- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
biraz bencilce olcak ama bizim öğretmen beni ders konusunda yıpratmış sadece o da sivri velilerin sayesinde benim şimdilik sıkıntım yok ama allah korusun bi durum olsa benimle konuşmayacaksa bir yol arardımoldu olacak polis çağırsalardı ne kadar abartmışlar ya, biliyorum canım siizn öğretmen, o konuda da bişeyler yazcaktımda vazgeçtim pipiklendirmeyim şimdi kızı diye:13:
şikayetten çok şimdi istekler oluyorGünaydın kızlar bugün bizim veli toplantımız var bakalım neler olacak.Şikayetler boyumuzu aşacakmı çok merak ediyorum.Ödevimizde dün şöyle bir soru vardı ülkemize eurovıonda 1 incilik getiren sanatçı kimdir? birde atasözü sormuşlar ak akçe....... içindir noktalı yerleri tamamlayın yazılmış.
öğretmen haksız değil işine karışmış oluyorcanım alıntı yap yazan yerde çift virgiül bi de artı işareti olan yere tıklıyosun çoklu alıntı için, alıntı yapacağın her mesajın altındaki artıya tıkla
2 senedir tenis oynuyor, bende istemiyorum bıraksın ama ödevler yetişsin diye işte, böyle devam ederse hiç istemesemde hocayla konuşmak zorunda kalcam galiba, herhalde o da istemez sporu bırakmak zorunda kalsın
bugün artık bezdim ben de oğlum da, 2 sayfasını yaptırmadım, biraz yönlendirdim gibi oldu ama, istersen şu sayfaları yapma sen karar ver dedim, o da dünden razı yapmamaya, hangi rakam büyüktür, büyükleri boyayın diye 2 sayfa kiraz, artık onları yapmadı
bi veli yapma demiş oğluna aman kadına bi fırça çekti veli toplantısında sen neden çocuğa yapma diyosun benim ne otoritem kalır o zaman vs.. gerçi haksız değil ama..
aslında bizim öğretmenimiz çocuklara karşı çok iyi, hoşgörülü falan ama veli görünce saçları dikiliyo adamın, veli alerjisi var
sizin ödevler usturupluymuş, 2 sayfa ne sıkar ne bıktırır, dediğin gibi amacınada ulaşır, şimdi önümüzdeki veli toplantısında konuyu açayım diyorum ama kesin diğer veliler muhalefet olur, nasıl bi mantık var millette anlamıyorum
canım bi kaç kişi varsa konuyu açarsın yoksa sivrildiğinle kalıorsun
ne güzel kızına faydası olmuş öğretmenlerin veliye oluna tutumlarıda çocukları etkiliyor .bzim öğretmen okula geldiğinde aile dostlarının çocukları üzerine atlıyor bizimkilerin ödü kopuyor:18:sizinöğretmenin mesafesi duruşu çok güzelgerçekten konuş bence de burası sakin bir yer 16 kişi sınıf herkes birbirini tanıyor belki onun da etkisi vardır dersler daha vrimli oluyordur az olunca ama sınıfın seviyesi geri falan da değil yani bence de konuşmalısın takma diğrlerini aaslında erkek hocalara daha sakin olur ama ilginç benim düne kadar hocayı boğasım geliyodu dün ev ziyaretin geldi konuştuk anlaştık dedim kadına bakın konuşunca anlaşabiliyoruz böyle yapalım şimdi nerdeyse sevicem =)) kızım da geçen seneden daha iyi en azından okula gitmeme inadı yok bence herşey konuşarak çözülür
tek tek her mesajı yazdığımda diğerinden alıntı mı yapıcam bi seferden mi hepsinden alıntı yapayım çok cahilim ne konuusnda be
eve iş getirmiyor sizin öğretmennn
o ne öyle ya, KPSS sorusu gibi, bilene memuriyette versinler bari atasözleri için erken değilmi ya bizimde vardı metnin ana konusunu hangi atasözü özetler diyo, tabii bizimki bilemedi, komşu komşunun külüne muhtaç olcak dedim, başladı, muhtaç ne demek, kül ne ki
canım diyelim hep yukarda gökyüzündedans tan alıntı yapcaksın bi de benim bu mesajımı diyelim, önce göyüzündedansın mesajının altında alıntıyap yazan yerin yanındaki artı ya basıyorsun sonra benim mesajımın altındaki alıntı yap yerine basıyosun sadece, önden alıntı yapcaklarını artıya en son alıntı yapcağını alıntı ile cevaplaya basıyosun, zaten açılan pencerede alıntılar belli oluyo onların altınada gökyüzündedans ın alıntısının altına ona yazcağını yazıyosun, sonra benim mesaj alıntımın altına bana yazcağını yazıyosun, ay biraz karışık oldu ama anla işte
valla ev ziyareti konusunda da bi anım var, bize geçen sene ilk toplantıda ben misafir sevmem kimseyede gitmem kimse evime gelmesin, evinede çağırmasın demişti, entersan bi hoca bizimkisi
senin adına sevindim yani daha yıllarca bu hocalarla beraber olcaz iletişim kurmak çok önemli
bzimkide beni saat 19. 00.19. 30 arası arayın bi sorun varsa demişti. ben eşine ve ailesine düşkün bir aile babasıyım demişti
.atasözleri türkçede çok lazım oluyor bende hikaye sonlarını atasözüyle bağlatırım .bizim 5 N1K ödevimiz vardır günlük yaşantımızda da sürekli pratiğini yaparızBu arada bizim öğretmenimiz atasözlerini çok önemsiyor. Geçen yıl aralıklarla üçer üçer vermeye başladı. Her hikaye kitabını atasözüyle özetletti.
Son düzenleme: