• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

hoş geldin..nerelerdesin in ay..
senin kız neden bırakma kararı aldı..:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
ay kızlar..bugün çok yorucu geldi bana..

ay senin de demirin düşmüştür belki çok konuştukya:52::52:
şaka bir yana dikkat et canım kendine, maalesef hiç dinlenemiyoruz ki:ssz::ssz:,
İnay hayırdır kuzum, neye kızmış kızın:27::27:

hoş geldin..nerelerdesin in ay..
senin kız neden bırakma kararı aldı..:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
ay kızlar..bugün çok yorucu geldi bana..

hoşbulduk...okuyorum arada ama arada olunca muhabbeti ortasından yakalıyorum bişe anlamıyorum :)))
dün ortak sınav oldular okul genelinde ona hazırlamak için sıktı biraz öğretmen sanırım. birde klasik falanca bişe yaptı öğretmen bana kızdı muhabbeti var. okuma sorunu devam sevmiyor istemiyor ağlata ağlata okutamamya eşimde bana kızıyor okuyor ya işte illa hızlı mı okuması lazım sıkma çocuğu diye ama yanlışlarına baktım paragraflı sorular yanlış sanırım paragrafları yarım yamalak okumuş :))
45 soru var sanırım emin değilim ama... 12 yanlış var 1. dönem 45te 6 yanlıştı

hoşbulduk...okuyorum arada ama arada olunca muhabbeti ortasından yakalıyorum bişe anlamıyorum :)))
dün ortak sınav oldular okul genelinde ona hazırlamak için sıktı biraz öğretmen sanırım. birde klasik falanca bişe yaptı öğretmen bana kızdı muhabbeti var. okuma sorunu devam sevmiyor istemiyor ağlata ağlata okutamamya eşimde bana kızıyor okuyor ya işte illa hızlı mı okuması lazım sıkma çocuğu diye ama yanlışlarına baktım paragraflı sorular yanlış sanırım paragrafları yarım yamalak okumuş :))
45 soru var sanırım emin değilim ama... 12 yanlış var 1. dönem 45te 6 yanlıştı

kızma ama eşin haklııı zorlamak ters tepiyor canım çoğu zaman

hem bu sınavlar alışmaları için yapılıyor öyle değilmi

öğretmende kasıyormuş sende üzerine gitme canım yaa

kızma ama eşin haklııı zorlamak ters tepiyor canım çoğu zaman

hem bu sınavlar alışmaları için yapılıyor öyle değilmi

öğretmende kasıyormuş sende üzerine gitme canım yaa

canım inan zorlamıyorum bir bütün kitap en son ne zaman okudu hatırlamıyorum :) öyle he akşam okuma çalışması falan yapmıyoruz. test çözerken soruları okusa artık bana kar gibi geliyor.. Anne sen oku diyor bana soruları bile :)))

canım inan zorlamıyorum bir bütün kitap en son ne zaman okudu hatırlamıyorum :) öyle he akşam okuma çalışması falan yapmıyoruz. test çözerken soruları okusa artık bana kar gibi geliyor.. Anne sen oku diyor bana soruları bile :)))

ayy çokk güldümmm :60: :60:

bazen benimki de diyor anne sen oku ben cevap vereyim diyeeee

inay cım..ben de zeliş e katılıyorum..ters tepiyor..hepten soğuyor..sakın sıkma..bir şekilde sevdirerek yapman lazım okuma olayını..ama seni bir formul bulduğunu da hissetmesin..doğaçlama gelişsin olay mümkünse..çünkü hissederse planların içinde oluduğu yine inat eder vallahi..

evet. bizim oğluş da yapıyor öyle..sen okul test sorularını diye..ama arada okuyorum ben..:52::52::52::52::52:
o doğrusu c diyor mesela ben işaretliyorum..hazıra vezir bizimkiler.:52::52::52::52:

mamografi 40 dan sonra yapılıyor cnm,benim kadın doğum dr um geçen yıl istemeye başladı göğüs ultrasonu artık başlıcaz dedi.Çektirdim fibro kistler çıktı zaten memede ağrıda oluyodu ama ele gelen bişey yo bende.6 ayda bir çektirip sonuçları kendi dr uma gösteriyorum oda kistlerin ebatlarına göre takip ediyor eğer çok büyrse alınırlar dedi ama şimdilik gerek yokmuş..Çekinecek bir şey yok tomografi merkezine gittim baktım dr erkek önce çekindim ama boşaymış yani kol altından başlayıp göğsüne ayrıntılı bir ultrason çekiyo aynı hamilelikte karna yapılan gibi 1 göğsümde 10 dakika gezdirdi bayağı ayrıntılı bakıyo.Şimdi haftasonu jinekoloğuma gittiğimde tekrar istek yapıcak ultrason için onuda nisanda çektiricem..

Çok sağol canım ayrıntılı anlatmışsın. İlk fırsatta gitmem lazım benimde ağrım var çünkü.

Kızzlaaaarrr hepinize çok geçimiler olsunnn

kontrolleri ihmal etmemek laızmmm

dikkat edin kendinize...

