- 7 Aralık 2011
- 11.172
- 7.224
- 448
Günaydın canım,of.afiyet olsun.memenen yazdan mı yaptın canım..yesin kızçen..
hafta sonu annem geldi şükür..dayım hastaneden çıktı.dün çıktı..rapor yazmış doktoru yatıyor evde.
ödevler çoktu yine.hangisini saysam:26::26::26::26:
cumartesi çocukları aldım akşama kadar gezdirdim dışarıda.
dün de eşim izinliydi.ediz i uyuttum .anneanneyle bıraktım.
eşim ben ve emir eyvah eyvah 3 e gittik.
sonra annem ve ediz i aldık evden dışarıya yemeğe gitti.
yorulduk hafta sonu
siz neler yaptınız
Canım annem soğan biberli yapıyor, ona menemen dedim.
Geçmiş olsun dayıcığna, Allah şifa versin.
Ah o ödevleriniz, bizim 1 sayfa fotokopimiz matematikte, bir de kitaptan 3-4 sayfa matematik ödevimiz vardı.
Ohhhh aile sefası iyi olmuş, güzel geçmiş hafta sonunuz.
Biz evdeydik canım, dayımlara gittik sadece, o kadar, zati büyük kız böyle olunca, biryere de gitmek istemiyor, artık haftaya belki çıkarırım.
günaydın canım,günaydın iyi haftalar arkadaşlar..
Sana da iyi haftalar.
64 sayfa mııı, kaç saatte?Günaydın hepinize,iyi haftalar geçen hafta yoğundum gelemedim.Geçmişede bakamadım.Bu kapadokyo ödevi müfredatta var sanırsam bizede geldi hatta değerlendirmede kapadokya hakkında öğrendiklerinizden sorucam demiş.haftasonu çok yoğundum cumartesi basketten sonra oğlana hızlandırılmış ders yaptırdım çünkü ablama gidicektim kuzen buluşmamız vardı ve akşam orda kaldık hepimiz,oğlumda babasıyla başbaşa geçirdi geceyi okunması gereken kitabı vardı onu okumuş artık bi oturuşta 64 sayfa okuyoruz ertesi günde beni aldılar öğlenden sonrada bi arkadaşımın sünnet mevlüdü vardı oraya gittik derken bu haftasonundan hiçbişey anlamadım,eğlenmesine çok eğlendim ama evde yemek yapamadım bu haftasonu,artık bakacaz başımızın çaresine allahtan oğlan anneannede doyuruyor karnını biz ne olsa yeriz artık...
Yoğun bir hafta sonu geçirmişiniz, dolu dolu, yemeği de halledersin canım.
Çok şükür canım ya, aynen öyle, kaç senedir biz bu tedavi için uğraşıyoruz canım, heryerde yapılan bişey değil, özelde de çok fiyat çıkardılar, mecburen devlette yaptırıyoruz, 2 senedir bize sıra gelmesini bekliyoduk, çok şükür sonunda geldi de başladık.Yinede biraz biraz başlamış yemeye canım yumuşak gıdalardan gidiceksiniz artık,sağlığı yerine gelsinde toparlar o kendini yavrum ya tam okul zamanı böyle şeyler çıkınca zorluyor çocukları ama sağlık işte birşey dinlemiyor çok geçmiş olsun tekrar:)
Tarhanlı mercimek nasıl oluyor kız hiç duymadım. Akşama rahatsın desene.canım veli toplantısı pazar günü diye duymuştum bakıcımdan..ama öğretmenden kağıt gelmedi..sadece rehber öğretmenden bir kağıt geldi.rehber öğretmen bizim giden öğretmenimiz..çocuğunun dikkatini güçlendirmek isteyen veliler pazatesi saat 11:30 da benimle kitap ücreti konusunda iletişime geçsin "diye.
annem çocuklarla bugün saat 11.30 da okulda olacak.
bakalım..eski öğretmenimizi annem de çok seviyordu.görüşsünler bakalım.nedir bu dikkat güçlendirme.
cuma günü yine bizim eski öğretmenle istiklal marşı öncesi bahçede karşılaştık..benim gibi 4- 5 veli..ben dedim "öğretmenimiz çok ödev veriyor"
hilal hoça " benden de çok mu veriyor ?" diye şaşkınlık geçirdi..
Başka velilerde beni destekledi..çocuklar bunaldı diye.
ama toplantı yoktu..bakalım bekliyoruz
face de gördüm..oh sefanız olsun..
oğluşuna maşallah 64 sayfa çok iyi..
tebrik ederim oğluşuuuu..
ben sabah tarhanalı mercimek çorbası yaptım.
tavuk haşladım..
dün yemekte sipariş fazla vermişiz..pide lahmacun vs paket yaptırdık..onlar da var..artık annem rahat rahat baksın bugün çocukları.
amin canım...
evett...senin annen nasıl oldu.son durum nedir.
daha sen bana ıspanaklı kek tarifi vereceksin, bekliyorum, ıspanaklar çürümeden ver de, yapayım bu hafta.