- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
chess öncelikle geçmiş olsun üç kez alıntı yapıp geçmiş olsun diyemedimm .valla ya, kontrolde etmicek mümkün mü 35 çocuğun 24 sayfalık ödevine baksın ama yinede görev bilinciyle yaptırdım, zaten hasta inşallah bugün ödevi olmaz
bzim öğretmen yeni yöntem bulmuş herkes yanındaki arkadaşının ödevini kontrol edecekmiş. başlarılı olmayanların ödevi defteri masaya bırakılıp incelemeye alınacakmışş asayiş tammm:) smileyde olsa bu yazılarıma ii giderdi neyse)
ne güzel senin sevmiş olmalı olayı da büyütmüşş :)benim oğlan cetvele anne dilinin uzunluğunu öleçebilirmiyim dedi tabi o cetvelle dayak yedi ceza da yediSormayın geçen gün bizimde öyle bir ödev vardı çocuk evde metreyle dolaşıyor ama benim oğlan aştı kendini okuldaki cetveliyle değilde şerit metreyle ölçüyor yok pencerenin eni boyu,evdeki halının eni ve boyu,masanın eni boyu birde tahmınlerini sormuşlar sizin tahmınnız çıkan sonuç aradaki fark Melda sizin öğretmen ödevlerde maşallahı var seneye herhalde ödev yapmak için ekip filan kurmak gerekecek...
bizim öğretmen olaya fazla kendini kaptırdı konuşacam ben yetişemiorum çocuk gece 1 e kadar ne öğrenebilirki devreler yanıııııııııııııor. hergün hikaye kitabı da veriyor 50 60 syflık tenefüste bitirmeyen evde bitirip gelsin diooo
öle olacak sonunda matematiği sevimli kılmıorlar kio da doğru bi de tatil sonrası sendromları var bunların :))
Sorma meldam ya kafayı yicektim, matematikten böyle nefret ediliyo herhalde, gereksiz gereksiz şeyler, aşırı gereksiz tekrarlar, yok efendim elbise dolabının boyunu kulaçla ölçeymiş, örümcek adamdı ya benim ki de :))
spider oldu hepsi :)
bir ihtimal özler belki okul arası ii gelebilirBenimki 3 ayda özlemedi 1 haftalık tatilde asla özlemez.
Chess sizin öğretmen coşmuş ne o öyle 24 sayfalık ödev çocukların canı çıkmıştır kesin.