İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Allah korusun canım götürde için rahat etsin.

canım çok geçmiş olsun şişli kalp vakfında dr türkan hanım var profösör ona baktır istersen..önemli allah korusun..

Sağolun kızlar umarım önemli değildir,küçük çocuklarda böyle olduğunu duydum ama tabi gidicez dr a.Şimdi bir arkadaşım aradı ve bir prof adı verdi koşuyolunda yorumlarına baktım hastaları pek memnun bi cumartesi içi randevu alıcam eko da çekiyomuş hemen..

canım çok geçmiş olsun şişli kalp vakfında dr türkan hanım var profösör ona baktır istersen..önemli allah korusun..

Cnm orayıda aradım,çok ilgilendiler cumarteside çalışıyormuş sevindim türkan hanımda profösör ama fiyatı yarı yarıya daha uygun oda hemen eko ekg çekiyomuş.Sen daha önce gittinmi kendisine yada tadığın varmı giden?

günaydın kızlarrr,
hafta sonu ödevlere pek yoğunlaşamadık, sadece dün akşam yaptı, 1 sayfa matematikte bölme işlemleri vardı, 1 tane de hikaye kitabı vardı, akşam okumasnı bitirdi, sabah da sorularını yapıyordu.
cumartesi erken çıktım, pazardı,marketti, evdi derken güzel geçti.
dün de annemlerdeydik, her zamanki gibi mangal keyfi vardı, güzel geçti. Artık yaz da geldi buralara, gündüz epey bir sıcaktı, akşamları dışarısı serin oluyor ama evin içi de sıcaktı, pencereler açık duruyoruz artık. Kızlar 3 günüm kaldı, otele inşallah, güzel geçer.

günaydın canım..oh ne güzel mangal keyfi afiyet olsun..

günaydın cnm,mangal sefası derken rejim gümemi gidiyor yoksa?ama olsun ya haftada bir keyif yapıyor insan o kadarda olsun dimi.Bu haftasonu bizde istanbulda ısındık bayağa ki sizin oraları düşünemiyorum.bizdede bir tane fasikül ödevi vardı sadece.Haftasonu çocukların gösterisi vardı çok güzel geçti,duygulandık azcık ağladık ama çok güzeldi.senin tatil yaklaşıyor ne mutlu sana uzat ayaklarını şöyle dinlen tadını çıkar bizde bu haftasonu izmir gürede termal otele gidicez cumadan çıkıcaz pazar akşamı dönücez yorucu olacak ama bir değişiklik işte..

canım çok geçmiş olsun..onlar bizim hayattan tat almamızın sebebi..Allah onları korusun..kazalardan belalardan kötülüklerden..

birşeyi yoktur inşallah..kalbini ferah tut..
üşüttüğünde kalbinin olduğu tarafa kramp girmesi hemen hemen her insanda oluyor canım..benim de olurdu..doktor öyle söylemişti..nefes aldırmaz kramp,o derece.

canım..gösteri ne gösterisiydi ki..

oo termal otel heee..

oy o güredeki termal otel küçükkuyu da..izmir de değil ..benim memleketimin çok yakınında olacaksınız..ama çok şifalıdır..bol bol sıcak suya yatır kendini

mangal mı ..nam nam
sen de mi otele gidiyorsun..vay arkadaş ya..ben de otele gitmek istiyorum..ayvalık a gittik ama kaynanoşta kaldık 3 gün,,yedik içtik iyi güzel de ..yani sabah kalkmak , akşam yatmak..biraz diken üstünde oluyor insan..otel başkadır sanırsam..
eşimden söz aldım..beni de otele götürcek..çocuklar bi sevindi ki sormayın..özellikle emir..otelde hayal etti kendini..
umarım bu hayali gerçekleşir oğluşumun.

canımcım..ben istanbul da otururken ritim bozukluğu yaşıyordum..ileri derecede..
beni de koşuyolunda ki kalp hastanesine götürdüler..1 günüm orda geçti..
sabahtan 1 girdim . kan aldılar. aletlere soktular..sıra bekledim..en son doktor holter takti..o da bozuk çıktı..kayıt yapmadı..
ama kan tahlilimde ve ekg de bir sorun çıkmamıştı..o hastane çok güzel canım..kalp hastanesi olması da büyük ayrıcalık tabi.

duygulanmamak elde değil..çok tatlı oluyorlar hepsi küçük küçük..kışın ardından iyi gelir 2 günlük tatil.

Geçmiş Anneler günü vede sene sonu gösterisi gibi oldu,çok güzel hazırlanmışlar.Otel altınoluk tarafındaymış sanırsam gidince görücez işte doğru senin memlekete doğru gidicez..Şansıma regl dönemimede geliyor sinir oldum artık bakıcaz çaresine:)

sağol cnm,rutin kontrole götürücem işte aktif spor yapıyo sonuçta bir muayeneden geçsin

duygulanmamak elde değil..çok tatlı oluyorlar hepsi küçük küçük..kışın ardından iyi gelir 2 günlük tatil.

