İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

evet canım ya..işte yazmıştım bu çocuk anne baba ayrı .her iki taraf ta ayrı pohpohluyormuş..o yüzden de biraz fazla özgüven var çocukta..bi de korkmuyor..eline doladığını haklıyor..çok güçlü.
zaten ayda bir kurutemizlemeye veriyorum ama pantalonu arada ben yıkayıp ütülüyorum gene kirleniyor çabuk..ama çok sinir bir iş o pantalonu ütülemek..
ay ya..ben kendim ütülüyorum..çok bi kumaş pantolonum yok..kadife falan var..likralı var..ama ütü istiyor yine de..ama kolay ütüsü olan şeyler benimkiler.

canım ya..kızın yine mi yapamam diyor..bu kez konuları ne ki..
neden hep ön yargılı yaklaşıyor ya..:26::26:

aynı konular canım, inkılap çalışalım biraz dedim, olmuyor olmuyor deyip durdu, biraz da işin tembelliğine vurduruyor artık, işine öyle geliyor, inşallah kırar bu davranışını, yoksa böyle yani biryere gelemez.

anladım canım ..zor gerçekten..inşallah toparlanır bir an önce..

baktın toparlanmıyor.okumazsan kocaya vercem seni de ahahahahh

anladım canım ..zor gerçekten..inşallah toparlanır bir an önce..

baktın toparlanmıyor.okumazsan kocaya vercem seni de ahahahahh

demez miyiz kızzz, ne tehditler sunuyoz da, halasının köyde seraları var, okumazsan seralara gidersin, yok köyde çoban bir kocaya veririz, köyde sera yaparım, orda çalışırsın gibi seçenek bol bizde de, pek caydırıcı gelmiyor demek ki şimdilik

inanmıyordur sanıyorum..kıyamazsınız biliyordur..ama elinden geleni yapıyor mu ki kuzu..belki elinden geleni yapıyor..

şu koçla görüşme ne zaman..anlatıyor mu faydasını görmüş mü.sevmiş mi..

bugün canım, tekrar gidiyor işte, yani ne bileyim biraz faydası oluyor gibi, ama çocuk da işte çabalamak yok, zamanla olacaktır belki de, bugün arkadaşıyla beraber gittiler, kampa alıcağım dedi, biraz orda takip edecekmişya. elinden geleni yapmıyor işte sorun burda, yapsa olacak bişeyler, hiç çaba göstermiyor, koç geçen hafta program vermiş, mesela 45 dakika inkılap tekrar demişya, gidiyor 15-20 dakika sonra bitti deyip geliyor, böyle iştei kafayı vermiyor:26::26:
İnşallah düzelir biran önce.

yani neden bıraktı bu kız kendini yahu..

şimdi bunların dersten başka ne düşüncesi olur ki..

aşk meşk mi var fadime ..anlatır mı sana.

yani neden bıraktı bu kız kendini yahu..

şimdi bunların dersten başka ne düşüncesi olur ki..

aşk meşk mi var fadime ..anlatır mı sana.

anlatmaz canım, bikaç kere babası telefonda yakaladı zatii de, işte akılsız kafanın cezasını kendi çekecek onu bilmiyor. Çok konuşuyoruz, anlatıyoruz da ne kadarını alıyor bilmem canım yaaa. en son hatta geçen perşembe yakalamış babası telefonda, bir de konuşmalarını görsen, argo margo küfür akıl almaz şeyler kim bu diyoz, tanımıyom diyor, nerde diyoz, bilmiyom diyor, güya arkadaşı tanıyormuş da bilmem ne de, mesajlarına baktık şöyle biraz, izmirden biriymiş, ay Allahım ya böyle görsen varya deli olacağız, biz uğraştıkça çocuk tersine gidiyor, şimdi yeni hat alacağım, ama işte kendi aklını başına toplaması lazım, telefonu aldı elinden babası şimdilik.
Oyyyyy oy çok zor bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor, burda yazmış mıydım bilmiyom, 1.dönem 8 gün devamsızlık yapmışya, okuldan kaçmış, neler geliyo aklıma,onu atlatamadık daha, babası bilmiyor bile, bilse neler olacak?
O zamandan beri hep kendim götürüyom okula, bi kaç kere hatta o zaman okul çıkışına gidip takip ettiydim de, eve gittiydi, bir daha da devamsızlığı olmadı şükür de, işte Allah akıl fikir versin, doğru yola eriştirsin inşallah.

canım benimmm..anam bi de devamsızlığı baba bilse bacaklarını kırar vallah..

