sabah gitmek istemedi eşimde tamam mecbur değilsin dedi.. git bugün vedalaş öğretmeninle arkadaşlarınla akşam gelince de okul eşyalarını toplar ihtiyacı olan birine veririz dedi..
ama sadece bugün istemiyorum ben dedi sonra..
tehditvari oldu ama iyimi yaptık kötümü karar veremedim. gerçi sonuç olumlu ama :)
ya..zora gelince nasıl yan çizdi..
ben de akşam böyle bir şey yaptım.eşim çok kızdı..
akşam koşturmaca oldu yine evde.
yemek telaşı .acıkmış çocuklar.yedik içtik..salona geçtiler.çay , çerez , süt , meyve derken yoruldum..he bir de yemek hazırlanırken kek çırptım..dün ıspanak haşlamıştım..onunla kek yaptım..üstüne krema..yorulmuşum tabi..
ödevlerini emir yaptı..bir kısmını kontol ettik..ama baba yine çok oralı olmadı.
çantasını ben toparlıyorum..yorgun oluyor emir genelde..fon kartonu istemiş öğretmen onu ayarladım koydum..kalem kutularını topladım vs..yoruldum ya..dedim ki sen çantanı toplamak istemiyorsun ödevlerini mızmızlanarak yapmaya başladın, gitme artık okula ..uğraşamayacağım seninle..
ay bizim emir birden ağlamaya başladı..koştu yanıma geldi.sarılıyor bir yandan .tamam anne tamam bi daha yapmıycam..lütfen okula gideyim..
eşim çok kızdı tabi..bana kızarsın ama çocuğun morali sen bozuyorsun dedi..
haklı tamam ama bunaldım..
çok bunaldım yine..
eşim 2 gündür biraz yemek sonrası yardım ediyor..toparlıyor...he bir de dün akşam bulaşık makinasını boşalttı..ama yetmedi bana..işte böyle..
hafta sonu gelseydi iiyiydi ..ütü alacağım hafta sonu.teknosaya bakmayı düşünüyorum..tavsiyeleriniz var mı?