- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
- 248
Hep günaydınla başlardım yazmaya bugün artık Tünaydınnn oldu selam şeklim....
Okuyamadım henüz yazdıklarınızı birazdan bakacağım kahve söyledim gelsin de
Nasıl geçti sevgililer günü ile bağlanan hafta sonununuz bakalım
Biz cuma günü gündüzden rezervasyon yaptırmıştık yemek için iyi ki yaptırmışız her yer inanılmaz kalabalıktı...
Eşim oğlanı dedesine bırakalım diye ısrar etmesine rağmen ben oğluşuda götürdüm, fena birde yağmur vardı o akşam ama çokkk iyi geldi keyifli bir akşam oldu bizim için...
Cumarteside evde baş başaydık birlikte temizlik yaptık eşimle o süpürdü sildi bende yemek vs. işleri yaptım oğlanın ödevlerini yaptırdık akşamımızda güzeldi
Dünde eşimin dışarda işi vardı bizde arkadaşımla buluştuk çocuklarla birlikte yemek yedik, muhabbet ettik çocuklar oyun oynadılar keyifli geçti günümüz akşama kadar takıldık birlikte sonra eşim geldi yanımıza öyle döndük eve bize kalsa sohbetin sonu yokkk
Ödev olarak hayat bilgisi öğrenci çalışma kitabının 1. teması vardı 6 sayfa kadar, geçen hafta içi okumayı bitirdiğimiz hikaye kitabının haritası vardı onun dışında matematik çalıştık biraz yine öğrenci çalışma kitabından...
Bugün hem çok yoğunum hem de adet dönemim başladı ağrılarım var hem de çok...
Eşima aradı az önce yorma kendini kalkma masandan diyor, nerdeeee hafta başı yine işler çokkk akşam olsa da eve gitsem diye geçiriyorum aklımdan ama göz açıp kapayana kadar öğlen oldu zaten iş çok olunca...
Bende durumlar böyle işte kızlar...
Adet dönemi pazartesiyle birleşince pek bir sevimsiz oluyo zaten,bi de işte yoğunluk Allah kolaylık versin.Resminizi gördüm oğluş çekti o zaman sizi pek güzeldiniz mutluluğunuz daim olsun,bizde dışarda yemek yedik eve geldik ben külkedisi tabi temizliğe koyuldum