- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
az kaldı arkadaşım o günlerde gelecek yakındırhem sen 2 taneyi büyütüp yetiştirmiş olacaksın bak bizde bir,artısın yani:)
inşallah canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kaldı arkadaşım o günlerde gelecek yakındırhem sen 2 taneyi büyütüp yetiştirmiş olacaksın bak bizde bir,artısın yani:)
bence olur da, senin çocuklar da olur diyecek mi bakalım? Ufak kaç yaşındaydı?3 sene mi ..az mış..
şunu 2 yapsak.
Günaydınlarrrrrrr
Nasılsınızzz bugün hatunlar...
HARİBU canım dün gece rüyamda seni ve eşini gördümmmmm hemde sanırım bütün gece sürdü rüya
Dün öğlende çıktım şirketten dışarda işlerim vardı Beşiktaş tarafına gittim, gözüm gönlüm açıldı valla sanayinin içinden çıkıp oralara gidince haliyle erken döndüm eve de
Oğluşun matematik kitabından ödevleri vardı onları yaptı, biraz kendisi biraz yardımla hallettik o ara bende evi toparladım....
Sonra birlikte dışarı çıktık parka gidecektik ama çok rüzgar vardı parka girmemizle çıkmamız bir oldu. Biraz alışveriş yapıp döndük tekrar.
Sonra yeni aldığı hikaye kitabını okumaya başladı 30 sayfasını okudu bu arada bende akşama hazırlık yaptım misafirim vardı akşam
Hem eşimin bir akrabası geldi hem de benim kız kardeşim geldi akşam apar topar onlar için yemek filan hazırladım ama benim diyet gitti
çok yedim akşam akşammmm
Kızlar bana tatil için öneri verin lütfennnnn
kesinlikle tercihim otelden yana, her şey dahil konsepti olmalı
fiyat olarak da makul olmalı
Ayvalık, Avşa, Antalya (Alanya olabilir) dışı yerler olmalı
Dün kardeşimle baya bi baktık ama işte tavsiye ile gitmek daha garanti oluyor...
Günaydın cnm,hayırdır nasıl gördün bizi rüyanda iyimiydi güzelmiydi rüyan anlat bakim azıcık,tüm gece zapdetmişiz ne güzel akşam eve erken gitmişsin bir sürü işinide halletmişsin.misafir bile ağırlamışsın becerikli hatunsun vesselam
oğluşda bayağı ilerletmiş okumasını aferin ona..
canım ben tatil deyince egeyi daha çok seviyorum çeşme favorimdir her zaman,bölgesel olarak fiyatları değişiyor tabi ılıcalar daha pahalıdır dalyan biraz daha uygun ama gideceğin ayda önemli temmuz ağustos fiyatlar çok artıyo..Mesela haziranda okullar kapanır kapanmaz gidilirse daha uygun oluyo ama tabi ege esintili haziran akşamları serin olabilir.Ben çeşmeye hazirandada gittim eylüldede gittim denizi soğuk oluyor..
canım küçük 3 yaşında benim..bence olur da, senin çocuklar da olur diyecek mi bakalım? Ufak kaç yaşındaydı?
canımcım ne güzelll...ben hiç gitmedim çeşme ye falan..bildiğim tek tatil..sarımsaklı , ayvalık...ötesine geçemedik..Günaydın cnm,hayırdır nasıl gördün bizi rüyanda iyimiydi güzelmiydi rüyan anlat bakim azıcık,tüm gece zapdetmişiz ne güzel akşam eve erken gitmişsin bir sürü işinide halletmişsin.misafir bile ağırlamışsın becerikli hatunsun vesselam
oğluşda bayağı ilerletmiş okumasını aferin ona..
canım ben tatil deyince egeyi daha çok seviyorum çeşme favorimdir her zaman,bölgesel olarak fiyatları değişiyor tabi ılıcalar daha pahalıdır dalyan biraz daha uygun ama gideceğin ayda önemli temmuz ağustos fiyatlar çok artıyo..Mesela haziranda okullar kapanır kapanmaz gidilirse daha uygun oluyo ama tabi ege esintili haziran akşamları serin olabilir.Ben çeşmeye hazirandada gittim eylüldede gittim denizi soğuk oluyor..
canım aferin oğluşuna ..Günaydınlarrrrrrr
Nasılsınızzz bugün hatunlar...
