- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
Benim bu haftasonum çok yorucuydu,cuma kendi temizliğim çamaşırım vs..cumartesi anneme gittim ablamda orda malum ayağından dolayı ordada annemin camlarını sildim tüllerini yıkadık akşamüstü pazara çıktım alışveriş eve gelince yemeklerimi yaptım saat gece 11 de işim bitmişti sırtım yarılıyodu ağrıdan bu arada cumartesi bende regl oldum oda tetikledi galiba.Pazar 12 ye kadar uyudum ama bir baş ağrısıyla kalktım kabus gibiydi,hemen ağrı kesici aldım türk kahvesi içtim üstüne anca geçti.Tam uzanmış dinleniyodumki oğlanın sınıftan arkadaşının annesi aradı bi çocuğun doğumgünüymüş sınıftan annesi banada söylemesini rica etmiş...
Apar topar giderken bir hediye baktık aldık,hayatımda ilk defa böyle apar topar bir doğumgününe gittim son dk haber verilirmi yahu..ordanda anneme geçtim tekrar kandillik akşamda gelince malum yıkadıklarımı ütüledim banyo faslı falan...bugün işe geldim dinleniyorum çok şükürbu arada ödevlerimizi cumartesi gece babası yaptırdı bu hafta el sürmedim.Geçen hafta sınav sonuçlarımızda iyi geldi şükür çalıştığımıza değdi.E-okuldan baktım türkçe yi de düzeltmiş öğretmen son notundan sonra,karne notlarını girmiş artık.
canım annen nasıl oldu..tam bir teşhis koyuldu mu artık..
bütün işler size kalınca yorulmuşsunuz...Allah annene şifa versin de ayaklansın hemen..evet sizin de doğum günü resimlerinizi gördüm..yakışıklı oğluşunu da gördüm..
ben de bakayım bakayım e okula ..cuma girdim baktım girilmemişti notlar..
kızlar bizim öğretmenimiz 2. dönem değişiyor...bizim öğretmen rehber öğretmen oluyormuş..zaten branşı da rehber öğretmenmiş..üzüldüm ya..memnundum öğretmenden..yeni gelecek olan öğretmen cuma günü sınıfa gelmiş..tanışmış çocuklarla..emir onu da sevmiş..hatta daha çok sevmiş.