Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2011 subat kucuk degilmi.bu sene anasinifa gitse daha iyi olmazmiydi.hemde okul oncesi egitim almamis cocuga niye kizdinizki.daha cok kucuk.ona bol bol oyu hamuruyla oynamasina izin verin.Slm arkadaşlar benim oğlumda 1. Sınıfa başladı 2011 Şubat doğumlu ogretmenimiz ilk bi haftalik süreci oyunla gecicegini söyledi ama bugun oğlumun el kaslarının çok zayıf olduğunu ve geri kaldığını da söyledi inanılmaz moralim bozuldu eve geldiğimizde hemen bikaç bişey yapmaya çalıştık ama yaşadığım bu moral bozukluğunun cocuga yansıttım ve onu biraz kizarak üzdum sonrasında çok kötü hissettim kendimi 3. Günde okul öncesi eğitimi almamış bi çocuğa bu şekilde yaklaşılmasi saçma geldi tabikide tam olarak kalemi kavrayamiya bilir derse yadaki verilen goreve tam olarak adepte olamiyabilir çünki henüz çok erken henüz hiç bir eğitime ve derse başlanmamisken bu öğrenciden fazlasini beklemek ne kadar doğru? Eger bi öğrenci diğerlerinden biraz daha geriyse öğretmenin o öğrenci üzerinde bi tık daha fazla ilgili olmasi gerekmez mi? Ya gerçekten çok üzüldüm acaba yanlış mı düşünüyorum bu konuyla ilgili aranızda böyle bi durumla karşılaşan yadaki bi bilgisi olanınız varmı varsa Sayet beni yanıtsız bırakmaz sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Ve yazdiklarim biraz uzun olduğu içinde Özür dilerim: )
Biraz geri olması sorun değil ama çok geriyse problem. Zaten hemen belli oluyor. Bende de 9 tane ocak şubat mart 2011 doğumlu var. Bugün 1 öğrenciyi erteletmeye kesin karar verdim. Verilen çizgilerin üzerinden gidemiyor, boyama yapamıyor, daire hariç hiç bir şekli taklit edemiyor-benzetemiyor bile. Kare yerine daire, üçgen yerine daire. Bu çocuğun kasları gelişene kadar dönem ortası gelir ve çok zorlanır.Slm arkadaşlar benim oğlumda 1. Sınıfa başladı 2011 Şubat doğumlu ogretmenimiz ilk bi haftalik süreci oyunla gecicegini söyledi ama bugun oğlumun el kaslarının çok zayıf olduğunu ve geri kaldığını da söyledi inanılmaz moralim bozuldu eve geldiğimizde hemen bikaç bişey yapmaya çalıştık ama yaşadığım bu moral bozukluğunun cocuga yansıttım ve onu biraz kizarak üzdum sonrasında çok kötü hissettim kendimi 3. Günde okul öncesi eğitimi almamış bi çocuğa bu şekilde yaklaşılmasi saçma geldi tabikide tam olarak kalemi kavrayamiya bilir derse yadaki verilen goreve tam olarak adepte olamiyabilir çünki henüz çok erken henüz hiç bir eğitime ve derse başlanmamisken bu öğrenciden fazlasini beklemek ne kadar doğru? Eger bi öğrenci diğerlerinden biraz daha geriyse öğretmenin o öğrenci üzerinde bi tık daha fazla ilgili olmasi gerekmez mi? Ya gerçekten çok üzüldüm acaba yanlış mı düşünüyorum bu konuyla ilgili aranızda böyle bi durumla karşılaşan yadaki bi bilgisi olanınız varmı varsa Sayet beni yanıtsız bırakmaz sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Ve yazdiklarim biraz uzun olduğu içinde Özür dilerim: )
Slm arkadaşlar benim oğlumda 1. Sınıfa başladı 2011 Şubat doğumlu ogretmenimiz ilk bi haftalik süreci oyunla gecicegini söyledi ama bugun oğlumun el kaslarının çok zayıf olduğunu ve geri kaldığını da söyledi inanılmaz moralim bozuldu eve geldiğimizde hemen bikaç bişey yapmaya çalıştık ama yaşadığım bu moral bozukluğunun cocuga yansıttım ve onu biraz kizarak üzdum sonrasında çok kötü hissettim kendimi 3. Günde okul öncesi eğitimi almamış bi çocuğa bu şekilde yaklaşılmasi saçma geldi tabikide tam olarak kalemi kavrayamiya bilir derse yadaki verilen goreve tam olarak adepte olamiyabilir çünki henüz çok erken henüz hiç bir eğitime ve derse başlanmamisken bu öğrenciden fazlasini beklemek ne kadar doğru? Eger bi öğrenci diğerlerinden biraz daha geriyse öğretmenin o öğrenci üzerinde bi tık daha fazla ilgili olmasi gerekmez mi? Ya gerçekten çok üzüldüm acaba yanlış mı düşünüyorum bu konuyla ilgili aranızda böyle bi durumla karşılaşan yadaki bi bilgisi olanınız varmı varsa Sayet beni yanıtsız bırakmaz sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Ve yazdiklarim biraz uzun olduğu içinde Özür dilerim: )
Merhaba :) bizim öğretmen hafta sonu 7 sayfa ödev verdi.Merhabalar biz ödev konusunda çok zorlaniyoruz , gerçi çok ödev de vermiyo öğretmen ama yine de çok zor yaptiriyorum. Saatlerce başında oturuyoruz 2 sayfa odevin bile , sizlerde durum nasıl ?