HARİBU canım dün gece rüyamda seni ve eşini gördümmmmm hemde sanırım bütün gece sürdü rüya
Dün öğlende çıktım şirketten dışarda işlerim vardı Beşiktaş tarafına gittim, gözüm gönlüm açıldı valla sanayinin içinden çıkıp oralara gidince haliyle erken döndüm eve de
Oğluşun matematik kitabından ödevleri vardı onları yaptı, biraz kendisi biraz yardımla hallettik o ara bende evi toparladım....
Sonra birlikte dışarı çıktık parka gidecektik ama çok rüzgar vardı parka girmemizle çıkmamız bir oldu. Biraz alışveriş yapıp döndük tekrar.
Sonra yeni aldığı hikaye kitabını okumaya başladı 30 sayfasını okudu bu arada bende akşama hazırlık yaptım misafirim vardı akşam
Hem eşimin bir akrabası geldi hem de benim kız kardeşim geldi akşam apar topar onlar için yemek filan hazırladım ama benim diyet gitti
çok yedim akşam akşammmm
Kızlar bana tatil için öneri verin lütfennnnn
kesinlikle tercihim otelden yana, her şey dahil konsepti olmalı
fiyat olarak da makul olmalı
Ayvalık, Avşa, Antalya (Alanya olabilir) dışı yerler olmalı
Dün kardeşimle baya bi baktık ama işte tavsiye ile gitmek daha garanti oluyor...
günaydın kızlarr,
dün bizim de çarpmaları sayı doğrultusunda yapmayı öğrenmişler, 1 sayfa öyle fotokopisi vardı, 1 sayfa da türkceden okuma metni, sorular ve de noktalama işaretleri ile ilgili sorular vardı. Akşam onları yaptı, kağıt üzerinde, sabah da matematiği deftere geçirecekti.
Büyük kızla da, akşam hızlı okuma kitabı almıştım, biraz onu okuduk. Hızlı okumayı çözerse daha başarılı olur diye düşünüyorum, bakalım kitabı uygulayıp anlarsak umarım faydası olur.
Bizimde planda 19 mayıs için 3 gün olunca izmir var bakalım termel otel'e.Otel belli aslında şöyleki ablamın bir arkadaşı tv lere tanıtıcı belgesel çekiyo,oranında belgeselini çekmiş ve bedava konaklama hakkı vermişler bizde ablamla beraber gidebilicez kişi sayısında sıkıntı yokmuş.Ablam daha öncede gitti aynı otele bayılmış..canım küçük 3 yaşında benim..
canımcım ne güzelll...ben hiç gitmedim çeşme ye falan..bildiğim tek tatil..sarımsaklı , ayvalık...ötesine geçemedik..
canım aferin oğluşuna ..
ne mamalar yaptınızbakalam.
tatil planı acil mi çıktı canım ya..
ne güzel..biz yapmıyoruz tatil falan.
şimdi 19 mayıs pazartesi gününee geliyor..hafta sonuyla birleşirse 3 gün ayvalık a kaçabilirim çocuklarla..eşimle.
Hayır olsun diyelim cnm,güzel bir rüya görmüşsün...tatil için kuşadasınıda düşünebilirsin gerçi ben 15 tatilde şubat tatilinde gittim.sürmeli otelde kaldık bayağı büyük bir otel 3 tane açık havuzu vardı biz tabi kış olduğu için kapalı havuza girebildik.Ama kış olmasına rağmen hava çok güzeldi ve denizin rengi bir harikaydı kumsalıda çok güzeldi.Zaten kuşadasında gezerken gördük çok eğlenceli bol kaydıraklı otelleri var..Günaydın canım,
Şöyle ki, sen eşin, ben ve benim eşim hep birlikte bir evdeyiz, bir dışarda biryerlerdeyiz ve işe bak ki tatil planları yapıyoruz
Aslında Ege tarafları araştırıyorum bende özellikle izmir olmasını isterim Ağustos ayı için düşünüyoruz ama fiyatlar baya yüksek oluyor...