Sağol canım. Sana da tavsiye hamile kalmadan önce genel bir kontrol yaptır canım.

selam kızlar
benim kız okulu bırakmaya karar verdi
sıkılmış......

Ha haa haa. Allah iyiliklerini versin bu çocukların ne kadar direkt söyleyebiliyorlar herşeyi , ne güzel.
Ah yavrum bilmiyor ki nerdeyse tüm ömür okulla geçiyor.

günaydın kızlar..
dün denetleme vardı giremedim.
bugünde var denetim.. 3 haftadır 6 denetim oldu..yordu artık..

Çok iyi ya,yerim ben onu bızdırık.Çocuklarda haklı yani sıkılmamak mümkünmü.Ama bu daha başı tabi gelde anlat:8::8::8:

sabah gitmek istemedi eşimde tamam mecbur değilsin dedi.. git bugün vedalaş öğretmeninle arkadaşlarınla akşam gelince de okul eşyalarını toplar ihtiyacı olan birine veririz dedi..
ama sadece bugün istemiyorum ben dedi sonra..
tehditvari oldu ama iyimi yaptık kötümü karar veremedim. gerçi sonuç olumlu ama :)

sabah gitmek istemedi eşimde tamam mecbur değilsin dedi.. git bugün vedalaş öğretmeninle arkadaşlarınla akşam gelince de okul eşyalarını toplar ihtiyacı olan birine veririz dedi..
tehditvari oldu ama iyimi yaptık kötümü karar veremedim. gerçi sonuç olumlu ama :)

ya..zora gelince nasıl yan çizdi..
ben de akşam böyle bir şey yaptım.eşim çok kızdı..
akşam koşturmaca oldu yine evde.
yemek telaşı .acıkmış çocuklar.yedik içtik..salona geçtiler.çay , çerez , süt , meyve derken yoruldum..he bir de yemek hazırlanırken kek çırptım..dün ıspanak haşlamıştım..onunla kek yaptım..üstüne krema..yorulmuşum tabi..
ödevlerini emir yaptı..bir kısmını kontol ettik..ama baba yine çok oralı olmadı.
çantasını ben toparlıyorum..yorgun oluyor emir genelde..fon kartonu istemiş öğretmen onu ayarladım koydum..kalem kutularını topladım vs..yoruldum ya..dedim ki sen çantanı toplamak istemiyorsun ödevlerini mızmızlanarak yapmaya başladın, gitme artık okula ..uğraşamayacağım seninle..
ay bizim emir birden ağlamaya başladı..koştu yanıma geldi.sarılıyor bir yandan .tamam anne tamam bi daha yapmıycam..lütfen okula gideyim..

eşim çok kızdı tabi..bana kızarsın ama çocuğun morali sen bozuyorsun dedi..
haklı tamam ama bunaldım..
çok bunaldım yine..
eşim 2 gündür biraz yemek sonrası yardım ediyor..toparlıyor...he bir de dün akşam bulaşık makinasını boşalttı..ama yetmedi bana..işte böyle..
hafta sonu gelseydi iiyiydi ..ütü alacağım hafta sonu.teknosaya bakmayı düşünüyorum..tavsiyeleriniz var mı?

yemek telaşı .acıkmış çocuklar.yedik içtik..salona geçtiler.çay , çerez , süt , meyve derken yoruldum..he bir de yemek hazırlanırken kek çırptım..dün ıspanak haşlamıştım..onunla kek yaptım..üstüne krema..yorulmuşum tabi..
ödevlerini emir yaptı..bir kısmını kontol ettik..ama baba yine çok oralı olmadı.
çantasını ben toparlıyorum..yorgun oluyor emir genelde..fon kartonu istemiş öğretmen onu ayarladım koydum..kalem kutularını topladım vs..yoruldum ya..dedim ki sen çantanı toplamak istemiyorsun ödevlerini mızmızlanarak yapmaya başladın, gitme artık okula ..uğraşamayacağım seninle..
ay bizim emir birden ağlamaya başladı..koştu yanıma geldi.sarılıyor bir yandan .tamam anne tamam bi daha yapmıycam..lütfen okula gideyim..

çok bunaldım yine..
eşim 2 gündür biraz yemek sonrası yardım ediyor..toparlıyor...he bir de dün akşam bulaşık makinasını boşalttı..ama yetmedi bana..işte böyle..
hafta sonu gelseydi iiyiydi ..ütü alacağım hafta sonu.teknosaya bakmayı düşünüyorum..tavsiyeleriniz var mı?

philips benimki memnunum ama :)) kazanlı mı alacaksın onlardan memnunlar yaa

philips benimki memnunum ama :)) kazanlı mı alacaksın onlardan memnunlar yaa

canım benim aklımda philipss var ama tam emin değilim..tefaal kullandım 11 yıl..

kazanlı düşünmüyorum canım..kazanlı kullanan arkadaşım var..az ütü olduğu zaman ya da hemen 1 pantolona ütü süreyim dediğin zaman kullanışlı olmuyor dedi..suyu doldurmak gerekiyor..ısınıp buhara dönüşmesini beklemek gerekiyor..kullanışlı değil, ütüsü çok olanlar için kullanışlı demişti..
o yüzden pratik ütülerden alacağım..kazanlı no!

