- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 41
selam hanımlar ara karne aldılar bizimkiler bütün karne iyi şıkkı işaretlenmiş çok şaşırdım benim oğlum çok konuşur gevezedir, hareketlidir ama zkidir evde sürekli okur, yazar çizer, deneyler yapar matematik bilgiside iyi pratik... dün arkadaşının annesi aradı matematik ve türkçe ödevini sordu oğlum hepsini kendi yapmış onlarda yapmışlar karşılaştırdık yapamadıkları olmuş sordular benim oğlum doğru şıkları işaretlemiş onlar ana oğul yapamamışlar veee çocuğun karnesini sordum hepsi çok iyi işaretlenmiş yani iyi değil çok iyi eeeee bu nasıl iştir benim oğlum bu çocuktan iyi ben biliyorum ...:26: karnemizede az konuş çok kitap oku yazmış bayan öğretmen ... arkadaşının karnesinde de başarılarının devamını dilerim :26: peki bu çocuk neden bilemediği soruları hep Kayra ya soruyor çok iyi ise ? kafam karıştı acaba öğretmen benim ki onun gibi sessis sedasız değil zeki konuşkan biraz asi olduğundan zıt mı belledi bilemiyorum üzüldüm sadece... Bence çocuk konuşmalı, kendini ifade etmeli yeri geldimi karşı çıkmalı tam tersi değildir başarı