Bakalım biraz daha araştırayım Dalyan'a bakayım birde
Varsa başka tavsiyelerin onlarıda yaz olur mu
akşam emir ödevlerini kendisi yaptı..inanın kontrol etmeye bile fırsat bulamadık
zaten ödevlerin yarısını okulda yapmış..misafir gelecek diye..oyuna bol zaman kalsın diye düşünmüş..fakat misafirler aksi gibi geç geldi..beklemekten sıkıldı evde bu sefer de
bi de hikaye kitabı vardı.Anzaklı Ömer..öğretmen para karşılığı dağıttı sınıfa
okudu akşam onu..tamamını.
sanırım 60 -70 sayfa..bugün hikaye kitabından soru soracakmış herkese..herkes okumuş mu diye sanırım..
zaten kitap 1 haftadır sürünüyordu çantada..eğer yazılı yapacağım demeseydi öğretmen o hikaye kitabını okumaya hiç niyeti yoktu..mecbur okudu..ama sevdi. konusu güzelmiş.
günaydın kızlar..
dün 1 sayfa arkalı önlü matematikten problemler vardı onları yaptık. çok az da okuma
İnşallah canım, biraz daha iyi gibi.canım ya..hadi bakalım..inşallah atlatacak tüm sıkıntıları senin kızçen...nasıl biraz kendine güveni geldi mi ..
bizim dün akşam misafirlerimiz vardı..ablam eniştem ve kızkardeşim
oturduk
eve gidince pilav yaptım..kurufasulyem pişmişti sabahtan
kurabiye ve kek de yaptım akşam.
birde pastaneden poğaça almıştım.
onları ikram ettim
çocukların uykusu gelmişti onlar geldiğinde
biraz süzüldüler otururken.
22 .30 da yattılar..ablamlar gidince yani.
kardeşim evde emiri okula bıraktıktan sonra akrabaları gezecek biraz
ediz benimle geldi sabah
ama yarın onu da getirmeyeceğim anaokuluna
çünkü yarın benim iş sağlığı ve güvenliği hk. eğitim var..merkezi kampuste
çilimli ye hiç gelmeyeceğim..merkezi kampüs evime yakın..
9 da başlayıp 1 gibi bitecek.
eve gececeğim..eşim de yarım gün çocuklara yardım edercek..emir i okula götürecek..kız kardeşimle..
sonra ben gelirim zati..
işte böyle..
yarın yokum .
Ooooo maşallah 60-70 sayfa ne ara okuyuvermiş Ah şu öğretmenler de olmasa, hiç kitap okumayacaklar zaten.akşam emir ödevlerini kendisi yaptı..inanın kontrol etmeye bile fırsat bulamadık
zaten ödevlerin yarısını okulda yapmış..misafir gelecek diye..oyuna bol zaman kalsın diye düşünmüş..fakat misafirler aksi gibi geç geldi..beklemekten sıkıldı evde bu sefer de
bi de hikaye kitabı vardı.Anzaklı Ömer..öğretmen para karşılığı dağıttı sınıfa
okudu akşam onu..tamamını.
sanırım 60 -70 sayfa..bugün hikaye kitabından soru soracakmış herkese..herkes okumuş mu diye sanırım..
zaten kitap 1 haftadır sürünüyordu çantada..eğer yazılı yapacağım demeseydi öğretmen o hikaye kitabını okumaya hiç niyeti yoktu..mecbur okudu..ama sevdi. konusu güzelmiş.
Ohhhhhhh bedavadan tatil, süperrr canım.Bizimde planda 19 mayıs için 3 gün olunca izmir var bakalım termel otel'e.Otel belli aslında şöyleki ablamın bir arkadaşı tv lere tanıtıcı belgesel çekiyo,oranında belgeselini çekmiş ve bedava konaklama hakkı vermişler bizde ablamla beraber gidebilicez kişi sayısında sıkıntı yokmuş.Ablam daha öncede gitti aynı otele bayılmış..
