Günaydın canım,2 hafta işin zor allah kolaylık versin sana.O kadar aynı durumdayız ki bizimkininde bugün matematik sınavı var.Çarpma ve bölmelerden işlem olarak soracakmış sadece problem olarak değil akşam çalıştı gerçi babasıyla bende internetten soru çıkardım bakalım ne yapacak.Gündüzde dediğin gibi anneannede gerçi yardımcı kitabı var ordan çözüyorum diyor ama ne yaptığını ben tam olarak bilemiyorum...
Sağol canım. N e yapalım olduğu kadar artık ama üzüldüm akşam fazla çalıştıramadım diye çocuğu.
zorlu nisan inşallah kolay atlatırsın.:)
İnşallah,çabuk bitsin şu nisan...
Selam kızlar
Sabah geldim yazdım yazdım sonra çıkmak zorunda kaldım gönderemeden...
İşlerden çok bugün başka uğraşlarım var sabahtan beri çalışmadım desem yeridir....
Nihayet bitirdik haftayı bugün cuma en güzel gün
Dün akşam oğluşun hayat bilgisi ödevleri vardı babayla birlikte yaptılar, sonra benimle birlikte de hikaye kitabının kalanını okuduk.
Yemeğimde vardı akşam o yüzden sakin geçti akşamımız ama bu akşam öyle olmayacak gibi
Hava çok güzel inşallah hafta sonu da böyle olurda biraz hava alıp gezeriz...
Evet bugün haftanın en güzel günü. Oh yemek olunca işlerin yarısı bitmiş oluyor zaten. Haftasonu nereye gideceksin bakalım?
Zeliş iki gün önce eşimin arkadaşı ve eşiyle birlikte vialanda gittik bovling oynamaya. Onlar gideceklermiş eşim hadi biz de gidelim dedi gittik. Orada sen geldin aklıma oraya yakın olduğunu biliyorum ya.Şöyle gayri ihtiyari bi etrafıma bakındım belki seni görürüm diye:)