Günaydın canım,2 hafta işin zor allah kolaylık versin sana.O kadar aynı durumdayız ki bizimkininde bugün matematik sınavı var.Çarpma ve bölmelerden işlem olarak soracakmış sadece problem olarak değil akşam çalıştı gerçi babasıyla bende internetten soru çıkardım bakalım ne yapacak.Gündüzde dediğin gibi anneannede gerçi yardımcı kitabı var ordan çözüyorum diyor ama ne yaptığını ben tam olarak bilemiyorum...
zorlu nisan inşallah kolay atlatırsın.:)
Selam kızlar
Sabah geldim yazdım yazdım sonra çıkmak zorunda kaldım gönderemeden...
İşlerden çok bugün başka uğraşlarım var sabahtan beri çalışmadım desem yeridir....
Nihayet bitirdik haftayı bugün cuma en güzel gün
Dün akşam oğluşun hayat bilgisi ödevleri vardı babayla birlikte yaptılar, sonra benimle birlikte de hikaye kitabının kalanını okuduk.
Yemeğimde vardı akşam o yüzden sakin geçti akşamımız ama bu akşam öyle olmayacak gibi
Hava çok güzel inşallah hafta sonu da böyle olurda biraz hava alıp gezeriz...
Sağol canım. N e yapalım olduğu kadar artık ama üzüldüm akşam fazla çalıştıramadım diye çocuğu.
İnşallah,çabuk bitsin şu nisan...
Evet bugün haftanın en güzel günü. Oh yemek olunca işlerin yarısı bitmiş oluyor zaten. Haftasonu nereye gideceksin bakalım?
Zeliş iki gün önce eşimin arkadaşı ve eşiyle birlikte vialanda gittik bovling oynamaya. Onlar gideceklermiş eşim hadi biz de gidelim dedi gittik. Orada sen geldin aklıma oraya yakın olduğunu biliyorum ya.Şöyle gayri ihtiyari bi etrafıma bakındım belki seni görürüm diye:)
görsen tanıyacaktın sankim
şaka bir yana bu haftasonu burdan 2 arkadaşla sözleştik kısmet olursa yarın buluşucazzzz
inşallah bir haftasonu bizde görüşelim haribu sen ben güzel olurrrr
bowlingin olduğu oyun alanı yeni açılıyordu gittiğimizde ondan sonra gitmedim
Ya dimi:) Ama sen pozitif enerjinle her yerde kendini belli edersin gibi geliyor.
Sen maşallah çok sosyalsin zeliş imreniyorum sana.Bebek olmadan ben de öyleydim. Ne güzel olur seni ve haribuyu tanımak isterim.
günaydın kızlarr,
yine bir pazartesi sabahı tekrar işbaşı, hafta sonu ne çabuk geçiyor anlamıyorum.
Neyse, ödevlerimiz yine her zaman oılduğu gibi bu sabaha sarktı, tamamını bitiremedi, anneannede yapıyor şu anda. O kadar söylüyorum bitir diye ama hafta sonu gelince illa ki bi sallıyoruz yani. Çarpmalarla ilgili ödevleri vardı, bir de yardımcı kitaptan, çarpmalar deftere yazılacakmış onlar kaldı. Dün sabah ufakla masal parkına gittik, öğleden sonra da anneannedeydik, güzel geçti.
Sizlerde ne var ne yok? İyisinizdir inşallah.
günaydın canım,günaydın canım. bizde cumartesi anneme gittik. dün de parka götürdüm oğlanı..
okul ödevi yoktu kurs ödevi vardı cumartesi onları bitirdik dün hiç çalışmadık
günaydın..bizim de güzeldi.günaydın kızlarr,
yine bir pazartesi sabahı tekrar işbaşı, hafta sonu ne çabuk geçiyor anlamıyorum.
Neyse, ödevlerimiz yine her zaman oılduğu gibi bu sabaha sarktı, tamamını bitiremedi, anneannede yapıyor şu anda. O kadar söylüyorum bitir diye ama hafta sonu gelince illa ki bi sallıyoruz yani. Çarpmalarla ilgili ödevleri vardı, bir de yardımcı kitaptan, çarpmalar deftere yazılacakmış onlar kaldı. Dün sabah ufakla masal parkına gittik, öğleden sonra da anneannedeydik, güzel geçti.
günaydınnnnnnnnnnnnngünaydın iyi haftalar kızlar...
sizin öğretmen çok garip ya,,ödevsiz öğretmen olmaz ki ..günaydın canım. bizde cumartesi anneme gittik. dün de parka götürdüm oğlanı..
okul ödevi yoktu kurs ödevi vardı cumartesi onları bitirdik dün hiç çalışmadık
günaydın kızlarr,
günaydın..bizim de güzeldi.
cuma 12 de eğitim bitti.eve gittim..
harika geldi ya.
cumartesi olduğunda ..2 gün tatil yapmış gibi oldum..ertesi gün pazartesi sandım..ama daha pazar yaşanmamış..çokk iyi geldi .