Dilekkk eğer termal düşünürsen de Güral Afyonu önerebilirim sana, çok güzel bir otel ama termallerde herşey dahil konsepti yok, ancak tam pansiyon olabiliyor, fiyat olarak onlar da pahalı ama canım. Şehir fırsatlarında yok mu, öyle oteller, bir bak istersen? Bir de tatil için geç kalmışsın, erken rezervasyon oluca daha uygun oluyorya, biz ocak gibi mesela Tesettür otelden yer ayırttık, o zaman epey uyguna geliyor. Gerçi daha bitmemiştir erken rezervasyonlar, tesettür otellerde çabuk doluyor da???
canım küçük 3 yaşında benim..
canımcım ne güzelll...ben hiç gitmedim çeşme ye falan..bildiğim tek tatil..sarımsaklı , ayvalık...ötesine geçemedik..
Çocuklar büyüsün biraz canım o zaman gezersinizzz, daha çok küçüklerrr ve iki tane yani hiç kolay değil.
canım aferin oğluşuna ..
ne mamalar yaptınızbakalam.
tatil planı acil mi çıktı canım ya..
ne güzel..biz yapmıyoruz tatil falan.
şimdi 19 mayıs pazartesi gününee geliyor..hafta sonuyla birleşirse 3 gün ayvalık a kaçabilirim çocuklarla..eşimle.
canım ya..hadi bakalım..inşallah atlatacak tüm sıkıntıları senin kızçen...nasıl biraz kendine güveni geldi mi ..
bizim dün akşam misafirlerimiz vardı..ablam eniştem ve kızkardeşim
oturduk
eve gidince pilav yaptım..kurufasulyem pişmişti sabahtan
kurabiye ve kek de yaptım akşam.
birde pastaneden poğaça almıştım.
onları ikram ettim
çocukların uykusu gelmişti onlar geldiğinde
biraz süzüldüler otururken.
22 .30 da yattılar..ablamlar gidince yani.
kardeşim evde emiri okula bıraktıktan sonra akrabaları gezecek biraz
ediz benimle geldi sabah
ama yarın onu da getirmeyeceğim anaokuluna
çünkü yarın benim iş sağlığı ve güvenliği hk. eğitim var..merkezi kampuste
çilimli ye hiç gelmeyeceğim..merkezi kampüs evime yakın..
9 da başlayıp 1 gibi bitecek.
eve gececeğim..eşim de yarım gün çocuklara yardım edercek..emir i okula götürecek..kız kardeşimle..
sonra ben gelirim zati..
işte böyle..
yarın yokum .
Bizimde planda 19 mayıs için 3 gün olunca izmir var bakalım termel otel'e.Otel belli aslında şöyleki ablamın bir arkadaşı tv lere tanıtıcı belgesel çekiyo,oranında belgeselini çekmiş ve bedava konaklama hakkı vermişler bizde ablamla beraber gidebilicez kişi sayısında sıkıntı yokmuş.Ablam daha öncede gitti aynı otele bayılmış..
Hayır olsun diyelim cnm,güzel bir rüya görmüşsün...tatil için kuşadasınıda düşünebilirsin gerçi ben 15 tatilde şubat tatilinde gittim.sürmeli otelde kaldık bayağı büyük bir otel 3 tane açık havuzu vardı biz tabi kış olduğu için kapalı havuza girebildik.Ama kış olmasına rağmen hava çok güzeldi ve denizin rengi bir harikaydı kumsalıda çok güzeldi.Zaten kuşadasında gezerken gördük çok eğlenceli bol kaydıraklı otelleri var..
Ayyyyy evet pardon şekerim Anladım canım, o konularda maalesef fikrim yok, inşallah gönlüne ve kesene göre bir yer bulursun.Dilek yazmışsın ama sanırım önerileri bana yaptın kuzum
Aslında hep aklımda ama bir türlü karar veremedik nersi olacak ne zaman olacak diye şimdi bakınıyorum işte yana yakıla
Termal düşünmüyorum şöyleki babamın devremülkü de var şu afyon termal otellerde belki oraya daha sonra gidebiliriz...
