Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde dağıtıldı ama kızım sütü çok sevmesine rağmen tadını beğenmediği için içmedi..
iyi ki de içmemiş.. baksana kaç çocuk hastaneye kaldırıldı... rezalet resmen!!!
bzimde tam dağıtılacağı sırada sınıflara uyarı gelmiş. biz dün ikinci bir kağıt daha geldi .oğlum anne az daha senin yüzünden zehirlenecektim dedi.ikinci kağıdı kendi doldurdubugun bizimkilere süt dağıtılması gerekiyodu dağıtılmamış, neden bilmiyorum
gerçi bizim sınıfta toplu beslenme yapıldığından bi gün süt bi gün ayran içiyolar zaten
umarım hiç dağıtılmaz bu bedava sütler
çok büyük bir rezalet bugün sonuçlar çıkacak .nasıl bir kılıf uydurulacak merak ediyorumbizde dağıtıldı ama kızım sütü çok sevmesine rağmen tadını beğenmediği için içmedi..
iyi ki de içmemiş.. baksana kaç çocuk hastaneye kaldırıldı... rezalet resmen!!!
dünkü deneme sınavında 1 türkçe 1 matematik yanlışı var hayırlısı bakalım :)
tüylerim diken diken oldu çocukların sağlığı ve canlarını nasıl hiçe sayarlar söyleyecek o kadar çok şey varkibu öğretmen arkadaş halen yazıyor, eğitimhane sitesi, 4 sınıf günlüğünde kendinizde okuyabilirsiniz, link vermek yasak olduğundan yapıştıramıyorum
ah canım biz de istiyoruz ama ancak istiyoruz işte yapacak bişey yoktebrikler
biz de bu sıralar sürekli tatil yapıyoruz üç beş gün tatil görünce okula zor adapte oluyor
inşallah hakkınızda hayırlısı olur biz henüz sınava girmedik bakalım ne olacak öğretmeni bilsemden övgüyle bahsetmedi.Eskisi gibi değil dedi .oğlum girmek istediği için sınava katılsın dedim .
sıla için güzel olurdu.biz çocuklarımız için en iyisi düşünüyoruz en iyisi olsun istiyoruz. ama herşey istediğimiz gibi olmuyor
günaydın canım .zaman azaldıkça çocukların keyifleri de yerinde oluyor .oğlum yaz planlarına başladı
okullarda dağıtılan sütlerden hastaneler dolmuş taşmış veliler isyanda :18::18::18::18:
depoda 5 gün kalan bayat süt dağıtıldı deniliyor
ya zaten bu iş benim hiç içime sinmemişti, keşke kağıdı istemiyoruz diye imzalasaydım
ne sütü, skt ne, hangi firmanın, ve açıkcası kim parasal çıkar sağlıyo bu işten bilemiyorum
nedense çocukların iyiliği içinmiş gibi hissetmedim
adana bi çocuk ölmüş ya, bi öğretmen sitesinde öğretmen kendi yazmış, valla kanım çekildi, tüm tr de çocukların herşeyi tamamda bi sütleri eksikti, yayınlanan belgede mevsimsel süt fazlalığı stoklarını eritmek gibi bişey yazıyo, çöp tenekesimi çocuklarımız, gıcık oldum
kılıf hazır canım bu çocuklar bu yaşa kadar süt içmedi ya alerjileri yeni çıktı ortayabzimde tam dağıtılacağı sırada sınıflara uyarı gelmiş. biz dün ikinci bir kağıt daha geldi .oğlum anne az daha senin yüzünden zehirlenecektim dedi.ikinci kağıdı kendi doldurdu
çok büyük bir rezalet bugün sonuçlar çıkacak .nasıl bir kılıf uydurulacak merak ediyorum
tüylerim diken diken oldu çocukların sağlığı ve canlarını nasıl hiçe sayarlar söyleyecek o kadar çok şey varki
ah canım biz de istiyoruz ama ancak istiyoruz işte yapacak bişey yok
kılıf hazır canım bu çocuklar bu yaşa kadar süt içmedi ya alerjileri yeni çıktı ortaya
ya da çok falan içtiler hani bir bardak süt çok gelir çocuğa malum evde ancak yudum yudum bulabiliyor yurdum insanı böyle şeyleri
ben en baştan hayır dedim sebebimse kimlerin faydalanacağı idi olaylardan sonra ne kadar haklı oluğumu anladım
bu ülkede radrasyonlu fındıklar dağıtıldı bozuk aşılar vuruldu arkadaşlar şaşırdım mı hayır
ama allah büyük uğraşsalar bu kadar rezil olamazlardı dakka bir gol bir oldular resmen olan çocuklara oldu
neyse söylenecek çok şey var da yine sözün bittiği yerdeyiz
süt alerjisindendir ,aç gelinmiştir,baheneler bir değil ki bin :süt konusunu kapatacak bir gündem çıkar ayıplar kapanır yine
ben de dilekçeyi değiştirdim...
istemiyorum dedim..
kızım sütü çok seviyor ama bu sütün tadı berbat dedi!!!!!!!
ben de kendi aldığım sütü koyuyorum beslenmesine
karamuktan haber alanınız var mı?geçenlerde chessde sormuştu bebiş erken mi geldi
karamuk inşallah iyidir
sek'in üstüne yazı yazılanları var ya tavsiye ederim sloganı oraya yazın ben öle yapıyorum =))
hala daha olayları duyduğu halde hala içirenler var ya hakediyorsun diyesi geliyor insanın
ama olan yine bizim vergilere oldu
dilekçe sayısına göre geliyor sütler şimdi vazgeçseler de kimse gelip dilekçeyi değiştirmiyor sütler hala geliyor dağıtılıyor çocuklar da çöpe atıyor
devletin malı deniz nasılsa
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Uzun zamandır yazamadım.Malum sınav stresi yeniden başladı.
