- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar..
okuma yazmada sorun yok hatta öğretmedn hecelemeden okuyabiliyo felan dedi..
ama matematik konusunda çok ağır napcamı şaşırmış vaziyetteyim..
parmaklarıyla hesap yapmak istemiyoo kafasından düşünüp yapmaya çalışıyooyada parmaklarını hayal edip topluyo çıkarıyoo zorlanıyoo yanlış yapıyoo..
özellikle ikili rakamlarda..
12+8=
15- 8=
gibi tekli rahkamlarda pek sorun yok ama bu gibi işlemlerde zorlanıyoo matematiği hep çok iyi olsun diye dua ettim çünki matematik benim için çok önemli siz nasıl bi yok izliyosunuz yardımcı olun..:44:
Arkadaşlar, seslerimiz bitti okulda öğretmenleriniz hızlı okuma çalışması olarak neler yaptırıyorlar? Ek kitap aldırttılar mı? Yada önerdikleri kitaplar var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim
merhabalar ben kızıma öğretirken büyük olan rakamı at cebe diyorum onun üzerine say bakalım diyerek öğrettim ki çok hoşuna gitti toplamaları bu şekilde yaptıyorum bendemeden attım cebime sayıyorum diyor endişe etme bence 6 yaşındaki çoçuklara çok yükleniyoruz aman okumayı söksün aman matematik iyi olsun ikinci dönem çok daha zor
Tüm velilere mutlu sağlıklı bir yıl dilerim.Çocuklarınızın okumasını hızlandırmak için hazırlanmış çok güzel sunular var bunları intenetten bulup çalıştırın çok eğlenceli ve kesinlikle çok faydalı
2 harf kaldı bizim..ama benim kızlar 1 ay oldu okumaya geçeli,öğretmenimiz haftada 1 okutacak..1 dakikada 40 kelime okuyana (düz yazı)beyaz kurdale verecek...ama sınıfta en fazla 28 okuyan var...ek kitap 2. dönem alacağız...şimdilik tatil kitabı alacağız..onuda öğretmen getirtecek...
canım açıklamalı yazarmısındediğin sunuları bulamadım
bizde dün nihayet okula gidebildik,sınıfta hala okula gelemeyen hasta çocuklar var.harfleri bitirdik fotokopi ve matematikte örüntü kavramıyla devam ediyoruz.hala hasta gibiyiz burnumuz akıyor düzelemedik ama çok şükür ateşimiz yok.yarı yıl tatilinde ne yapmalıyızki aceba çocuklar sıkılmadan hem unutmasınlar hem tatil yapsınlar?öğretmen arkadaşlardan fikir bekliyorum..
dün internetten oğlumun notlarına baktım. Hepsi 5 ama notlar hep 85-90 düşük neye göre verdi bu notları bilmiyorum.
Oğlum zaten okumayı biliyordu tamam yazısı iyi değil ama bütün çocukların aynı . Müzik 85 ne yani al şu enstrumanı çal dedide çocuk çalamadımı ,resim 85 ne bekliyorsun yağlı boya tablo yapmalarınımı acayip canım sıkıldı.
Bide başarılı diye arka sıraya oturtmuş bumu başarı .Dün eşimde telefonla aramış önemlimi diyormuş önemli değilmi bence önemli yani. 85 den yüksek not vermedim diyormuş
Ben doğduğundan beri oğluma kitap okuyorum önemli olmazmı.