İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

2. sınavda toparlar inşallah canım.üzülmemek elde değil ki.yol çizimleri bu sınavlara bağlı oluyor.

Amin cnm.Malum kış geldi 2-3 sefer kulak burun boğaza gitmezsek olmaz

canım geçmiş olsun oğluna ..üşüttü demek ki..soğuklar başladı..hasta olmasalar iyi ama..bu soğuklarda hasta olmamak imkansız gibi..yani kantin yok mu..evet suyu biterse ne olacak...

size de geçmiş olsun canım..üzüldüm..kulak ağrısı kötü ya..ben de çektim çocukken .kronikti ..mahvetti beni.
canım sizde üşütmüşünüz azıcık..gerçi çabuk geçmiş...geçmişler olsun..

ben ara ara karışık soruyorum yine 2 ler ve 3 lerden..ama tam olarak şık diye cevap vermiyor..bazen de karıştıryor..atıyor kafadan sanırım..

faydalı olabilir..ama internetten bir çıktı alsan daha iyi ..çarpım tablosu şeklinde..ben aldım netten çıktı. dolabına astım ama yüzüne bakmıyor..

Hoş geldin canım sende, çok güldüm ya yüzüne bakmıyor yazmışsın ya :))))))

Hoş geldin canım sende, çok güldüm ya yüzüne bakmıyor yazmışsın ya :))))))

evet arkadaşım..hem de öyle böyle bir çarpım tablosu değil..renkli...korsan çocuk var içinde...her yeri eğlenceli ..emme bakmıyor işte yüzüne..

yorgunum bugün..erken çıkacağım izin aldım..paso almam lazım..bir de maaş kartımı yuttu banka ...onu alacağım için erken çıkmam lazım..banka kapanmadan.

Hıım erken gideceksin eve yani dinlenirsin biraz, gerçi sizde de öylemi bilmiyorum ama ben evde daha çok yoruluyorum :)))

İşe servisle mi gidip geliyorsun? Toplu taşıma ile mi?

2. sınavda toparlar inşallah canım.üzülmemek elde değil ki.yol çizimleri bu sınavlara bağlı oluyor.
İnşallah canım, sağol.
Allah kolaylık versin o zaman, işlerin rast gelsin. Biz de renkli yazıcı yok, olsa ben de çıkartcaktım da:26:

İnşallah canım, sağol.

Allah kolaylık versin o zaman, işlerin rast gelsin. Biz de renkli yazıcı yok, olsa ben de çıkartcaktım da:26:

Bende buldum korsanlı çarpım tablosunu :)))) çıktı aldım sekretere verdim PVC kaplayacak akşam götüreyim bakalım beğenecek mi :))

Hıım erken gideceksin eve yani dinlenirsin biraz, gerçi sizde de öylemi bilmiyorum ama ben evde daha çok yoruluyorum :)))

İşe servisle mi gidip geliyorsun? Toplu taşıma ile mi?

evet canım toplu taşıma çift vasıta kullanıyorum..şu ara eşim 2. otobuse gerek kalmadan yoldan alıyor ...1 otobüs+kocamın arabası=ev

işte böyle..paso alcağım bu yüzden..

evde daha yorulacağım ama zaten buradan paso almak için çıktıktan sonra otobüse bineceğim..otobus yarım saatte düzce de..bankaya gidişim 4:45

eve gidişim yine aynı saati bulacak..eve erken gitmemiş olacağım..

bakıcımız artık istemeyerek çalışıyor..bugün öğlen aradım..benim büyük oğlan küçüğe baskı yapıyordu.kadın ayırmaya çalışıyordu..kendi çocukları da var ..özlüyor sanırım..yani böyle ...hissediyorum zaten..aklı evinde kalıyor

Anladım dediğim gibi işyerinde kalmaktan daha fazla yorulacaksın sende

Bakıcı durumunuza üzüldüm, hangi şartlarda çalışıyorsunuz genç mi birde?

