Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olmana sevindim karamukçum:13:
gül, çok güldüm ya, davetiye yollarlar merak etme
sınavların iyi geçmesine sevindim mat. sınavınıda verirsinArkadaşlar merhaba nasılsınız?
Uzun zamandır yazamadım.Malum sınav stresi yeniden başladı.
Ara sınav notlarım çok iyi geldi,çok mutluyum.Matematik hariç
Şimdi o notlar boşa gitmesin diye daha sıkı çalışmam gerekiyor.
Oğluş okula gidiyor ama iyice saldı kendini.
Perşembe günü deneme sınavı olmuşlar.Bu defaki bir yayınevinin değil.
Kitapçığın üzerinde bir amblem yok.Veliler MEB in yaptığını söyledi ama emin değilim.
60 soru da 4 Türkçe yanlışı var.Bakalım hayırlısı pazartesi açıklanacak.
Yaz tatili için neler düşünüyorsunuz?
Geçen yaz bizimki çok sıkılmıştı evde.Komşu, arkadaş yok.Bu yazda aynı şeyleri
yaşasın istemiyorum.Neler yapabilirim bilmiyorum.
Buraya yazmayı özlemişim, yazdıkça yazasım geliyor.
Hoşçakalın...(Bu arada bizimkide sütleri içmiyor çantaya koyup eve getiriyor.Ardadaşları ile konuşuyorlarmış.''Anne bunlar zehirli biliyormusun?'' diyor.)
iyi olmana sevindim.bebişi kucağına almana az kalmışkızlar selammmmm nasılsın
chess canım yok daha buralardayım bebişimizle kısmetse mayıs sonunda tanışacağız işeyrinde son günlerim o nedenle pek giremiyorum yerime bakacak kıza işleri devrediyorum sürekli benim pc de o oluyor birde fabrika başkayere taşınıyor onun telaşesi var yoğun yani buralar kısmetse ayın 14ünden sonra evde olucam artık
valla bizim bu yaz kısmetse canımızın sıkılmaya vaktimiz kalmaz oğlum zamanının çoğunu kardeşi ile geçirecek işallah
davet etmezlerse gitmeİnşallah canım sağol.
Bebeğe çok az kaldı.Dediğin gibi bu yaz sıkılmaya vaktiniz olmayacak.Ne güzel imreniyorum size.Birde ben cesaret edebilsem ikinci bebeğe.Evet insanın canını sıkıyor çocuğu hakkında kararlar alınıp,bıra
kın fikir sormayı haber bile verilmemesi.Bizimde babaannemiz sünnet düğünü planı yapmış.Yer bakılmış,tarih kararlaştırılmış.Eşime dedim benide davet ederler heralde sonuçta annesiyim değil mi?Sütü
bizimkide eve getiriyor.Hatta dün eşim bir tadına bakayım ne içiyor bu çocuklar dedi o içti.
benimki dün içme dediğim halde içmiş çok sever çünkü ama son zamanlarda ben bayağı azaltmıştım, biraz midem bulandı dedi, en çok hoşuna giden okul sütü akıl küpü yazıyor olması, sloganlar çocuklarda işe yarıyo demekki
neyseki bugun öğretmen kimlerin annesi içme dedi el kaldırsın demiş, bizimkide kaldırmış allahtan bugün yırttık
sınavların iyi geçmesine sevindim mat. sınavınıda verirsin
bizde de aynı sorun var.yazın heryıl ki gibi yüzmeye gönderecem o da uzun soluklu olmuyor sıcaklarda çok fazla şeyde yapılmıyor miskin oluyor.arkadaş yok sokak kültürü yok
iyi olmana sevindim.bebişi kucağına almana az kalmış
davet etmezlerse gitme
gülüyoruz ama üzücü de bir durum
siz izin kağıdı imzaladınız mı ?bizim artık dağıtılmıyor bütün veliler istemeyince kaldırdılar sanırım
çocuklar sloganı sütten daha çok sevmiş benim oğlanda okul sütü zehir küpü diyor işin kötüsü evde verdiğim sütlertide koklamaya başladı
kayınvaliden fazla kaptırmış kendiniSorma canım,bende gülüyorum artık.Doğum yaptığımda ''beni al bastı oğlum''diyen bir kayınvalidem var düşün artık.
Bende ağlanacak hale gülme olayı çoooook.....
aman sorma imzaladık tabii henüz hiç bi süt dağıtılmamıştı o zaman okullarda, o zamanda hiç içime sinmemesine rağmen, diğerleri içerken canı çeker diye, oğluma evt mi diyelim hayırmı diye sorup imzaladım, çok demokratik aile iyi değilmiş
iyi işte canım, temkinli çocuk her zaman iyidir, yükünü alır:13:
Ne olacak bu çocuklarımızın hali bilmiyorum 4.SINIFTAN sonra bu çocuklar ortaokula başlayacak nereye göndercez nasıl göndercez kendi adıma konuşursam bilmiyorum Yazık olacak gibi geliyor çocuklarımıza
aynes olması önemli değil adana da yörük, güney ve oğuz dağıtıldı hepsinin tadı kötü çıktıArkadaşlar söylemiştim oğlum bizim sütleri eve getiriyor.
İlk üç gün gelen sütlerde aynes yazıyordu kenarında.
Şimdikilerde oğuz gıda yazıyor.
Dikkatimi çekti.
aynes iyi marka bildiğim kadarıyla, denizli markası...
oğuz gıdayı hiç duymadım
sizde boş kutuları toplamıyolar demekki, bizde içmelerini bekleyip boş kutuları topluyolarmış, herhalde sayım içindir.
boşları topla, süt çeeek
anneler günü için bi ekinliğiniz, bi şeyiniz olcakmıymış hanımlar, sınıfçak