- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
arkadaşımız tek taraflı bakmıyor empati kurabiliyor .valla canım seni canı gönülden tebrik ediyorum, burda bi öğretmen eleştirildimi nasıl oluyor bilmiyorum, normalde buraya takılmayan öğretmen arkadaşlar bile gelip, meslek hakkında genel söylemişiz gibi alınganlık yapıp bişeyler yazıp gidiyolar, ohhh valla bunu söyledim çok rahatladım şuan, çünkü 2 senedir içime dert olan bişeydi
sende öğretmensin, gayette sağ duyulusun, malesef her meslekte iyi-kötü var:13::13:
buna ben de katılıyorum canım tabiki yarıda bırakmaktansa yapamıyosa öğretmenliği bıraksın ama kendilerini hatalı görmüyorlar heralde :26:
baksana küçücük çocuk bile nasıl olması gerketiğini biliyor bir öğretmenin :26: yani sonuçta bunlar daha çocuk okulu sevdirmek gerek bunun için de öğretmenin gerekli şefkati sevgiyi ve anlayışı göstermesi gerekir
çocuklar çok bilinçli artık benim oğlum anne bugün öğretmen bi gergindi dioo :18::18::18:tfda bişeylere sinirlenmiş ondan sonra esmiş gürlemiş:18:bende fazla yaklaşmadım dio çocuk daha olgun öğretmnimiz kavga eden çocuğa arkadışına neden vuruyorsun deyip tokat atmış şiddetin kötü bişey olduğunu şiddetle mi öğretmek istedi