sorma cnm ya bir kız arkadaşları çok ağlattı bizi kız sahneye çıktı çok acıklı bir öykü vermişler kıza anne babasıyla ilgili temsili tabi ama fondada acıklı bir müzik kız başladı hıçkıra hıçkıra ağlamaya biz hepimiz salya sümük olduk tabiri caizse,meğersem kızın anneside hastaymış bel fıtığından yatıyomuş gelememiş gösteriye daha çok koptuk tabi biz.Neyse ağlaya ağlaya tamamladı çocuk öğretmende indirmedi sahneden sanırım bu duyguyu üstünden atsın kendine güveni gelsin diye çünkü okuldada herhengi bir şiir okurken ağlıyormuş...

evet cnm koşuyolu kalp hastanesi iyidir alanında ama benim şimdi rutin kontrol mahayetinde olacağı için haftasonu türk kalp vakfı işime geldi dr.da prof muş herşey beklemeden çekilecek,içimiz rahatlıcak inşallah:)

Günaydın canımcımmm

güzel geçmiş hafta sonunuz tatilde geldi çattı dimi şimdiden iyi eğlenceler size...

Evet izledim bende paylaştığın videoyu yazdımya zaten bende çok duygulandım canım ellerine, ağızlarına sağlık...

Hımmm hadi bakalım ayarlayın sizde canım

otel daha güzel oluyor, aslında kuzenim birlikte yazlık kiralatalım dedi bu sene ama olmuyor canım yaaaa tatile mi gidiyoruz iş yapmaya mı yemek temizlik vs. düşünmeyeceksin ki tatil olsun dimi ama

Emir hayal ettiyse olur o iş

erteleyebilirsin eğer benimde denk gelirse öyle yapmayı planlıyorum sonuçta sürekli gitmiyoruz ki

canımm oğluşun için çokkk geçmiş olsun yaptır bakalım kontrollerini içini ferah tut ama...

slm kızlarrrr

bu hafta yine yoğunum toparlamam lazım işleri ama yine buraya da gelmeden olmuyorrrrrr

haftasonu pek ödev yoktu bizde hikaye haritamızı yaptık birde hayat bilgisinden mevsimler ve gökcisimleri ile ilgili resimler çizdiler babayla

proje ödevine başlayamadık bile cuma kontrol için okula götürmesi gerekiyorrrr

cumartesi misafir ağırladım cuma iş çıkışı başladım hazırlıklara taki cumartesi misafirler gidene kadar yani akşam üstüne kadar hep uğraştım kahvaltıya geldiler ama kahvaltı brunch tarzı oldu çok yoruldummm

ama dün güzeldi gezdik ailece dinlendim akşamda

haftaya başladık yine bakalımmm

çabuk geçer inşallah

günaydın canım..oh ne güzel mangal keyfi afiyet olsun..
sağol canım.

Evet oldu o kadar ne yapalım, evet sıcaklar başladı artık.
fotolarını gördüm canım güzel geçmiş, maşallah. Evet inşallah dinleneceğim, sizin ki de yorucu olsa da termal havuza atar dinlendirirsin kendini, iyi eğlenceler size de şimdiden. Dğeişiklik iyidir.

Canım benim eşim de önceleri otele hiç sıcak bakmazdı, taaaki bir gün şirket onları herşey dahil otele götürene kadar, eşim yemeği çok sever, bir de açık büfeyi görünce değmeyin keyfine. O gün bugündür ayarla da gidelim diye bana söyler, o sene ve ertesi sene üst üste 2 kere gitmiştik, bundan 4-5 yıl önceydi bu olay, bu sene tekrar işte ayarla gidelim dedi, öyle canım, herşey dahil olunca akşama kadar ye iç yat yani, tam eşime göre
3 yıldır da ben kızlarla şirketin götürdüğü otele gidiyorum termale, o gelemiyor, bu sene artık o da ayarla gidelim dedi, yani bu sayede 2 kere otele gideceğiz.
Siz de inşallah gönlünüze göre bir yer bulur gidersiniz canım, gerçekten dinlenmek için çok iyi oluyor.

evet canım geldi çattı sonunda

selam canım,
hadi bakalım o brunch yoğunluğunu atlattınya, onlar da seni alırlar artık, kaç kişilk ekip ağırladın, üstünden yük kalkmıştır değil mi onlar gidince.
seni gezmeden düşünemiyom zaten, çıkamasaydın dışarıya bilemiyom ne olurdun, hiç çıkmadığın oldu mu hafta sonu, hem cumartesi-hem pazar

canım o dönemlerde eczanelerde tampon satılıyor, hemen al bir tane, sıkıntı yapma kendine, çok da rahat oluyor.

sağol cnm,rutin kontrole götürücem işte aktif spor yapıyo sonuçta bir muayeneden geçsin
yaptır canım muayenesini, inşallah önemli bişey çıkmaz.

yaaa kalabalıklardı 4 yetişkin 3 çocuk birde biz varız canım çıktı ben evet sıra bizde

yok canım hatırlamıyorum hiç hem cumartesi hem pazar çıkmadığım olsun kışın olsa belki ama bu havalar bu kadar güzelken daralırım heralde geçmez o hafta artıkın bu haftasonu bile cumartesi nasıl daraldıysam yüzüm hep düşük tü

hiç bir yere gitmesem de bizim çarşıda gezerim yine de illa çıkarım yani birde yeni yeni parklar yaptılar çok güzel akşam çıkıp çay dondurma filan güzel oluyorrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…