- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
işyerinden kaçta çıkıyorsunuz
18:00 de çıkıyorum canımama eve 20:00 veya sonrasında varıyorum ne yazıkki. Bugün yine beter bir trafik var bizim istikamette allah yardımcımız olsun bakalım. Karnımda aç zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işyerinden kaçta çıkıyorsunuz
18:00 de çıkıyorum canımama eve 20:00 veya sonrasında varıyorum ne yazıkki. Bugün yine beter bir trafik var bizim istikamette allah yardımcımız olsun bakalım. Karnımda aç zaten
benimde 18:30 çıkışım 19:15 gibi evdeyim bende..
Ben de ufaktan çıkayım artık. Kendine iyi bak canım. Ufaklığı da öp benim yerime. Yarın görüşürüz...
Tamam canım hatırladım şimdi. Tatile İzmir'emi gidiyorsunuz... Gerçi Antalya'da yakın. Yazın ortak program yapıp Antalya'da buluşup tatil yapalım kuzucuklarla
Okula götüremedim hiç, öğlenci olduğu için ama birkaç kez çıkışta aldım. Beni görünce gözleri öyle parlıyor ki, çok seviniyor.
Ben de aynı şekilde öyle heycanlı çıkıyorum ki işyerinden çocuğumu okuldan alacağım diye.
Ev hanımları çoğu kez off gene geldik diye söyleniyor okul bahçesinde beklerken. Benim içinse o kadar kıymetli ki o zamanlar...
günaydın kızlarrr,
dün bizim 4 sayfa fotokopi vardı, onları yaptık, eski konulardan vermiş deste-düzine, birlik onluk, eş anlamlı-sesteş kelimelerle ilgili onları yaptık. 46 sayfalık hikaye kitabı vardı yine, 30 sayfasını okuduk, sabah da ben ablasını okula bırakıncaya kadar, kalkmış, kalanını okumuş. Ama anneannesine gidince kızdırdı beni, çok karşılık veriyor, yapmicam, etmicem diye bir başladı mı, offfffffff of. İdare ede ede olacak da, ben de konuşmadım, işe geldim seslenmeden, tabii bunu hatırlamayacak bile eve gidince. 2 kapılı olunca maalesef böyle oluyor, anneanneler ağırlığını koyamıyor, kıyamıyor, bana da aynı tavırları takınmaya kalkıyor, çok zor yaaa.
Evet iyi geliyorsun bizim servis güzergahımız çok ters servise ilk ben binip en son ben iniyorum. Aslında arabayla geldiğimde işyerimden evim yarım saatBende aynı 6 da çıkıyorum 8 de evdeyim ki ben yaka değiştiriyorum gene iyi geliyomuşum yaw
Dün okula gittim görünce çok sevindi öğretmenlede konuştum içim rahatladı.Dün iki tane test deneme yapmış 20 sorudan 19 u doğru 1 yanlışı var,bugün çok güzel yaptı dedi inşallah böyle devam etsin.Birde nur topu gibi performans ödevimiz oldu,çocukların her anını fotoğraflayıp yanına şu saatte şunu yaparım gibi yazacakmışız.uyandığı saat,yemek yediği saat,ders çalıştığı saat,tv seyrettiği saat,spora gitti saat gibi.....bi kaç çizgisiz dosya kağıdına fotoğraflar kesilip yapıştırılacak,saatleri iyice kavramaları için hoşuma gitti aslında bu ödev faydalı...
Günaydın kızlar, nasılız bu sabah?
Haftanın en güzel günü bana göre, genelde cumaları yaptığımız toplantıda yok ohhhh, gün içi de relax geçerse hafta sonuna iyi bir giriş olacak benim için....
Dün akşam yine çok geç gittim eve trafik feciydi. Yolda sınıf annesini aradım Allahtan hediye mevzusu pazartesiye kalmış sevindim çünkü akşam vakit kalmamıştı zaten. Hafta sonu birde hediye telaşımız olacak.
Öğretmen 50 li yaşlarda erken. Şık bir kol düğmesi alayım diyorum ne dersiniz olur mu sizce?
