canım benim ya ..al birini vur ötekine..aynı hamurdan erkerlerin hepisi..
pazar günü eşim izinliydi..öğlene kadar birlikteydik..öğlen ediz uyudu..eşim de emir i aldı çiftliğe gitti..güyya erken gelecekti..ve ben çocukları ona bırakıp yalnız takılacaktım..az ihtiyacım var da..
neyse bunlar geldi saat 5 de ..akşam olmuş..sinirden kendimi yedim ...sonra yemekleri koydum tabaklarına ..ben gidiyorum dedim gittim..akşam 8 de döndüm..
ama öyle sinirliydim ki yatışmadı sinirim..adet öncesi sinir..ama oldu sonunda da biraz daha yatıştım yani..
yağmurun altından yürüdüm..akşam soğuk çıkmış ..ama benim sinirler bozuk ya..gıcıklığına ıslandım..şemsiye falan da almadım..spor ayakkabı da giymiştim..onlarda bez suların içinden cıp cıp yürüdüm..oh olsun..iyi geldi..
zelişçim benim koca anlıyor sinirliysem..senin adet dönemin yaklaşmış ..ondan böylesin..ol da rahatla bari der..:26::26::26::26::26::26:
evet canım..böyle bu herifler..arada sopa şart bunlara..sopanı göster fadik..deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
ah o kumandaların kaç tanesi kırıldı..kaç cep telefonu camdan atıldı..koştum peşinden ama mort olmuş..ah kocam bana da çok kızar ..ama ne yapayım..her bir şeyi kaldırınca da yine buluyor karıştıracak yerler..ayakkabılıklardan ayakkabı bulur giyer en kötüsünden..meraklı minik bunlar.
canım allah kolaylık versin..zor zamanlar..ama yakındır azalır bu kırma dökme merakı
bak ya..çok biliyorsa kendisi baksın ...benim eşim de öyleydi..bebekken özellikle..ay terledi..ay öyle tutma.söyle yedir böyle girdir..en son canıma tak etti..buyur sen bak dedim..çok biliyorsan.!!!!sustu kaldı..dank etsin ..sen de söyle.
oy süper hafta sonu..pide olayı güzel..afiyet olsun..bizim emir de yarısını cumartesi yarısını pazar yaptı..test falan çözmüyor..öğretmen yazmış çizgelgesine..test sorusu da çözülecek diyee:26::26::26::26:
günaydınnnnnnnnnnnnn
of en süper tatili sen geçirmişsin bu hafta sonu..bayıldım..ne şanslı hatunsun sen ya..annen yakın kayınvalidenin yazlığı yakın..tek çocuk..misssss
inşallah ..hadi bakalım..sık gel..ödev var mıydı sizi n hafta sonu