:9::9::9::9::9:

Selam kızlaar...

Dün akşam ikişer sayfa matematik ve h.bilgisinden ödev vardı. Bir de İstiklal marşının 10 kıtasını deftere yazdı. Zaten saat 10 oldu yatırdım okuma falan yapamadan. Sabah ananede kitap oku dedim okursa artık.
Bu arada dünkü matematik sınavından 100 almış, çok sevindim.

Dilek bende fakirin ütüsü var, fena değil.Kız kardeşimde philips var o çok memnun.

Bulgarcım kolay gelsin, bitmedi şu denetlemeleriniz.

İyi yapmışsınız arada böyle davranmazsak bizi parmaklarında oynatıyorlar.
Ama çok tatlı kızın, anlamış durumu hemen vazgeçmiş.

Günaydın kızlarrrrrr

yoğunum hemdee fenaaaa

önüme sabah sabah bir proje geldi hem önemli hem çok acill :1::1::1::1: sanırsın hastane acil servisiyiz :9::9::9::9::9::9:

dün akşam oğluşun sadece hayat bilgisi kitabından 5-6 sayfa ödevi varmış babasıyla yapmışlar benimle birlikte sadece "BM çocuk hakları sözleşmesinde neler olmalı" konusunu birlikte yaptık, birde hikaye kitabımızın kalan yarısını okuyup bitirdik.

Yatmadan önce şöyle bir çarpım tablosu tekrarı yapalım ama durum vahim yine unutulmuş öğrendikleri anlamadım ki her gün mü tekrar yapacağız biz bunları...

Okulda da matematikten zihinden çıkarma işlemlerini yapıyorlarmış.

Birde folklorümüz var akşam babasıyla beni karşısına alıp yaptık öğrendiği oyunları :32::32::32::32::32::32::32::32:

Akşam yemeğim vardı o yüzden dinlendim biraz ama çamaşır filan yıkadım fırsattan istifade...

Bu arada bazı işleri eşimin sorumluluğuna vermeye devam ediyorum tabi ki çaktırmadan :27::27::27::27::27::27::27:

Bu akşam yemeğim de yok ama kolay bir şeyler yaparım herhalde bakalım akşam olsun da :44::44::44::44::44:

Az kaldı hafta sonuna çokkk azzzz kaldııııı :21::21::21::21::21:

günaydın kızlar..
dün denetleme vardı giremedim.
bugünde var denetim.. 3 haftadır 6 denetim oldu..yordu artık..

Canım kolay gelsin sana

Neden böyle üst üste denetimler sorun mu oldu ki?

Eşin iyi yapmış ama kendi kararını vermiş kızında :1::1::1::1::1:

çok bunaldım yine..

canım benim aklımda philipss var ama tam emin değilim..tefaal kullandım 11 yıl..

kazanlı düşünmüyorum canım..kazanlı kullanan arkadaşım var..az ütü olduğu zaman ya da hemen 1 pantolona ütü süreyim dediğin zaman kullanışlı olmuyor dedi..suyu doldurmak gerekiyor..ısınıp buhara dönüşmesini beklemek gerekiyor..kullanışlı değil, ütüsü çok olanlar için kullanışlı demişti..
o yüzden pratik ütülerden alacağım..kazanlı no!

:9::9::9::9::9:

Canım senin yükünde çok ağır hem de çokkk dikkat et kendine bu günlerimiz gelmeyecek geri....

Ütü olarak ben en az 9-10 yıldır Delonghi marka kazanlı ütü kullanıyorum ütüyü aldığım zamanlarda şöyle düşündüğümü hatırlıyorum bu paraya az daha ekleyip bulaşık makinesi alınır demiştim :1::1::1::1: şimdi nedir nasıldır bilmiyorum fiyatlar o dönemde kazanlı ütüler çok yeniydi.

Ben ütülerimi her zaman toplu yaparım arada ütü çok zorda kalmadan yapmam yani, bir başladım mı da her bir şeyleri ütülerimdim şimdi o kadar değilim ama çarşafından iç çamaşırına kadar düşün.

Bu ütünün buhar gücü çok iyi örneğin tişörtleri tek tarafından ütülemek yetiyor, perdeleri sadece bular tutmak yetiyor aynı şekilde askı üzerinde ütü değdirilmeyecek şeyleri de rahatlıkla ütüleyebiliyorsun...

Ayrıca ütüyü ister buharlı olarak kazanla ister buharsız olarak ütünün kendisini kullanabiliyorum yani acil durumda fişi takıp sadece ütü düğmesini açarak kullanabiliyorsun.

Her daim çeşme suyu kullanıyorum hiçbir kireçlenme belirtisi dahi yok, suyu boşaltma derdi yok... Benim şuan yerim olduğu için ütüyü kaldırmıyorum hepsi yerinde duruyor fişi takıp ütüye başlıyorum.. Öncesinde kazansız ütü kullandığım için büyük rahatlık kazanlı ütü bir kere su doldurup bütün ütüyü bitirebiliyorum...

Back