Dün öğretmen Türkçe kitabındaki Mehmet Akif Ersoy metnini yazdırmış okulda bizimki sadece bir kaç cümle yazabilmiş. Babası okuldan dönüşte ona göstermiş önce bu ödevini bitir sonra zaman kalırsa test çözersin demiş. Ama sadece 1 sayfa yazıp bırakmış oğluş. 1 tane matematik yaprak test yapmış ama öğretmenin anlatmadığı hangi onluğa yakındır soruları varmış ben dikkat etmeden vermişim testi çocuğa testin yarısı yanlıştı o yüzden.
Bizde eve gittikten sonra önce babasıyla Türkçe metinini tamamladılar, sonrada 1 sayfa hikaye tamamlama dersi vardı onu da benimle yaptı.
Bir kaç defa da 3'er ritmik sayma yaptırdım. Hafta sonu 3 leri bitirip pazartesi 4 lere başlarız herhalde bakalım...
Maşallah oğluşuna canım, saymalar için.Günaydın kızlar, nasılız bu sabah?
Haftanın en güzel günü bana göre, genelde cumaları yaptığımız toplantıda yok ohhhh, gün içi de relax geçerse hafta sonuna iyi bir giriş olacak benim için....
Dün akşam yine çok geç gittim eve trafik feciydi. Yolda sınıf annesini aradım Allahtan hediye mevzusu pazartesiye kalmış sevindim çünkü akşam vakit kalmamıştı zaten. Hafta sonu birde hediye telaşımız olacak.
Öğretmen 50 li yaşlarda erken. Şık bir kol düğmesi alayım diyorum ne dersiniz olur mu sizce?
Dün öğretmen Türkçe kitabındaki Mehmet Akif Ersoy metnini yazdırmış okulda bizimki sadece bir kaç cümle yazabilmiş. Babası okuldan dönüşte ona göstermiş önce bu ödevini bitir sonra zaman kalırsa test çözersin demiş. Ama sadece 1 sayfa yazıp bırakmış oğluş. 1 tane matematik yaprak test yapmış ama öğretmenin anlatmadığı hangi onluğa yakındır soruları varmış ben dikkat etmeden vermişim testi çocuğa testin yarısı yanlıştı o yüzden.
Bizde eve gittikten sonra önce babasıyla Türkçe metinini tamamladılar, sonrada 1 sayfa hikaye tamamlama dersi vardı onu da benimle yaptı.
Bir kaç defa da 3'er ritmik sayma yaptırdım. Hafta sonu 3 leri bitirip pazartesi 4 lere başlarız herhalde bakalım...
Tamamen öyle oluyor işte, anneanne dede kıyamadığı için şımarıyor, sonra da hep öyle olacak sanıyor, dediğin gibi ben de yüz vermem ama işte arada insan sinir oluyor.Aferin oğluşuna sabah kalkıp okumayı bitirmesi çok güzel olmuş yalnız. Ben söylemesem benimkinin aklına hiç gelmez okumak yarım kalmış falan umrunda olmaz yani...
Evet anane babaanne ve dedeler arada olduğunda zor oluyor aynı sorun bizde de var. Ama ben kendi lafım üzerine pek söyletmem babasıda öyledir. (anane olmadığı için ananesi ve teyzesi olsa bizde de aynı olurdu eminim).
İyiki toplantı yok dedik yani.....
Maalesef karar değişti, neyse ki en azından pazartesi haftaya stresle başlamıcaz :))
Güzel bir ödevmiş, zevkle yapar yani. Oğluna da ayrıca tebrikler 20 de 1 yanlış çok güzeelllDün okula gittim görünce çok sevindi öğretmenlede konuştum içim rahatladı.Dün iki tane test deneme yapmış 20 sorudan 19 u doğru 1 yanlışı var,bugün çok güzel yaptı dedi inşallah böyle devam etsin.Birde nur topu gibi performans ödevimiz oldu,çocukların her anını fotoğraflayıp yanına şu saatte şunu yaparım gibi yazacakmışız.uyandığı saat,yemek yediği saat,ders çalıştığı saat,tv seyrettiği saat,spora gitti saat gibi.....bi kaç çizgisiz dosya kağıdına fotoğraflar kesilip yapıştırılacak,saatleri iyice kavramaları için hoşuma gitti aslında bu ödev faydalı...
Maşallah oğluşuna canım, saymalar için.
Hediye için de kol düğmesi olabilir sanırım.
