- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
Evet yine alıntılayamadım nedense, çok yavaş beğen butonuna basıyorum 30 saniye kadar basılı kalıyor garip bir durum
haribu; Canım çok haklısın merkez konusunda zaten yazdıracağız muhtemelen ama biraz beklememiz gerekiyor...
Annen yarın doktora gidecekmiş umarım hiçbir şey olmadan gidip döner. Sizde kendinizi üzüp ona belli etmeyin bence. Zaten üzülüyordur oda.
Bir şey sorucam canım siz Adapark'a gidiyor musunuz gezmeye filan? Oranın içinde bir kafe var adı Tuna Kafe orası fırsat sitesine eklenmiş yorumlarda güzel alsam mı diye düşündüm ama bilemedim
adilemir; Canım yaa hala yumurta olayına takılmışsın ama sizin öğretmen çok azimli, vefakar, çook geçmiş olsun bu arada tez zamanda iyileşir inşallah. O kadar da olsun değil mi. Her güzelin bir huyu vardır derler.
öyle..ben takılmadım canım yumurta olayına..zaten ben takılmış olsam bile çocuklar hallerinden memnundu..ilk gün emir yumurtayı kırmıştı..ama ikinci gün kırmadan geri getirmişti..
ben öğretmenimizi seviyorum..bıcır bıcır ve hızlı hızlı konuşmasına bitiyorum zaten...
Allah herkese şifa versin.
birazdan çıkarım ben ...kendinize iyi bakın...görüşürüz inşallah yarınnnnnnnnnnn..