kardeşim bendeydi..ama çok birlikte olamadık desem doğru olur.başka bir akrabada daha kaldı burda..git gel yaptı..
sonra biraz boğazı ağrıdı vs.
emir sadece ödevlerini yaptı.test vs yok.yapmadı.
cuma öğretmeniyle denk geldik.ayak üstü konuştuk yine.
emir in yerini değiştircek.
sonra eşimin çalıştığı tavuk çiftliğine gittik
oradan da bizi balık yemeğe götürdü .ama kendileri üretip kendileri pişiriyor..büyük bi yer...keyfim yerindeydi yani.
günaydınnnnnnnnnnnnn
sizin öğretmen çok garip ya,,ödevsiz öğretmen olmaz ki ..
şaka bir yana bu haftasonu burdan 2 arkadaşla sözleştik kısmet olursa yarın buluşucazzzz
ohhhhhhhhhh valla değil mi, insan çalışınca evi özlüyor, ne güzel gelmiş sana da.günaydın..bizim de güzeldi.
cuma 12 de eğitim bitti.eve gittim..
harika geldi ya.
cumartesi olduğunda ..2 gün tatil yapmış gibi oldum..ertesi gün pazartesi sandım..ama daha pazar yaşanmamış..çokk iyi geldi .
kardeşim bendeydi..ama çok birlikte olamadık desem doğru olur.başka bir akrabada daha kaldı burda..git gel yaptı..
sonra biraz boğazı ağrıdı vs.
emir sadece ödevlerini yaptı.test vs yok.yapmadı.
cuma öğretmeniyle denk geldik.ayak üstü konuştuk yine.
emir in yerini değiştircek.
sonra eşimin çalıştığı tavuk çiftliğine gittik
oradan da bizi balık yemeğe götürdü .ama kendileri üretip kendileri pişiriyor..büyük bi yer...keyfim yerindeydi yani.
günaydınnnnnnnnnnnnn
sizin öğretmen çok garip ya,,ödevsiz öğretmen olmaz ki ..
Oh kız maşallah bir sürü şey çizmişiniz, bir de anlasan tablo yapacakmışın demek kiGünaydın cnm,bizdede normal ödevlerin dışında resim ödevi vardı ki hiç sevmem resmi çöp adam bile çizemem çünkü oğlanda bana çekmiş aynen çizemiyo resim..birde konu gezi ve turizm le ilgili,neyse aldık kağıdı bir köşeye boğaz köprüsünü çizdik üstünden arabalar geçiyo,altına kız kulesini kondurduk diğer köşeyede cami çizdik ve deniz yaptık tabi üstünede motor kondurduk ama ben çok stres oldum akşam yanineyseki bitirdik fena olmadı.Dün sahile indik biraz top oynasın babasıyla diye hava çok soğuktu ona rağmen oynadılar,cumartesi evdeydik zaten temizlik yaptım,pazardan alışveriş yaptım ,2 sepet ütüm vardı bu haftasonu yine çok yoruldum ya:)
ohhhhhhhhhh valla değil mi, insan çalışınca evi özlüyor, ne güzel gelmiş sana da.
Emirin yerini neden değiştiriyor öğretmen?
Balık da güzel olmuş canım afiyet şeker olsun.
Oh kız maşallah bir sürü şey çizmişiniz, bir de anlasan tablo yapacakmışın demek ki
hava çok güzeldi dün burda, sabah çamaşır sermeye balkona çıktım, tam yaz günü gibiydi.
2 sepet ütü mü:26::26::26: Allah koalylık versin, benimkisii alta kot pantolon giyiyor da, Allah tan çok ütüm olmuyor, sadece gömlek -tişiörtler, ama yazın artık keten pantolonlar da olur.
evet canım yaz geldi, havalar çok güzel.Sizin oralara yaz gelmiştir tabi artık,biz daha ısınamadık buz gibi burda hava ocak ayı gibi bugünde...Benimki takım giyiyor pantalon birde kat izi olmasın diye uğraşıyorum gömlekte oluyor tabi...işim zor yani
neler neler çizmişiniz..oh ..bi de çop adam bile çimemezmiş..Günaydın cnm,bizdede normal ödevlerin dışında resim ödevi vardı ki hiç sevmem resmi çöp adam bile çizemem çünkü oğlanda bana çekmiş aynen çizemiyo resim..birde konu gezi ve turizm le ilgili,neyse aldık kağıdı bir köşeye boğaz köprüsünü çizdik üstünden arabalar geçiyo,altına kız kulesini kondurduk diğer köşeyede cami çizdik ve deniz yaptık tabi üstünede motor kondurduk ama ben çok stres oldum akşam yanineyseki bitirdik fena olmadı.Dün sahile indik biraz top oynasın babasıyla diye hava çok soğuktu ona rağmen oynadılar,cumartesi evdeydik zaten temizlik yaptım,pazardan alışveriş yaptım ,2 sepet ütüm vardı bu haftasonu yine çok yoruldum ya:)
evet ya..değiştircek.şu emir i sürekli tartaklayan oğlan illa benimle oynayacaksın..başka çocuklarla arkadaşlık etmeyeceksin diye baskı yapıyormuş ne zamandır..kanka olmak istiyor..ama emir in sevdiği 3 arkadaşı var..onların yanına gitmesine izin vermiyor..ben bi ara cuma günü istiklal marsı için sıra olurlarken mustfanın yan yan emir e bir şeyler söylediğni gördüm.dik dik bakıyordum ki beni gördü..hemen önüne döndü..ohhhhhhhhhh valla değil mi, insan çalışınca evi özlüyor, ne güzel gelmiş sana da.