akılsızlık yapmaz inşallah..o yüzden dersleri düşmüş olabilir...ay inşallah toparlar ya..çocuk okuyor mu ki..eğer senin kızdan büyükse kızının da okuluna mani olmasın da..

ahhhh ah baba bilse zaten düşünemiyom, ya inşallah bir daha arayıp sormaz, öyle tanıdığı bir kimse bile değil canım ya, sanal alemde herhangi biri.

selam kızlar uzun zamandır topiğe uğrayamadım,iyisinizdir inşallah..sizlerle son zamanlarda duyduğum bir bilgiyi paylaşayım ve fikirlerinizi alayım..Menenjit salgını ile ilgili duyum alan varmı arkadaşlar..bu aralar yaygın olduğu söyleniyor..başakşehirde oturan görümcemin okulundaki velilerin çoğu bu aşıyı yaptırmışlar.görümcemde yaptırmış.kızı 7 yaşında..bende bebeklik aşılarını yaptırdığım dr una sordum özel ve isteğe bağlıymış yaptırabilirsiniz dedi.sonra doğduğu hastaneyi aradım oradaki çocuk dr uda kaç yaşında olduğunu sordu.8 yaşında dedim.daha küçük yaşta yapılıyor.gerek yok dedi.kafam karıştı şimdi siz yaptırdınız mı bu aşıyı.bu arada bebeklikte yaptırdığımız aşılarla ilgisi yokmuş..

canım ben öyle aşı yaptırmadım, duymadım da. bebekken tüm aşıları yapılmıştı, özelse yaptırmamışızdır o zaman biz de, ama salgın falan duymadım ben buralarda.

günaydınlar..
dün akşam çarpma ve bölmelerimiz vardı deftere yaptık..az da okuma..

günaydınlar..

günaydın canım,
dün bizim de hayat bilgisi ve matematik üzerine yapılacak ödevler vardı, çabuk bitti. Bir de deneme testi çözdürdüm, güzel yaptı, 1-2 yanlışı vardı sadece.

Günaydın kızlarrrrrr

Nasılsınızzz dünde uğrayamadımmm

Sayfalar ilerlemiş belki sonra dönüp okurum işlerden fırsat bulabilirsemmmm

Hafta sonuna 4 gün kaldı 60:

Bitmez böyle sayarsam bu hafta ama napayım yaaaa bir an evvel bitsin önümüzdeki hafta çarşamba da tatil ohhh misss valla....

Dün akşam ödevi yoktu benden önce yapılmıştı sanırım yardımcı kitaptandı, ben gidince okuma yaptık biraz o kadar

Benim sınavım yaklaştı ya o yüzden kendim ders çalışayım biraz dedim eh işte biraz biraz çalışmaya çalıştım....

Hafta sonu çok keyifliydi gezdik yine bol bol hatta demiştim ya buradan arkadaşla buluştuk onunda oğlu var keyifliydi yeni, çocukları oyun parkına götürüp kendimiz atladık çarpışan arabalara

Çok da dersimiz vardı hafta sonu eve her girişimizde doğru masanın başına ödev yapmaya yollandık resmen...

Kızlar sizler neler yapıyorsunuz...

Dilekciğim oğlun düzeldimi, cumada yoktun tatil iyi gelmiştir size de...

Fadime kızlar nasıllll koçla ilgili çalışmalar nasıl gidiyor...

günaydınlar..

günaydın canım,
dün bizim de hayat bilgisi ve matematik üzerine yapılacak ödevler vardı, çabuk bitti. Bir de deneme testi çözdürdüm, güzel yaptı, 1-2 yanlışı vardı sadece.

günaydınlarrrrr

güzel bir gün olsun hepimiz için....

Evet yaaa yokluğunu hissettik, nerelerdesin canım? Kız o öbür çarşamba olmasın, haftaya çarşamba ne varkine??
Oh maşallah hafta sonu da güzelmiş.
Hafta sonu bizim de ödev çoktu, pazartesi sabahına kadar devam etti hatta
Canım dün gitti arkadaşıyla benim kız, orda beraber test çözmüşler, ama eve gittiğimde erkenden 8,30 gibi yattı, bugün de yine 3 de gidecek.
derslerinde de Allah zihin açıklığı versin arkadaşım, inşallah bütün sınavları geçersin.

günaydınlarrrrr

güzel bir gün olsun hepimiz için....
Günaydın tekrardan

Bu arada bizim bir de Senamız olmuştu, o nerde acaba? 2 gündür yok. :26::26:

doğru yaaa tatil bir sonraki haftaymışşşşş

erken sevinmişim

fayda görmeye bşladımı kızın canım moticayon artışı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…