Günaydın kızlar, nasılsınız? Ben pek iyi değilim bu gün. İnsanın bir günü diğerini tutmuyor bu çocuklar yüzünden
Dün akşam gittim eve yaprak testlerden 1 tane Türkçe 1 tane de matematik yapmış. Bir kontrol ettim hepsi doğru sadece matematik olsa yapabilir derim ama Türkçe mümkün değil. Dedim ki soruları şimdi tekrar sorucam sana cevap vereceksin 1 sordum yok 2 sordum yok. Bu sefer başladı kem küm iyice sıkıştırdım nasıl yaptın sen bu soruları diye çaresiz itiraf etti.
Yaprak testin cevap anahtarını alıp ona bakarak yapmış
Nasıl tepem attı bilemezsiniz baya baya yalan söylüyor yani daha öncede yaptı bir iki kere
Okuldan aldığı hikaye kitabının hepsini okudum dedi bilmiyorum ne kadar doğru söylüyor anlat dedim pek anlatamadı bu seferde onu anlatmaya çalıştım hepsini bitirmen önemli değil okuduğunu anlaman önemli dedim bu diğerinden daha önce olmuştu. Tamam dedi. İşin enteresan yanı dedesi de okuduğunu söylüyor hoş adamın kendinde haber yok oda ayrı mevzu
Sonra bıraktım onu babasıyla baş başa içeri geçtim biraz derslere baktım ama sadece baktım canım çok sıkıldı. Sonra yanıma gelip gitti konuşmadım. Çok sinirliyim sana çok kızgınım yarın akşam konuşuruz dedim.
Farkına vardı sanırım hatasının gece yanına geleyim mi demedi hiç gitti yatağına yattı.
Bu davranışının sebebi biraz da biziz herhalde çok baskı yapıyoruz ödevleri konusunda ama kendi haline de bıraksak hiç olmayacak. Bilmiyorum akşam aklımda bunlarla uyumuşum gece iki kere uyandım aklımda aynı şeyler aslında uyanmam geceleri.
Sabah kalkınca kıyamadım üzgün yattı akşam çünkü çantasına bonibon koydum okulda bulup sevinsin diye...
Öğretmen matematik testi vermiş dün 15 sorunun 14 tanesini doğru yapmış ama okulda bitiremeyip eve getirmiş. 2 sayfada önlü arkalı eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeler ve bunlarla ilgili cümle çalışmaları vardı babası yaptırdı akşam.
Offf offffffffffff