Ara sınav notlarım çok iyi geldi,çok mutluyum.Matematik hariç
Şimdi o notlar boşa gitmesin diye daha sıkı çalışmam gerekiyor.
Oğluş okula gidiyor ama iyice saldı kendini.
Perşembe günü deneme sınavı olmuşlar.Bu defaki bir yayınevinin değil.
Kitapçığın üzerinde bir amblem yok.Veliler MEB in yaptığını söyledi ama emin değilim.
60 soru da 4 Türkçe yanlışı var.Bakalım hayırlısı pazartesi açıklanacak.
Yaz tatili için neler düşünüyorsunuz?
Geçen yaz bizimki çok sıkılmıştı evde.Komşu, arkadaş yok.Bu yazda aynı şeyleri
yaşasın istemiyorum.Neler yapabilirim bilmiyorum.
Buraya yazmayı özlemişim, yazdıkça yazasım geliyor.
Hoşçakalın...(Bu arada bizimkide sütleri içmiyor çantaya koyup eve getiriyor.Ardadaşları ile konuşuyorlarmış.''Anne bunlar zehirli biliyormusun?'' diyor.)
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Uzun zamandır yazamadım.Malum sınav stresi yeniden başladı.
Ara sınav notlarım çok iyi geldi,çok mutluyum.Matematik hariç
Şimdi o notlar boşa gitmesin diye daha sıkı çalışmam gerekiyor.
Oğluş okula gidiyor ama iyice saldı kendini.
Perşembe günü deneme sınavı olmuşlar.Bu defaki bir yayınevinin değil.
Kitapçığın üzerinde bir amblem yok.Veliler MEB in yaptığını söyledi ama emin değilim.
60 soru da 4 Türkçe yanlışı var.Bakalım hayırlısı pazartesi açıklanacak.
Yaz tatili için neler düşünüyorsunuz?
Geçen yaz bizimki çok sıkılmıştı evde.Komşu, arkadaş yok.Bu yazda aynı şeyleri
yaşasın istemiyorum.Neler yapabilirim bilmiyorum.
Buraya yazmayı özlemişim, yazdıkça yazasım geliyor.
Hoşçakalın...(Bu arada bizimkide sütleri içmiyor çantaya koyup eve getiriyor.Ardadaşları ile konuşuyorlarmış.''Anne bunlar zehirli biliyormusun?'' diyor.)
halledersin sen canım, azimlisin maşallah:13:
valla yaz tatili sorunsalı bizde de var, spora gidiyo yazında devam eder ama yeterli değil tabii, ingilizce kursları yalan, bizde düşünüyoruz ne yapsak diye, tek çocuk, apartmanda yaşıtı yok, kuzenleri başka şehirde... pöff
merhaba canım iyiyiz çok şükür yok bi yaramazlık tebrik ederim sınav için işallah diğerlerini de sorunsuz atlatırısn
ay sorma bizimkide iyice saldı kendini biz de birde sokak olayı olunca okuldan gelir gelmez sokakta hiç ders yapmak istemiyor tabi oyun şuan daha tatlı geliyor
bu arada bizimkilerede süt dağıtıldığını daha perşembe günü öğrendim ben de eve kağıt gelecekte izin vermiyorum diye imzalayıp göndereceğim diyorum kendi kendime meğer eve kağıt gelmiş bizim babaanne ile dede imzalayıp göndermiş okula bana da söylemyi unutmuşlar daha yeni öğrendim bizimkide içiyomuş e mübarek tv de o kadar zehirlenmeler gösteriliyo da nasıl hala bana söylemiyolar çocuğun okulda süt içtiğini düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor ya dedim benden habersiz niye izin veriyosunuz içiyomuş kaç gündür de bişey olmamış hey allahım dedim ya olsa nolacak bişey nasıl cevabını verecekler çok merak ediyorum ay deliriyorum böyle benim çocuğum hakkında başakalrı karar verdiği zaman ben de oğlana söyledim içimiceksin eve al eve getir diye o da çocuk işte herkes içertken ben bakıcam mmı diye ben de yanında süt götür onlar içerken sen de onu iç dedim ama dinleyen kim dün yine içmiş ben de eve gelince bi güzel haşladım valla
hayır benim anlamadığım ısrarla ve inatla hala dağıtmaya devam ediyolar bu nasıl bir cesarettir aklım almıyor bzim burda bir ilçede 2005 yılından beri okullara hergün süt dağıtılıyor ama sütler günlük sağılıyıp geliyor ve mühendiler tarafından hergün kontrol edilip uygun koşullarda taşınarak okullara dağıtıp bekletmeden içiliyor ve şimdiye kadarda hiç böyle bişey duyulmadı valla hi bu işten yine birileri cebini dolduruyor ama hadi hayırlısı çıkar kokusu yakında işallahh.......