- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Canım kolay gelsin sana
Neden böyle üst üste denetimler sorun mu oldu ki?
Eşin iyi yapmış ama kendi kararını vermiş kızında
Canım senin yükünde çok ağır hem de çokkk dikkat et kendine bu günlerimiz gelmeyecek geri....
Ütü olarak ben en az 9-10 yıldır Delonghi marka kazanlı ütü kullanıyorum ütüyü aldığım zamanlarda şöyle düşündüğümü hatırlıyorum bu paraya az daha ekleyip bulaşık makinesi alınır demiştim şimdi nedir nasıldır bilmiyorum fiyatlar o dönemde kazanlı ütüler çok yeniydi.
Ben ütülerimi her zaman toplu yaparım arada ütü çok zorda kalmadan yapmam yani, bir başladım mı da her bir şeyleri ütülerimdim şimdi o kadar değilim ama çarşafından iç çamaşırına kadar düşün.
Bu ütünün buhar gücü çok iyi örneğin tişörtleri tek tarafından ütülemek yetiyor, perdeleri sadece bular tutmak yetiyor aynı şekilde askı üzerinde ütü değdirilmeyecek şeyleri de rahatlıkla ütüleyebiliyorsun...
Ayrıca ütüyü ister buharlı olarak kazanla ister buharsız olarak ütünün kendisini kullanabiliyorum yani acil durumda fişi takıp sadece ütü düğmesini açarak kullanabiliyorsun.
Her daim çeşme suyu kullanıyorum hiçbir kireçlenme belirtisi dahi yok, suyu boşaltma derdi yok... Benim şuan yerim olduğu için ütüyü kaldırmıyorum hepsi yerinde duruyor fişi takıp ütüye başlıyorum.. Öncesinde kazansız ütü kullandığım için büyük rahatlık kazanlı ütü bir kere su doldurup bütün ütüyü bitirebiliyorum...
canım benim arkadaş da deelongii aldı..çok ütüsü olur.eşi öğretmen..o yüzden o da memnun..hatta eşi çok uyuzdur.evde giydiği şortaları ütülenmediği zaman bile kıyameti koparır..onun işine yarıyor..ama bana tavsiye etmedi işte..
ne bileyim canım .sen memnunmuşsun..benim ütüyü ortadan kaldırmam şart hatta saklıyorum şu ara..ediz büyürken..merak edip fişe takmasın diye..pirizlerde çocuklar için kapatıcı var ama onları da açmayı öğrenmiş..bazen elektirikli süpürgeyi duyuyorum..bi bakıyorum ki ediz ev süpürmeye girişmiş..heheheheh
bilemiyorum ki..bunca işin arasında kazanlı ütü de alırsam başa çıkamam sonra diye korkuyorum..ütü derdi çıkmasın bol bol .bir ara ben de donlara kadar ütülerdim...ne günlerdi pehh..tek çocukluydum o zaman..şimdi yok..ütülü pantolon bulsalar öpsün başlarına koysunlar..ütü de bozuk..1 haftadır aynı pantolonu giyiyorum ben ..hehheheheheehh...ütüleyemedim pantolonları