Sizin baya cokmus bizim sadece 2 sayfa hafta sonu da hiç yoktu ama yinede yapmak istemiyo hala oyun peşindeMerhaba :) bizim öğretmen hafta sonu 7 sayfa ödev verdi.
Bugün de 6 sayfa ödev vermiş bide sınıfta yapamadığı güzel yazı dersi eklendi buna :)
Biraz atıştık ama 1 sayfa kaldı şimdi mola verdik.
Sevdiği şeyler varsa Mola ya onları koyun belki motive eder.
Kaç aylık bizimki 69 aylık oyun istiyo tabi ama derslerin sorumluluğunu yüklenmesi de biliyor :)Sizin baya cokmus bizim sadece 2 sayfa hafta sonu da hiç yoktu ama yinede yapmak istemiyo hala oyun peşinde
Daha çok yeniler o yüzden herkeste bu problemler mevcut dediğin gibi öğretmen az odev veriyorsa sizin için daha kolay olur :)71 aylık ,aslında ben daha istekli olacagini dusunuyordum . Kalem tutması el kasları falan gayet iyi , resim yapar hiç sıkılmadan ama odev diyince nazlanarak yapıyor
bakalım belki yeni yeni alisiyordur öğretmen de fazla zorlamiyo şimdilik. Alışicaz başka şansımız yok :))
Aynı şeyi bende oglumda yasamistim(şu an 6. Sinif) daha bi hafta olmuştu okul acilali ve öğretmen yok şöyle yaramaz yok söyle kötü yazıyo vs vs şeklinde sürekli şikayet ediyordu . Başlarda bizde baya sorun yaşadık öğretmenle. Aynı şekilde devam ederse en iyisi idare ile görüşmekselamlar
1.sınıfa yeni başlayan bir oğlum var, ilk günden itibaren biz derslere başladık..
birkaç harf öğrendik yazmayı ve okumayı devam ediyoruz.
oğlum yazmayı çok sevmese de ödevlerini hep yapıyor, güzel yazamasa da daha da güzel olacak hadi bakalım vs der desteklerim onu.
Ancak öğretmenimiz sürekli her akşam beni gördüğünde yazamıyor, yok sürekli yaramazlık yapıyor,
daha 2.gün yaramazlık yapıyor diye teneffüse çıkmama cezası verebileceğini söylemişler çocuğa.
Ve akşamları öğretmen bana bunları söylerken çocuğun yanında söylüyor,
bugüne kadar geldik ve dün akşam sinirimden ağladım saatlerce
bu çocuklar yazmayı okumayı öğrenmek için okula başladı zaten
önemli olan onların çaba göstermeleri değil mi
yazıyı yok çirkin yazdı yok olmadı diyerek çocukları dersten okuldan soğutuyorlar
birde çocuklar daha küçük elbette okul kurallarını bilip öğrenecekler ama bunlar zamanla olacak şeyler,
daha ikinci günde ceza olurmu
çok düşündüm bugün son dedim eğer bugünde aynı şeyleri yaşarsam okul yönetimiyle görüşeceğim.
Benim anlamadığım benim gibi olanlar var mı acaba bu normal mi