Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün öğle yemeğini annem götürdü okuluna. Büyük sınıflar facia diyor. merdivenlerden inerke 1. sınıf öğrencisini havada yakalamış annem. büyükler itip duruyolarmış:sinifsinif:
deli danalar gibi koşuyorlar.. bence 1. sınıf teneffüsleri ayrı olmalı..
ay valla az daha benide düşüreceklerdi merdivenden nasıl koşoyorlar valla ya of nasıl olcak bilmiyom oğluma tenefüse pek çıkma sınıfta kal diyom ama bakalımkaydirigubbakcemile5:gitme:
kızlar kızım şimdiden sınıf birincisi oldu yine ...........
ödevlerde en önde maaşalahhh...
dün sınıfta en önde otururken herkes en öne otursun die en arkaya oturdu ama çok mutluuuuu...bundan sonra herkes hep ileriye hep geriye derken heryerde or-turucaklar hepside e buda güzel aslında bütün çocuklar aynı hissi yaşayacaklar hepsinin gönlü olacak ne mutlu....
bugün okuldan 21 veli arkadaşım bana geldiler kahve içmeye sohbet iyi çok şükür aramızda öyle...
yarın kızımın doğuymgünü hepberaber olacağız inşallah yine......ayrıca evlilik yıldönünümümüz kıızm bize biz kızımı hazırlık yapıyoruz derken mutluyuz işte heyecanla neşeyle çok şükür...herkese sevgi ve saygılarımla .....
çok güzel bir uygulama.Avrupa ile aramızdaki fark burda işte.Bizde çocukların yaptığı tek şey ders.Okula başladıkları gibi derse boğuyorlar çocuklarımızı birde son yıllarda performans derleri veriyorlarki bunu anne babaların yaptığını öğretmenlerde biliyor yani çocukların pek yapamayacağı şeyler.Ama müfredat böyleymiş.Burda çocuklar ve öğetmenler müfredata bağlı ve onu uygulayıp zamanını yetiştirmek zorunda yani çocukların ne öğrendiği ne kadar öğrendiği pek önemli değil.Sizde olduğu gibi bedensel ve ruhsal gelişimin iyileştirilmesi için hiçbirşey yapılmıyor.Çocukların tek yaptığı resim derslerinde kağıttan çiçek yapmak :)) Bunlar devlet okulları için geçerli birde türkiyede özel okullar var maddi durumu iyi olanlar çocuklarını oraya gönderiyor tabiki özel okullar devlet okullarından çokdaha iyi şartlar sunuyor.Çocuklarımız tüm yıl çok yoruluyorlar yaz tatili süresi ancak yeterli oluyor aslında sizdeki uygulama bizdede olsa eğitim çok daha zevkli ve kolay olurdu diye düşünüyorum.Bence siz oldukça şanslısınız.
Ay harikaa yapmışsınn aslındaa bendee yapmakk istemiştimm ilerdee okumasıı içinnbenim oğlum alıştı ya zaten çokda problem yaratmadı dün servise bindi gitti geldi bizzde gittik tabii
eşim arabaya bindi ağladı ama anlataamam 8 yıllık evliyim ilkdefa gördüm ya
okadar çocugun içinde ne yapacakmış oğlu açıkırsaymış çişi gelirseymiş yaaa dedim bi dur da ben düşünüyim şimdiye kadar hiç duymamıştım bu lafları anasınıfınada gitti üstelik
kızlar ben naptım biliyomusunuz belki aranızda yapan vardır günlük tutuyoruz oğlumla bana gelirgelmez ne yaptı ne etti anlatıyo şimdilik ben yazıyorum ögrednince o yazıcak inşallah iyi oluyo hem hatıra hemde arada bişeyler yumurtluyo yoksa anlatacak gibi deil ama böyle ne var ne yok anlatıyo
deneyin çok iyi oluyo
Bende 2 yıl kadar polonyadaa kaldımm ve kızımı orda anasınıfı ve 1 e yollamak zorunda kaldımm ,ordaa çocukları havuz dersinee götürüyorlarr ,haftada 2 saat de tenise gidiyorlardı spor dersine bilee okulda değildee çocuklar içinn olann spor salonlarınaa gidiyorlardııı
Tatilleridee çok boll çocuklar aradaa dinlenme fırsatıı bulabiliyorlardııı
Amaa sonraa burayaa yanii türkiyeyee döndüğümüzdee kızımm çokk bunaldııı 1 buçukk ay boyuncaa göz yaşıı döktüüü sırayaa girmeyii bilmiyordu çünküüü orda sadecee giyinmee odasınaa bırakıpp öğretmeniii çocuklarıı toplayıpp sınıfınaa bırakıyorduu
Bahçede genelliklee parklarıı vardırrr öğretmenlerii başlarındaa parktaa oynatırlarr ve sıraylaa binmeyii öğretirlerr canımm
Bizimm burdaa okullardaa parkk olsaaa çoktann hurdasıı çıkardıı bileee bırakk sıraylaa binmeyiii
Eğitimm yönündenn oralarıı çokk özlüyorum
merhaba arkadaşlar sızlerde ek kıtaplar aldınızmı öğretmenımız ek kıtap aldırdı bize
Biz ek kitap aldık zambak yayınlarının 30 liraya.Kızım okuldan bıktı bileneden bilmiyorum 9-15 sistemi berbat aslında bende hemen bıktım bu sene nasıl geçicek bilmiyorum hya off((