- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama okulun kapısında öyle yazıyordu e okulla kayıt olunduğunu sınıfların kura usulü belirleneceğiniMaalesef bu şekilde oluyormuş. Eğer okulun kontenjanı dolarsa eviniz yakın bile olsa almıyolarmis. Bi uğrayın derim.Eylul 5 te sınıflar belli olacakmış kurayla
1 ay degil 1 hafta.bu sene uygulanmayacakmış.merhabalar bizde bu yıl mini mini 1 oluyoruz 2 yıl anaokuluna gittik. Benim sorum okulun ilk haftası veliler kaç gün okula gidiyor ben 1 ay boyunca okula gittiğini söyleyen bi veliyle karşılaştığımdan panik oldum biraz çocuğun tavrına da bağlı tabi de 1 ay nedir yaaa var mı fikri olan
Benim kizim 20 10 2010 kayıt yaptırdım iki yil anaokuluna gitti çok istiyor birinci sınıfa başlamayıkıızım 21.10.2010 doğumlu. kimisi başlat diyor kimisi başlatma. kafam karmakarışık. sizce kızımı bu yıl ilkokula başlatmalı mıyuım. yoksa bir yıl geç mi başlatsam
Merhaba..
Benim oğlum 2011 Mart doğumlu 2 yıldır özel anaokuluna gidiyor. Bu sene ilkokul 1. sınıf için yaşı tutuyor. Vermek istiyorum ama herkes bir şey söylüyor. Sizlere danışmak istedim. Sizin çocuklarınız kaç yaşında başladı. Yardımcı olursanız sevinirim :)
merhabalar bizde bu yıl mini mini 1 oluyoruz 2 yıl anaokuluna gittik. Benim sorum okulun ilk haftası veliler kaç gün okula gidiyor ben 1 ay boyunca okula gittiğini söyleyen bi veliyle karşılaştığımdan panik oldum biraz çocuğun tavrına da bağlı tabi de 1 ay nedir yaaa var mı fikri olan
2010 Mart dogumlu olup cocugunu 1sinifa gondermeyen varmi acaba ben zorunlu biliyordum fakat anaokuluna kayit yaptiranlari duydum.Varmi aranizda bu yasta 1.sinifa gondermeyen?
Okul dönemine zorlu başladık ne yazık ki!
Okula gitmede ya da arkadaslariyla hiçbir sorun yok fakat odev zamanı geldiği zaman inanılmaz agresif bir durum takiniyor..Kriz ortamini yatistirmaya çalışsak da bu durum saniyorum biraz sabır gerektirecek bir süreç. ..Allah herkese sabır versin...[/QUO
Bizde başladık 1 sınıfa siz ödeve ne çabuk geçtiniz?
Yok daha bu hafta oyun dedi öğretmeniValla é harfiyle başladık biz.... :)))
Sizde yok mu hiç odev?
Oglumda bu sene 1.sinifa basladi ama ne hizliymis sizin ogretmen.bu hafta hep oyun vs ile gecicek.cocuklarin okula ortama alismasi lazim dedi.Valla é harfiyle başladık biz.... :)))
Sizde yok mu hiç odev?