- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
canım benim nedir bizim çektiğimiz bu kocalardan..Slm kızlar,
Gelemedim bu sabah işlerdennn
Dün akşam benim oğluş babasına ödevim yok demiş, telde bende konuştum ödev yok dedi, hatta üstüne basa basa sordum Türkçeden yazı yazmadınız mı diye hayır dedi bana.
Babası da biraz matematik yaptırmış ama belli başından savmış çocuğu kitaba bakınca anlaşılıyor yaniii, hayır çocuğun okulda yapıp getirdiği testlerdeki yanlışları bilem göstermemiş....
Birde dün akşam çamaşır yıkamıştım asılacak duruyordu ben erken çıkıyorum diye makineden çıakrdım bıraktım görüp assın diye onlarda beni bekliyor baktım unutmuş muhtemelen yada inattan asmamış neyse dellendim tabiii üstüne birde yemek yokkk
Söylendim bende, akşamları 1 saatim yok dinlenmeye falan filan neyse sinirle her bir işi hallettim
Oğlanın Türkçeden 4 sayfa yazısı varmış yazılacak yarısını yazdı biraz İngilizce çalıştırdım bugün İngilizce var diye
Beslenmesini olduğu gibi eve getirmiş akıllım bütün teneffüsü silgi peşinde koşarak geçirmiş
Böyleydi işte akşamımızzz
Biraz sinirli biraz gerginnnnn....
benim de makina akşam çalıştırdım.10 gibi bitti..kapağını açmış..asacak sandım.hatta ben erken yattım..asar dedim bana kıyamaz..ama sabah kalktım aynen makinada duruyordu..astım ..çocuğun beslenmesini suyunu çantasına koydum..emir kahvaltı istedi onu hazırladım...yedirdim..ediz i giydirdim .kendine yemek aldım çantama koydum...bu arada ediz çikolata istiyorum diye tutturdu..onu aradım ..küçük bi pettitoo buldum..verdim..koşturuyorum geç kalcaz diye..eşim söyleniyor..YAvaş yaaa,,,noluyorsun diye...
emir i üst kata çıkardım..bakan abla kuru fasülye koymuş bi tabağa getirmiş..boş tabağını verirken ıspanaklı kek koydum..emir le çıkarcam..işte eşim dır dır ediyor..ama otobuse de zor yetiştik..acele edip ortalığı karıştırdığımı düşünen eşim beni işime bırakmak zorunda kalacaktı az daha..geç kalıyorduk.
ah zeliş ahhh...şu kocalar..
ne silgisiymiş ki bu...peşinde koşmuş...anlat azıcık.
ödev yokmuymuş gerçektende..
babalar ders çalıştırırsa böyle olur tabi..baştan savma..