Tamamen öyle oluyor işte, anneanne dede kıyamadığı için şımarıyor, sonra da hep öyle olacak sanıyor, dediğin gibi ben de yüz vermem ama işte arada insan sinir oluyor.
Neyse canım toplantı için de, bugün olursa, pazartesi olmayacak, pazartesi sendromu yaşamazsın. Bir de hergün toplantı mı oluyor sizde???Bu arada benim ki kız Zeliş 2 kızım var benim.
Güzel bir ödevmiş, zevkle yapar yani. Oğluna da ayrıca tebrikler 20 de 1 yanlış çok güzeelll
günaydın arkadaşlar.bizim de dün akşam 4 sayfa fotokopimiz vardı..matemati çalışma kitabindan 4 sayfa vardı.
hayat bilgisi çalışma kitabından da 4 sayfa vardı.
fotokopilerde ise
bardağın tahmini boyu ................. gerçek boyu ............... tahmin ve gerçek boyun farkı
10cm................................... ...... 8 cm................. ...............10-8=2 cm
gibi bir sürü şey sormuş..kendisi tahminde bulundu..sonra gerçek boyunu ölçü.sonra farkını hesapladı
hediyemizi bizim veliler verecek.ben de olamayacağım..çeyrek altın almışlar..bir de gümüş çikolata kasesi aldık dediler..
bizden böyle
dün bizim oğlan da test olmuş..tam puan almış bu kez ..
günaydın arkadaşlar.bizim de dün akşam 4 sayfa fotokopimiz vardı..matemati çalışma kitabindan 4 sayfa vardı.
fotokopilerde ise
bardağın tahmini boyu ................. gerçek boyu ............... tahmin ve gerçek boyun farkı
10cm................................... ...... 8 cm................. ...............10-8=2 cm
gibi bir sürü şey sormuş..kendisi tahminde bulundu..sonra gerçek boyunu ölçü.sonra farkını hesapladı
hediyemizi bizim veliler verecek.ben de olamayacağım..çeyrek altın almışlar..bir de gümüş çikolata kasesi aldık dediler..
bizden böyle
Bizim hediyeler bugün verilecekmiş banada söylediler akşam ama ben gelemicem dedim,böyle şeylere ketılamayınca kötü oluyorum işte bizim velilerde genelde ev hanımı çalışan çok az o yüzden çocuğumun bi tarafı hep eksik gibi geliyo..
fotokopilerde ise
bizden böyle
Konularda sizinle aynıyız,standart olmayan ölçme şekilleri karış,kulaç,adım,ayak birde standart olan cetvel,mezure gibi aradaki farkı anlamaya çalışıyolar şu an.Evdeki dolabınız siz ölçtüğünüzde kaç kulaç anneniz ölçtüğünde kaç kulaç,halı vs....zevkli ama sevdi benim oğlan
evet biz de öyle kulaç karış parmak ,ayak adım, aynı gidiyoruz demek ki konularda.Konularda sizinle aynıyız,standart olmayan ölçme şekilleri karış,kulaç,adım,ayak birde standart olan cetvel,mezure gibi aradaki farkı anlamaya çalışıyolar şu an.Evdeki dolabınız siz ölçtüğünüzde kaç kulaç anneniz ölçtüğünde kaç kulaç,halı vs....zevkli ama sevdi benim oğlan
teşekkür ederiz teyzesi,oğluda tebrik ediyorum bu arada:))
sen gitmemekte haklısın..ben bu akşam kutlarım öğretmenler gününü oğlanı okuldan alırken..hediyemizi verdiler ama umarım benim boş gittiğimi düşünmez öğretmen..bir liste yapılır verilir belki hediyenin içine..ama bu kez katılamayanlar utanır..herkesin adına verirlerse problem yok ..Evet hep aynı durumdayız... Bizimkilerde pazartesi çiçek yaptırıp gideceklermiş. hoş gitmek istiyor muyum. HAYIR... :))))
Sizde baya baya konuyu işliyorlar. Uzunluklar konusunu öğretmen sadece bir gün okulda yazdırmış 1 metre 100 cm diye onun dışında bir şey yok. Ondalıklara yakınlık uzaklıklar yine öyle, şimdide toplama çıkarma işlemine geçmiş ama diğerlerini anlamadı ki çocuk...