Emirin yerini neden değiştiriyor öğretmen?
Balık da güzel olmuş canım afiyet şeker olsun.
Oh kız maşallah bir sürü şey çizmişiniz, bir de anlasan tablo yapacakmışın demek ki
hava çok güzeldi dün burda, sabah çamaşır sermeye balkona çıktım, tam yaz günü gibiydi.
2 sepet ütü mü:26::26::26: Allah koalylık versin, benimkisii alta kot pantolon giyiyor da, Allah tan çok ütüm olmuyor, sadece gömlek -tişiörtler, ama yazın artık keten pantolonlar da olur.
neler neler çizmişiniz..oh ..bi de çop adam bile çimemezmiş..
:26:
evet ya..değiştircek.şu emir i sürekli tartaklayan oğlan illa benimle oynayacaksın..başka çocuklarla arkadaşlık etmeyeceksin diye baskı yapıyormuş ne zamandır..kanka olmak istiyor..ama emir in sevdiği 3 arkadaşı var..onların yanına gitmesine izin vermiyor..ben bi ara cuma günü istiklal marsı için sıra olurlarken mustfanın yan yan emir e bir şeyler söylediğni gördüm.dik dik bakıyordum ki beni gördü..hemen önüne döndü..
istiklal marşı bitti emirle yan yana kaldık..o ara anne mustafa beni tehtid ediyor derken öğretmeni de yanımızdaymış..duydu..ona söyledik..böyle böyle diye..
ama derste önlü arkalı oturuyorlar..çok konuşuyorlar ..nasıl olur dedi.
ama emir bana söyloyurdu hep..deste arkasını dönüp bir şeyler söylüyor..cevap vermezsem döver diyo korkuyorum demişti..hep böyle böyle çocuk sürekli arkasını dönüm emirle konuşuyor..dersi bölüyor vs..
emir istemese de konuşmak zorunda hissediyormuş..
işte bunları söyleyince ben sırasını değiştiririm dedi..
böyle..dersleri hakkında konuştuk..yine iyiymiş..devam..şu an 3. , 4. sınıfı yapabilir emir dedi..duyduğum kelimeler karşısında düşüp bayılacaktım
maşallah oğluşuma..
evet canım yaz geldi, havalar çok güzel.
Abooow, gerçekten takım işi zor iş canım yaaa, hazır yapan yerler var, arada onlara veriver canım, bizim burda da var öyle eşi takım giyen de bazen, veriveriyor, zor iş gerçekten.
canım yaaa, ne biçim çocukmuş öyle, tehdit-mehdit:26::26::26: İyi denk gelmiş öğretmeni de duymuş falan.neler neler çizmişiniz..oh ..bi de çop adam bile çimemezmiş..
:26:
evet ya..değiştircek.şu emir i sürekli tartaklayan oğlan illa benimle oynayacaksın..başka çocuklarla arkadaşlık etmeyeceksin diye baskı yapıyormuş ne zamandır..kanka olmak istiyor..ama emir in sevdiği 3 arkadaşı var..onların yanına gitmesine izin vermiyor..ben bi ara cuma günü istiklal marsı için sıra olurlarken mustfanın yan yan emir e bir şeyler söylediğni gördüm.dik dik bakıyordum ki beni gördü..hemen önüne döndü..
istiklal marşı bitti emirle yan yana kaldık..o ara anne mustafa beni tehtid ediyor derken öğretmeni de yanımızdaymış..duydu..ona söyledik..böyle böyle diye..
ama derste önlü arkalı oturuyorlar..çok konuşuyorlar ..nasıl olur dedi.
ama emir bana söyloyurdu hep..deste arkasını dönüp bir şeyler söylüyor..cevap vermezsem döver diyo korkuyorum demişti..hep böyle böyle çocuk sürekli arkasını dönüm emirle konuşuyor..dersi bölüyor vs..
emir istemese de konuşmak zorunda hissediyormuş..
işte bunları söyleyince ben sırasını değiştiririm dedi..
böyle..dersleri hakkında konuştuk..yine iyiymiş..devam..şu an 3. , 4. sınıfı yapabilir emir dedi..duyduğum kelimeler karşısında düşüp bayılacaktım
maşallah oğluşuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?