- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
üzüldüm canım, kesinlikle çok haklısın, çocuklar okul hayatlarının ilk karnesini full mutlulukla hatırlamalı idi, resim, müzik bunlar yetenekle alakalı şeyler, hayal dünyasıyla alakalı şeyler, ufacık çocukların hayal dünyasıyla öğretmenin hayal dünyası tam uymak zorunda değil
en azından bu derslere 100 verse güzel olurdu, diğer mat, türkçe, hayat bilgisini bilemicem
biz böyle deyince de öğretmenler, eskiden çocuklara kızılırdı ne bu notlar diye şimdi aileler öğretmene kızıyor niye bu notları verdin diye diyorlar
ne alakası var bunlar daha 1. sınıf, psikolojik olarak öğretim hayatlarının temellerinin atıldığı yer, okulu severse şimdi sevcek, özgüveni olur olmaz bu sınıfta temeli atılcak öğrenimle alakalı
Sağol canım ya. Dün belli etmemeye çalıştım ama hepsi çok iyimiş oğlum notlarına baktım dedim aman bir sevindi yavrucum. Her öğretmene bişey sorduğumuzda çok iyi Eren diyor. Hayatbilgisi en çok sevdiği ders , matematik çok iyi bunları öğretmenden duyuyoruz katılımı iyi iyide ne yani , bide hayır önemlimi demesi çok canımı sıktı. Zaten okuma ile ilgili sorunumuz yoktu işte çok fazla takılmayım diyorum ama birazda emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz .