- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
canım özlettin kendini.Günaydın kızlarrrrrr
Nasılsınızzz dünde uğrayamadımmm
Sayfalar ilerlemiş belki sonra dönüp okurum işlerden fırsat bulabilirsemmmm
Hafta sonuna 4 gün kaldı 60:
Bitmez böyle sayarsam bu hafta ama napayım yaaaa bir an evvel bitsin önümüzdeki hafta çarşamba da tatil ohhh misss valla....
Dün akşam ödevi yoktu benden önce yapılmıştı sanırım yardımcı kitaptandı, ben gidince okuma yaptık biraz o kadar
Benim sınavım yaklaştı ya o yüzden kendim ders çalışayım biraz dedim eh işte biraz biraz çalışmaya çalıştım....
Hafta sonu çok keyifliydi gezdik yine bol bol hatta demiştim ya buradan arkadaşla buluştuk onunda oğlu var keyifliydi yeni, çocukları oyun parkına götürüp kendimiz atladık çarpışan arabalara
Çok da dersimiz vardı hafta sonu eve her girişimizde doğru masanın başına ödev yapmaya yollandık resmen...
Kızlar sizler neler yapıyorsunuz...
Dilekciğim oğlun düzeldimi, cumada yoktun tatil iyi gelmiştir size de...
Fadime kızlar nasıllll koçla ilgili çalışmalar nasıl gidiyor...
derslerine çalış .haklısın az kaldı
oğluşum iyi canım..
23 nisana az kaldı ..onu iple çekiyoruz.
ediz kostüm giyecekmiş..yöresel kıyafet giyceklermiş..bi de fotografçı gelcekmiş..45 tl istediler..
daha 15 gün önce fotografçı gelmişti.para vermiştik oysa..ama bu günler de çabuk geçer hatıra diyorum bi yandan.. olmadı anneanne . babaannelere yollarız.
maşallah kızçenegünaydın canım,
dün bizim de hayat bilgisi ve matematik üzerine yapılacak ödevler vardı, çabuk bitti. Bir de deneme testi çözdürdüm, güzel yaptı, 1-2 yanlışı vardı sadece.
sen nasılsın.işlerin yoğun mu.günaydınlar..
dün akşam çarpma ve bölmelerimiz vardı deftere yaptık..az da okuma..
ne yemek var sende akşama..yemege sana gelcez
selam kızlar uzun zamandır topiğe uğrayamadım,iyisinizdir inşallah..sizlerle son zamanlarda duyduğum bir bilgiyi paylaşayım ve fikirlerinizi alayım..Menenjit salgını ile ilgili duyum alan varmı arkadaşlar..bu aralar yaygın olduğu söyleniyor..başakşehirde oturan görümcemin okulundaki velilerin çoğu bu aşıyı yaptırmışlar.görümcemde yaptırmış.kızı 7 yaşında..bende bebeklik aşılarını yaptırdığım dr una sordum özel ve isteğe bağlıymış yaptırabilirsiniz dedi.sonra doğduğu hastaneyi aradım oradaki çocuk dr uda kaç yaşında olduğunu sordu.8 yaşında dedim.daha küçük yaşta yapılıyor.gerek yok dedi.kafam karıştı şimdi siz yaptırdınız mı bu aşıyı.bu arada bebeklikte yaptırdığımız aşılarla ilgisi yokmuş..
hoşgeldin .nerlerdesin.
geçtiğimiz günlerde sporcu anne babanın kızları menenjitten vefat etti.sanıyorum daha 17 aylık falandı..ondan sonra herkes bu aşıyı yaptırmak için ayaklandı.
sanıyorum bu haber insanları harekete geçirdi..ben yaptırmadım canım..Allah esirgesin çocukları