benim oğlan bugün kalbim sıkıştı anne dedi korkuttu beni,ilk defa olmuş onunda kalbi benimki gibi hızlı atıyor.Onun yaşlarından biraz daha büyüktüm b enimde kalbime kramp girerdi.Dr.hızlı attığında olduğunu söyledi ilaç vermişti kısa süreli sonra bir daha hiç olmadı.Zaten aklımdaydı rütun bir kontrol için kalp dr.una götürmek istiyordum.Şimdi çocuk kardiyoloğu bakıyorum bir muayeneden geçsin.Normalde bir sorun olsa spora gidiyor anlardım ama içim rahat etsin..
Slm kızlar,akşam benim oğlan bugün kalbim sıkıştı anne dedi korkuttu beni,ilk defa olmuş onunda kalbi benimki gibi hızlı atıyor.Onun yaşlarından biraz daha büyüktüm b enimde kalbime kramp girerdi.Dr.hızlı attığında olduğunu söyledi ilaç vermişti kısa süreli sonra bir daha hiç olmadı.Zaten aklımdaydı rütun bir kontrol için kalp dr.una götürmek istiyordum.Şimdi çocuk kardiyoloğu bakıyorum bir muayeneden geçsin.Normalde bir sorun olsa spora gidiyor anlardım ama içim rahat etsin..
Slm kızlar,akşam benim oğlan bugün kalbim sıkıştı anne dedi korkuttu beni,ilk defa olmuş onunda kalbi benimki gibi hızlı atıyor.Onun yaşlarından biraz daha büyüktüm b enimde kalbime kramp girerdi.Dr.hızlı attığında olduğunu söyledi ilaç vermişti kısa süreli sonra bir daha hiç olmadı.Zaten aklımdaydı rütun bir kontrol için kalp dr.una götürmek istiyordum.Şimdi çocuk kardiyoloğu bakıyorum bir muayeneden geçsin.Normalde bir sorun olsa spora gidiyor anlardım ama içim rahat etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?