- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Maşallah canım, bir akşmada 60-70 sayfa güzel olmuş. Ahhh ah bir de düzenli alıştırabilsek çok iyi olacak da.
yimeemi yedim.
2 tabak kuru fasülye
1 adet kadayıf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım, bir akşmada 60-70 sayfa güzel olmuş. Ahhh ah bir de düzenli alıştırabilsek çok iyi olacak da.
yimeemi yedim.
2 tabak kuru fasülye
1 adet kadayıf
evet ya..bu fırsatı kaçırma canım..git ..oğluşunu da götürcen mi
oo öyle ağır kitapları veriyorlar çocuklara .sonra çocaklar neden kitap okumuyor..bıktırıyorsunuz ...ay sinir oluyorum.
bende küçükken bir kitap vermişti öğretmen..okumak için her sınıfa dağıtmıştı.
kitaplıktan kime ne kitabı gelirse
bana oz büyücüsü gelmişti..zaten 2. sınıf . ve oz büyücüsü fantastik bir hikaye..yani gerçekle ilgisi olmayan seyler..çok sıkılmıştım..anlamamıştım hiç konusunu..
itiraf ediyorum burdan..ey türkan hoca..duydun mu beni..
öy menuye gel...aferin becerikli hatun..maşallah..
bööreek neliydi...kardeşim ya cumartesi ya pazar dönüyor..eşi türkmenistana gidiyor iş için..onun dönüşüne denk getirecek kendi dönüşünü
fadimeciğimmmm dün akşam okudu 60-70 sayfayı..
çünkü ödevlerin çoğunu okulda yaptı..
boşta kaldı..
e misafirler de geç gelince koltukta oturdu okudu..
okudukça uykusu geldi o ayrı tabiii
afiyetttttt olsun, güzelmiş. Ben de börek yedim, şimdi de 1 adet muz, tam diyetlik demi
yimeemi yedim.
2 tabak kuru fasülye
1 adet kadayıf
günaydın kızlarrr,
dün yine matematikten ve sosyal bilgilerden fotokopiler vardı, doğal afetleri işliyoruz. Matematikte çizelgeler üzerinde çarpma işlemleri var. Akşam yine birazını yaptı, biraz da anneanneye kaldı. Yardımcı kitaptan ödevler vardı.
Büyük dersaneden 7 de çıktı, akşam yemeğini annemde yedik, eve gelene kadar 21 olmuştu, ufak zaten hemen yattı, büyük de az okuma yaptı, sonra yattı.
kızlar bu hafta bu arada dikkat edeceğim dedikçe börek denk geldi yemeklere, akşam da annemde tavada gözleme yaptık, ve yedim. Neyse bu hafta böyle geçti, haftaya artık inşallah dikkat edebilirim.
günaydın kızlarrr,
dün yine matematikten ve sosyal bilgilerden fotokopiler vardı, doğal afetleri işliyoruz. Matematikte çizelgeler üzerinde çarpma işlemleri var. Akşam yine birazını yaptı, biraz da anneanneye kaldı. Yardımcı kitaptan ödevler vardı.
Büyük dersaneden 7 de çıktı, akşam yemeğini annemde yedik, eve gelene kadar 21 olmuştu, ufak zaten hemen yattı, büyük de az okuma yaptı, sonra yattı.
kızlar bu hafta bu arada dikkat edeceğim dedikçe börek denk geldi yemeklere, akşam da annemde tavada gözleme yaptık, ve yedim. Neyse bu hafta böyle geçti, haftaya artık inşallah dikkat edebilirim.
Günaydın cnm,bizde anneme gittiğimizde haftaiçi hemen saat 9.30 oluyo birşey anlamadan sinir oluyorum iyiki yakınız ona rağmen sırf bu yüzden gidemiyorum anneme eve geliş geç oluyo dersler var diye
Evet yaa, otursan oturamıyorsun, kalksan annen üzülüyor, öyle işte.Günaydın cnm,bizde anneme gittiğimizde haftaiçi hemen saat 9.30 oluyo birşey anlamadan sinir oluyorum iyiki yakınız ona rağmen sırf bu yüzden gidemiyorum anneme eve geliş geç oluyo dersler var diye
Günaydın sanada hayırlı cumalar canım.günaydın hayırlı cumalar...
Göndereyim keşke sana, ben yiyeceğime Afiyet olsun canım.bizde testlerden yaptık biraz da okuma..
şimdi çay geldi olsa da yesek börek yanında kahvaltıda yaptım ama
Evet yaa, otursan oturamıyorsun, kalksan annen üzülüyor, öyle işte.
Günaydın sanada hayırlı cumalar canım.
Göndereyim keşke sana, ben yiyeceğime Afiyet olsun canım.
annelerin yanında zaman su gibi geçiyor dimi..
Aynen öyle cnm,gün geliyor 2 hafta annemi görmemiş oluyorum ama aynı muhitteyiz ne garip değilmi
aaaaa 2 hafta mı, zaten yoğundun canım, nasıl halledeceksin işleri?Günaydın kızlar,
Nasılsınız? İki gündür ofis dışında işlerim vardı. O yüzden gelemedim buraya da. İşin kötüsü yanımdaki arkadaş bugün 2 haftalık ixzne çıkıyor. Umreye gidecek. Yanlız kalacağım ofiste. Artık gelemezsem affedin.
Şu anane durumu bizde de aynı. Çocukları almaya gidince hemen kapıdan alamıyorum zaman geçiyor. Bazen de orda yiyoruz yemek eve geliş oluyor 9- 9,30 gibi. Sonra ödev falan geçe kalıyor tabi.
Bugün de bizim kızın matematikten sınavı var bakalım nasıl geçecek. Akşam fazla çalışamadık, çünkü öğretmen ödevleri doldurmuştu.Sınava çalışmaya çok fazla zaman kalmadı. Şimdi çocuk ananede boşta. Ama yanında çalıştıracak kimse yok.
aaaaa 2 hafta mı, zaten yoğundun canım, nasıl halledeceksin işleri?
Kızına başarılar dilerim canım, zaten 2.sınıfta neyi çalıştıracaksın ki, öğrendikleri yetiyor onlara, bugün Cuma, inşallah yüksek bir notla gelecek kızın.
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? İki gündür ofis dışında işlerim vardı. O yüzden gelemedim buraya da. İşin kötüsü yanımdaki arkadaş bugün 2 haftalık ixzne çıkıyor. Umreye gidecek. Yanlız kalacağım ofiste. Artık gelemezsem affedin.
Şu anane durumu bizde de aynı. Çocukları almaya gidince hemen kapıdan alamıyorum zaman geçiyor. Bazen de orda yiyoruz yemek eve geliş oluyor 9- 9,30 gibi. Sonra ödev falan geçe kalıyor tabi.
Bugün de bizim kızın matematikten sınavı var bakalım nasıl geçecek. Akşam fazla çalışamadık, çünkü öğretmen ödevleri doldurmuştu.Sınava çalışmaya çok fazla zaman kalmadı. Şimdi çocuk ananede boşta. Ama yanında çalıştıracak kimse yok.
Sorma ya, ben de sinir oldum. Şu Nisan ayı bir bitse, çok iş var yapılacak.İnşallah iyi geçer yazılı bakalım artık.