- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
canım evet ütüm bitiverdi..Aa evet Zelişin oğlunun da doğum günüydü değil mi. Zeliş senin kuzunun da doğum gününü kutlar, sağlıklı ömürler dilerim canım.
Philipsten herkes memnun. Çok sevindim ütü sürenin kısalmasına. Kaça aldın ütüyü?
ve ütümü teknoosa dan 89 tl ye aldım..
indirimden..
139 dan düşmüş.
Evet tekle iki arasında çok fark var tam rahata çıktık derken ..Olsun Allah uzun ömürler versin ehpsine bu da büyüyecekte işte olan biz annelere oluyor..
Malesef keşke olsalardı bu kadar bunalmazdım..
Ben de ondan asabiyim sanırım bu aralar birazda..Malumdönem:) Elim kalkmıyor bile..Şu anda bilgisayara girdiğim odayı görmeniz lazımoğlum her tarafa oyuncaklarını saçtı
Aman dikkat et kendine sende canım..Hastalanma bu sefer de...Islanmak güzel oluyor ama..
Ben evlenmeden önce çalışıyorum..Evlenince bıraktım ve büyük bi boşluk oldu..Hemen kızımoldu zaten onla doldurdum ....:)
Eşim bu hafta mesaiye kaldı pazar günü de uyudu dinlendi malesef evdeydik..
Ne güzel yapmışsın.Ben de halılarımı yıkamaya vericem..Oğlum sağolsun batırmadık yer bırakmadı..Dip köşe bi temizlikte beni bekliyor camlar kapılar halılar...
Bu arada nice mutlu yıllara zeliş....
evet ben de evlenmeden hep çalıştım..
evlendim çocuk oluncaya kadar çalıştım..
çocuk oldu ev hanımı oldum uzun zaman..2. çocuk da oldu..büyüdü .şimdi 3 yaşında...ve ben artık 7 aydır çalışıyorum..ama çalışmayı özlemişim..
ıslandım ama hasta olmadım daha..inşallah olmam ..