İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın arkadaşlarımmm

Nasılsınızz

Bu ara işlere ağırlık verdim biliyorsunuz o yüzden uğrayamıyorum pek buralara

Birde dün canım çok sıkkındı o yüzden de hiç içimden gelmedi

Akşam oğluşun hayat bilgisinden 3 sayfa ödevi vardı yarısını yapıp bıraktık çünkü bugün hayat bilgisi dersi yok

2 Sayfa da fotokopi dersi vardı ama baya yoğundu sorular onları tamamladı

Bu haftanın hikaye haritasını yapmaya başladık ama çok yapamadık 1. sayfanın yarısı bitti sadece

Bugün İngilizce dersi var ama hiç bakamadık ona da

Artık ders yapmak gerçekten daha zor ben eve gitmeden dışarı atıyor kendini sıpa

Bizde böyle işte kızlar neyseki az kaldı

Haziran 15 den sonra rahatlayacağız inşallah

Günaydın canımcımmm

aferin kuzunaaaa

günaydın hayırlı cumalar..
okuma metni ve soruları vardı onu yaptık.hikaye kitabı okuduk..

aferinnnnnnnnn kızımıza

günaydın canım siz bu hikaye kitaplarının özetini çıkarıyormusunuz

hikaye haritası yapıyor musunuz yani

Günaydın cnm,kızını tebrik ederim maşallah :)artık yavaş yavaş notlarıda girerler e-okula.Diyet nasıl gidiyor?zorluyormu?Bende akşam nihayet kıydım kendime girdim bazanın altına yazlıkları çıkardım.Oğlanın bişeysi kalmamış alışveriş yapmam lazım ona yarın gösteriden sonra alışverişe çıkarım..

Günaydın cnm,hayrola niye canın sıkkın o kadar?Benimkide her akşam okul çıkışında dedesini parka sürüklüyor sınıf arkadaşlarıda gidiyormuş top oynuyorlar,artık tatil moduna giriliyor..Bizim öğretmen haftasonu ders vermicem demiş yarın gösterileri var o yüzden galiba.
İşlerini kolaylayabildinmi?

günaydın canımm..
büyüdüklerinden her sen mutlaka alınıyor yeni yeni kalıyor giysiler.

hikaye haritası yapmıyoruz. bir defa yaptık şimdiye kadar..

ayy ne güzel yaaaa

aslında okuyup geçsek haftada 3-4 kitap okuyabiliriz ama böyle olunca sıkmak da istemediğim için haftada 1 tane ancak yapıyoruzzzz

o dert bizde de var yine mevsim değişti yine alışveriş zamanı geçen senekiler olmuyor çocuğa ben birde büyük alamıyorum üzerine olacak aldığım hal böyle oluncada her sene yeniden alışveriş gerekiyor

bu arada ben orchestraya üye oldum biliyormusun bu markayı

forum istanbulda mağazaları var çocuk giyim

Fransız markası türkiyede sadece sanırım forumda var

senede bir üyelik aidatı ödeyerek ürünleri yıl boyu %50 indirimli alıyorsun

daha bu sene üye oldum bende

sorma canım yaaa çokk sıkkındım dün oğluşla ilgili değil

bugün daha iyiyim ama dün kötüydüm neyse herşey olacağına varıyor

ne güzel haftasonuna ödev yokmuş bizim bu hafta ilk proje ödevimiz geldi

önümüzdeki hafta cumaya kadar bitirmemiz lazım

onunlada uğraşacağız bir ara

Bizde birkaç sefer yaptık o kadar,sadece kitap okuyor her gün gibi...

ah ahhh ne güzel yaaa

çocuktan çok ben sıkıldım vallahi

yok cnm duymadım o markayı foruma gidersem göz atarım.H&M çocuk da hoşuma gidiyor benim.Proje ödevi için geç değilmi yaw biz ve çocuklar tatil moduna girdik yani birde böyle sıkıcı ödevlerle uğraşmak zor.

Evet yani bu kadar son ana bırakılır mı ödev işte yaniii

H&M den bende alışveriş yaparım beğeniyorum onu da

koton, zara ve zippy de güzel

bu dediğim markayada her gittiğimde bakıyordum nomal fiyatları pahalı ama böyle üyelik olunca daha iyi oluyor

mesela geçen hafta oğluşa

bir tane mayo

bir tabe kapri ve birde tişört aldım yüz küsür lira tuut 52 liramı ne ödedim

Süpermiş valla,ben foruma çok gitmiyorum ama gitmek lazım başka yerde şubesi yokmu acep marmara forumda falan?

Süpermiş valla,ben foruma çok gitmiyorum ama gitmek lazım başka yerde şubesi yokmu acep marmara forumda falan?

tezgahtara sordum yokmuş Fransız marka direk kendisi şube açıyormuş bayilik filan değil

bu arada foruma gelirsen haber ver şekerim tamam mı

Slm kızlar,akşam benim oğlan bugün kalbim sıkıştı anne dedi korkuttu beni,ilk defa olmuş onunda kalbi benimki gibi hızlı atıyor.Onun yaşlarından biraz daha büyüktüm b enimde kalbime kramp girerdi.Dr.hızlı attığında olduğunu söyledi ilaç vermişti kısa süreli sonra bir daha hiç olmadı.Zaten aklımdaydı rütun bir kontrol için kalp dr.una götürmek istiyordum.Şimdi çocuk kardiyoloğu bakıyorum bir muayeneden geçsin.Normalde bir sorun olsa spora gidiyor anlardım ama içim rahat etsin..

evet canım az kaldı, sıkma canını?

Günaydın canımcımmm

aferin kuzunaaaa
teşekkürler teyzoşu.

Sana da hayırlı cumalar canım.
aferinnnnnnnnn kızımıza
Sağolasın canım.
Sağol canım.
Diyet idare eder, dün gündüz kaçamak yaptım.
Yap canım alışveriş yapmaya bayılrım.

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.

Allah korusun canım götürde için rahat etsin.

canım çok geçmiş olsun şişli kalp vakfında dr türkan hanım var profösör ona baktır istersen..önemli allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…