Anladım dediğim gibi işyerinde kalmaktan daha fazla yorulacaksın sende

Bakıcı durumunuza üzüldüm, hangi şartlarda çalışıyorsunuz genç mi birde?

canım yaşı 43 ..6 tane çocuğu var..kendisi çalışmak istedi..çocuklara annem bakıyordu ilk başta..okula götürüp getirirken anneme sormuş bakıcı arıyor musunuz diye..oğlumun sınıf arkadaşının annesi

ev işi yok..hiç bir şeye elini sürmüyor..bulaşık makinemi sabah boşalttım çıktım..

yemek bana ait ..öğlen yemeklerini de yapıyorum genellikle..bazen patates kızartması istiyorlar..onu yapıyor çocuklara..bazen makarna isterse yapıyor sağolsun..

ama çocukları evde..bir oğlu 24 yaşında .bir kızı 18 yaşında..sonra14, 11,9 yaşlarında 3 kız..ve 7 yaşında benim oğlumla yaşıt bir erkek çocuk

amcasının oğlu ile evli..bu yüzden çocuklarında hastalıklar var..bu yüzden çocuklarına çok düşkün..ondan dolayı özlüyor evini sanırım ..ben öyle hissediyorum..

eşine de çok düşkün..

o da malulen emekli olmuş..eklem hastalığı var.

evdeki çocuklara 24 yaşındaki oğlu ve 18 yaşındaki kızı bakıyor..gerçi hepsi kendi işlerini görecek yapıda çocuklar..küçük sayılmazlar..sorumluluklarını biliyorlar..özellikle kızları öyle..

bayramda gitmiştik..

gözleri de çakmak çakmak hepsinin ..çok akıllılar ..hepsi takdirlik çocuklarmış..başarıları çok iyi..maşallah..işte böyle.

aslında benim çocuklarım hiç yaramaz değil..büyük oğlan küçükle ancak okula geç kalacağım senin yüzünden diye sataşır..çünkü küçük gitmiycem diye tutturuyormuş ..giyinmiyormuş..büyük oğlum da sinirleniyor..

yani günde 1 kez sürtüşmelerler ..onda da ben aradım..ama kadın sıkılmış gibiydi..

Son düzenleme:

Kadının hayatı da hiç kolay değil ama temizlik falan yapmıyorsa senin yanında gayet rahat işi.

Kadının hayatı da hiç kolay değil ama temizlik falan yapmıyorsa senin yanında gayet rahat işi.

aslında kendi evinde olsa işi inan ki çok daha zor..

saçını süpürge eder ..evi sobalı..bizim ev kaloriferli..sabah geliyor..çocuklara kahvaltı hazırlıyor..

öğlen okula gidiyorlar..öğlenden sonra küçük uyuyor...o da oturuyor..eli işi yapıyor..akşam biz eve gidince çıkıyor..

ilk başlarda yemek yediremiyordum..sabah bırakıp çıktığım yemek aynı duruyordu..kızıyordum yemek ye diye..akşama kadar evde..hem utanıyordu..hem de çocukları yemeyince boğazından geçmiyordu sanırım..

bilemiyorum ..ama şimdi yiyor en azından..

ayyy yazık baksana neleri düşünmüş yaa. bu zamanda güvenilir birini bulmak zor evini çocuklarını emanet edebilmek için şanslıymışsın. Özel olmazsa maaş olarak ne kadar veriyorsun?

ayyy yazık baksana neleri düşünmüş yaa. bu zamanda güvenilir birini bulmak zor evini çocuklarını emanet edebilmek için şanslıymışsın. Özel olmazsa maaş olarak ne kadar veriyorsun?

canım 700 veriyorum ben..ama buralarda 450-500 den fazla veren yok.

canım 700 veriyorum ben..ama buralarda 450-500 den fazla veren yok.

Aslında fena değil verdiğin rakam. Buralarda bu fiyata bulmak çok zor ama yaptığı işe göre de iyi veriyorsun. İnşallah devam edersiniz sorun yaşamazsınız hassas bir konu çocukların bakımı...

Aslında fena değil verdiğin rakam. Buralarda bu fiyata bulmak çok zor ama yaptığı işe göre de iyi veriyorsun. İnşallah devam edersiniz sorun yaşamazsınız hassas bir konu çocukların bakımı...

evet canım..yani annem burdayken bakıcı arıyorduk..ama o bizi buldu..memnunuz..seviyoruz..iyi kadın.çocukları seviyor

evet canım..yani annem burdayken bakıcı arıyorduk..ama o bizi buldu..memnunuz..seviyoruz..iyi kadın.çocukları seviyor

Geçen hafta hazır evdeyken kek yapayım dedim. Daha öncede bir kaç kez yaptığım fincan keki yaptım çook güzel oldu yine yiyenler çok beğeniyor denedin mi hiç?

Arkadaşım geldi üstüne hayran kaldı kız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…