Ben daha çok deniz, kum, güneş üçlüsünü istiyorum birde gezebilecek yerlerde olsun tabiiii diyoruz ama bakalım
Evet kuşadasıda çok güzel işte ama ağustos ayında baya bir pahalı oluyor otellerrr ama dediğin otelede bakayım....
evet ya..bu fırsatı kaçırma canım..git ..oğluşunu da götürcen miBizimde planda 19 mayıs için 3 gün olunca izmir var bakalım termel otel'e.Otel belli aslında şöyleki ablamın bir arkadaşı tv lere tanıtıcı belgesel çekiyo,oranında belgeselini çekmiş ve bedava konaklama hakkı vermişler bizde ablamla beraber gidebilicez kişi sayısında sıkıntı yokmuş.Ablam daha öncede gitti aynı otele bayılmış..
oo öyle ağır kitapları veriyorlar çocuklara .sonra çocaklar neden kitap okumuyor..bıktırıyorsunuz ...ay sinir oluyorum.Bizimkide bir kitap almış öğretmenden panaroma 1453 diye ama çok ağır geldi tarihi bilgiler çok sıkıldı kitaptan okulada götürmüyo uyanık öğretmen konusunu soracak çünkü evde duruyo öyle..bir ara okurum diyor..Babaannesi bakmış geçen kitabada hakikaten ağır dedi tarihler çok var birde fatih sultan mehmetten bahsediyo galiba.Bizimkiler için ağır bir kitap...
Dilek yazmışsın ama sanırım önerileri bana yaptın kuzum
Aslında hep aklımda ama bir türlü karar veremedik nersi olacak ne zaman olacak diye şimdi bakınıyorum işte yana yakıla
Termal düşünmüyorum şöyleki babamın devremülkü de var şu afyon termal otellerde belki oraya daha sonra gidebiliriz...
Ben daha çok deniz, kum, güneş üçlüsünü istiyorum birde gezebilecek yerlerde olsun tabiiii diyoruz ama bakalım
ıspanak yemeği, mantı, çorba, salata ve börek yaptım canım tatlıyıda hazır aldık böyleydi işte akşlam menümüz...
oohhh süpermiş birde haftasonuyla birleşecek tatilin kardeşinde sende gezersiniz abla kardeş
havalar güzel bu haftasonu orada da öyledir heralde
aaa bunu bilmiyordum 19 mayısa plan yapalım o zaman
Evet kuşadasıda çok güzel işte ama ağustos ayında baya bir pahalı oluyor otellerrr ama dediğin otelede bakayım....
Maşallah canım, bir akşmada 60-70 sayfa güzel olmuş. Ahhh ah bir de düzenli alıştırabilsek çok iyi olacak da.evet ya..bu fırsatı kaçırma canım..git ..oğluşunu da götürcen mi
oo öyle ağır kitapları veriyorlar çocuklara .sonra çocaklar neden kitap okumuyor..bıktırıyorsunuz ...ay sinir oluyorum.
bende küçükken bir kitap vermişti öğretmen..okumak için her sınıfa dağıtmıştı.
kitaplıktan kime ne kitabı gelirse
bana oz büyücüsü gelmişti..zaten 2. sınıf . ve oz büyücüsü fantastik bir hikaye..yani gerçekle ilgisi olmayan seyler..çok sıkılmıştım..anlamamıştım hiç konusunu..
itiraf ediyorum burdan..ey türkan hoca..duydun mu beni..
öy menuye gel...aferin becerikli hatun..maşallah..
bööreek neliydi...kardeşim ya cumartesi ya pazar dönüyor..eşi türkmenistana gidiyor iş için..onun dönüşüne denk getirecek kendi dönüşünü
fadimeciğimmmm dün akşam okudu 60-70 sayfayı..
çünkü ödevlerin çoğunu okulda yaptı..
boşta kaldı..
e misafirler de geç gelince koltukta oturdu okudu..
okudukça uykusu geldi o ayrı tabiii