- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
Bu arada merak ettim aramızda sigara içen var mı?
ben içmiyorum. ama bundan 7 yıl önce tek tük içerdim.oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada merak ettim aramızda sigara içen var mı?
zeliş tatlıyı çok seviyorsun. ben hiç aramam mesala 1 yıl çikolata dondurma yemesem aklıma gelmez..
Boyun kaç peki gerçi yazmıştık bunları ama unutuyorum ben :)))
kızlar burada yağmur yok..hava aşırı sıcak ..hayırdır inşallah..
kalörifer de yanıyor..camı açtım.kaloriferi kapattım
ben içmiyorum. ama bundan 7 yıl önce tek tük içerdim.oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım.
Ayyyy nasıl özendim sana,nasıl beceriyosun ya bünye işte bende tatlısız duramam..
boyum 160 kilo 58.
kızlar burada yağmur yok..hava aşırı sıcak ..hayırdır inşallah..
kalörifer de yanıyor..camı açtım.kaloriferi kapattım
Ayyyy nasıl özendim sana,nasıl beceriyosun ya bünye işte bende tatlısız duramam..
Bende bende, şöyle şimdi sade nescafe yanında bitter çikolata olsa en azından ama neyse artık üzüm yiyorum şuan biraz keser bari :)))
Orantılı yani güzel
Enteresan. Oraya a gelir merak etme havalar önümüzdeki hafta soğuyacakmış...
afiyet olsun..harikasın..hoş buldum canım benim.
dün akşamda kayınvalidemde keşkek ve aşure yedim hem kendim hem sizin için. hepiniz aklıma geldiniz.
aaa yemeden olmaz..yazın dondurma yerim hep.çikolata ise arada sırada.zeliş tatlıyı çok seviyorsun. ben hiç aramam mesala 1 yıl çikolata dondurma yemesem aklıma gelmez..
benim de bünyem almaya musaitEskiden bende öleydim. Doğumdan sonra tatlı yemeye başladım desem yeridir. 25 yaşıma kadar hep 50 kilo ve altındaydım :)
Hoş şimdide kilolu değilim ama dikkat etmezsem hemen alırım bünye müsait...
sigara içmiyorum..ilk doğumda bıraktım ben..hamilelikte tiksindim..bir daha içemedim.Bu arada merak ettim aramızda sigara içen var mı?
aa ..iyi hadi.bende 59 dum 58 olmuşum. dikkat falan da etmedim.
benim boyum167 .kilom 52kg.Boyun kaç peki gerçi yazmıştık bunları ama unutuyorum ben :)))
afiyet olsun..harikasın..
aaa yemeden olmaz..yazın dondurma yerim hep.çikolata ise arada sırada.
benim de bünyem almaya musait
sigara içmiyorum..ilk doğumda bıraktım ben..hamilelikte tiksindim..bir daha içemedim.
aa ..iyi hadi.
benim boyum167 .kilom 52kg.
ay aynı zamanda bırakmışız..ben günde 1 paket içerdim.
Enteresan. Oraya a gelir merak etme havalar önümüzdeki hafta soğuyacakmış...
boy kilo çok iyi sen hem onca güzel yemekler pişir hemde çıtı pıtı kal birde 2 çocuk doğurduktan sonra bence genetik şanslılıkda vardır sende :))))))))))))
Ben hamilelik de ara verdim 1,5 yıl önce de tamamen bıraktım sigarayı. Asıl kilo alma problemlerimde bundan sonra başladı zaten. sürekli diyet modunda geziyorum ve çookkk sıkıldım gerçekten...ş
afiyet olsun..harikasın..
aaa yemeden olmaz..yazın dondurma yerim hep.çikolata ise arada sırada.
benim de bünyem almaya musait
sigara içmiyorum..ilk doğumda bıraktım ben..hamilelikte tiksindim..bir daha içemedim.
aa ..iyi hadi.
benim boyum167 .kilom 52kg.
aslında annem halalarım kardeşlerim benim gibi değil..diyet yaparlar...genelde..yemek yemeği severler..
ben işe başladıktan sonra kilom sabitlendi..evde olunca hep atıştırmalık bir şeyler yerdim..ama masa başında yemiyorum böyle şeyler utanıyorum arkadaşlarımdan..
günde 3 öğün düzenli yiyince kilo almıyorum sanırım..ara öğünler olmayınca bir de..
evet yapıyorum hamur işi bizde eksik olmaz..kek pogaça pizza..ama çok çok yemem zaten..kahvaltıda yerim..bazen iş yerime getiririm ..öğün olarak yerim ..pogaça alırım 2-3 tane yanıma ..çay ile öğlen öğünü yaparım..bazen abartırım..tatlı tuzlu çorba acılı ...o zaman akşam öğününü geçiştiririm..dengelerim yani..
büyük oğlum ikinci doğumdan sonra bana dombili baykuş diyordu.oysa 58 kiloydum....göbeğimle dalga geçiyordu...onun için zayıfladım zatiii...
aslında annem halalarım kardeşlerim benim gibi değil..diyet yaparlar...genelde..yemek yemeği severler..
ben işe başladıktan sonra kilom sabitlendi..evde olunca hep atıştırmalık bir şeyler yerdim..ama masa başında yemiyorum böyle şeyler utanıyorum arkadaşlarımdan..
günde 3 öğün düzenli yiyince kilo almıyorum sanırım..ara öğünler olmayınca bir de..
evet yapıyorum hamur işi bizde eksik olmaz..kek pogaça pizza..ama çok çok yemem zaten..kahvaltıda yerim..bazen iş yerime getiririm ..öğün olarak yerim ..pogaça alırım 2-3 tane yanıma ..çay ile öğlen öğünü yaparım..bazen abartırım..tatlı tuzlu çorba acılı ...o zaman akşam öğününü geçiştiririm..dengelerim yani..
büyük oğlum ikinci doğumdan sonra bana dombili baykuş diyordu.oysa 58 kiloydum....göbeğimle dalga geçiyordu...onun için zayıfladım zatiii...
oğluşa bak sen dombili demiş ya.. :))
benim açılmıyor ya.. yasak diye uyarı geliyor.
her siteye girilmiyor.