Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık kimseler yazmıyorbiz 11.kitaba geçtik tekerlemeler ve şiirler ezberliyecekmiş tekerlemeleri ezberledik 3sayfa şiirler kaldı:44: Birde ödevler cokkk zorlaştı hele matematik çok zor yaa cok hızlı gidiyorlar kımse bişey anlamıyordur kesin .sanki aceleleri var anlamadımonluklar birlikler bu ne yaaa
artık kimseler yazmıyorbiz 11.kitaba geçtik tekerlemeler ve şiirler ezberliyecekmiş tekerlemeleri ezberledik 3sayfa şiirler kaldı:44: Birde ödevler cokkk zorlaştı hele matematik çok zor yaa cok hızlı gidiyorlar kımse bişey anlamıyordur kesin .sanki aceleleri var anlamadımonluklar birlikler bu ne yaaa
bir de canım aslında onluk birlikleri öğretmek kolay.şşu marketlerdeki renkli pipetlerden al 100 lük lerden.her renkten 20 tane vb var.onlardan 10 ar 10 ar deste yap lastikle birleştir ama saydır çocuğuna 10 olduğunu bilsin.birlikleri de tek tek saydır.mesela 23 ü öğreteceksen 2 tane 10luk deste ve 3 tane birlik aldır.o şekilde zevkli olur
bir de canım aslında onluk birlikleri öğretmek kolay.şşu marketlerdeki renkli pipetlerden al 100 lük lerden.her renkten 20 tane vb var.onlardan 10 ar 10 ar deste yap lastikle birleştir ama saydır çocuğuna 10 olduğunu bilsin.birlikleri de tek tek saydır.mesela 23 ü öğreteceksen 2 tane 10luk deste ve 3 tane birlik aldır.o şekilde zevkli olur
e okuldan kızımın karnesıne baktım hepsi 5 cok şukur bende bıraz gevsedım sankı dun cok sıkmadım ders yaparken su tatıl gelsede bıraz rahatlasak cok gerıldık cokkk:18:
tebrik ederim, öğretmeniniz ne hızlıymış yaw
ay ne güzel maşallah canım kızına yaa bak panikledim şimdi okul numarasını unuttum iyimi akşamı zor ederim ben buğün, bizim buğün harflerimiz bitiyorr, yarı yılda ödevlerden dinlenme zamanımız olurmu bilmiyorum ama unutmaın diyede eğlenceli tatil kitapları alıp desteklemek istiyorum ama çabuk dikkati dağılan bi kızım var bakalım nasıl olacak.
teşekkur ederız genelde hazır 1 2 sınıfların karnelerı 4 harfımız kaldı daha bitmedı ama 1 haftaya onlarda bıter inş 2 donem daha rahat olur kendımı cocugumuda cok yıprattım valla cokkk
karneler hazırmı kızlar çok şaşırdım valla ?
bizimde 2 gündür aşı sonrası burnumuzdan geldi diyebilirim.ateş ateş öldük valla sınıfta dün 13 kişi yokmuş çocuklar resmen mahvoldu insan 1 gün tatil yapar yaw.bizim 39.6 a kadar çıktı ateşimiz 2 gündür okula gidemiyor.bide buna ilave olan soğuk algınlığı çocuğu iyice hırpaladı.dün ateşliyken bi ara sayıklıyordu ödüm koptu.bugünde ananesinde,okula yollamadım .37 civarı seyrediyor...kuzucuklar hasta olmasın hepsi gülsün inşallah...