- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
122 sayfa mı:26::26::26::26: Ay anlamıyorum yani nedir bu hırs? Konuşun canım yaaa çocuğu eğitim hayatından soğutacak
Benim kız da sevmiyor okumayı, daha doğrusu ödev yapmayı sevmiyor, üşeniyor, bugün yazılı yapacakmış, neyden yapacakmış kızım dedim, bilmiyorum diyorDaha hiçbişeyin farkında değil. Bir de yine deneme sınavı olacaklarmış, sanırım stres oluyor, neden yine biz giriyoruz, olmayanlar girsin diyor, daha önce hepsi girmemiştiya. Bakalım bugün neler olacak, akşama öğreniriz artık.
canımm..yanlış yazmışım..122. sayfa..yani 1 sayfa canım..
canım annem tansiyon hastası gençliğinden beri..hapları çok..sabah öğlen akşam değişik ilaçlar..şekeri var ..birde bunun gibi çeşitli ilacçlar..mide ilacı.ağrı kesici..şeker hapı..aşırı ilaç içiyor..
hadi tansiyonu yüksek onu içmeli..kolestrol var bir de ..
şeker de içmeli..ama aradaki ağrı kesici mide hapı vs gereksiz ...ama ağrıyor diyor..
tansiyonu 30 yaşından beri var..yüksek tansiyon hastası..2 kez çok yükseldi..hastanede yattı..bilinç kaybı oldu..tanımadı kimseyi falan..
abimde de var..annem gibi..genetik...abim 41 yaşında..daha önce yazmıştım galiba..yüksek tansiyondan dolayı beyin kanaması geçirdi 2 yıl önce..sol tarafı felç oldu..ama toparladı şükür..daha iyi ama tam iyileşmedi..