- 15 Eylül 2008
- 1.188
- 45
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de 150 TL verdik. Sınıfa projeksiyon aleti ve yazı tahtası alınacak, sıra ve masalar yenilenecek.
Merhaba arkadaşlar allah hepimize kolaylık versin benimde kızım bu yıl yeni başladı sınıf mevcudumuz 43 öğrt. dahada çoğalabilir dedi inşallah çoğalmaz biz hala çizgi çalışmaları yapıyoruz begümde çok sıkılıyor bu durumdan ödev yaparken bir hayli ilgisi dağılıyor
Sizlerden de para istendi mi. Ama okullarda haklı devlet gereken yardımı yapmıyor. ancak bazı veliler elini taşın altına sokmuyor, çocuğumuz için iyi bir eğitim istiyoruz bu nedenle öncelikle güzel ve temiz bir ortam sağlamamız lazım bence. Allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar
Etüt bu sene kalkmış ama bizim okulda kurs adı altında açılacakmış.
Sizlerde varmı kurs?
Benim kızım 14.30 da okuldan çıkıyor, kurs 16.15'e kadarmış. Ücreti de 75 TL
Sizce etüt faydalımı etüte göndermelimiyiz, yoksa göndermeyelimmi karar veremedim, kafam karıştı.
Acaba 1.sınıfta faydası olurmu.
Birde şu yönü var, ben çalışıyorum ve saat 17.00 de çıkıyorum işten, kızım 14.30 da çıkıyor, etüte kalsa 16.15 de çıkacak, bu nedenle etüte kalsada kalmasada saat dörtten sonra mecburen saat beşe kadar ya ananesine gidecek, yada babasının yanında duracak.
Sizlerde durum nasıl ne düşünüyorsunuz etüt konusunda?
off ne güzel bu duyduklarım...evde cocukla ilgilenmek fln.ben de bir öğretmenim keşke bizde de aynıları olsa veliler biraz ilgilense ne olurdu sanki...
evet oluyor ama bende aynen sürekli nasihat veriyorum vurma sen bana söyle ben annesine diyeyim diyorum sanada biri vursa sen bana deki annesine diyeyim gibi söylüyorum.
kızlar biz daha çizgi çalışması yapıyoruz
siz harflere falan geçmişsiniz
biz neden böyle geri kaldık acaba
sınıf mevcudu 18 kişi o yönden çok ferah bir sınıf
kızım öğretmenini çok seviyor
nekadar şanslısınızzzz mevcutunuzz azz
bizimm 40 kişi
karabiber01 kızım gazi'ye gidiyor bizde bağışla başladı ödemeler devam ediyor bakalım zaten bir arkadaşım daha önce bana söylemişti 1.sınıfta masraflar çok olur çünkü herşeyi 1.sınıfta aldırırlar sonraki dönemlerde masrafın az olur demişti.
Terlikçim babana acil şifalar dilerim canım.
Arkadaşlar bizde acayip ödev var dün tam 14 sayfa ödev yaptık.Kızım hepsini bitirdi ama bende bittim.Birçok çocuk yarım bırakmış ödevleri bugün tüm veliler öğretmenle ödevler konusunda görüştük şimdiden bıkacak çocuklar okuldan diye korkuyoruz.neyseki öğretmenimiz çok anlayışlı bir hanım bizi anlayışla karşıladı ve ödevlerimizi azalttı.Bugün 5 sayfa ödev vardı ama hep harf çalışması buda epeyce yorucu oluyor.Bizimkiler matematiktede epeyce ilerlediler toplama işlemine geçtiler bile.Sınıfımız şu an 30 kişi gidenler filan olmuş sınıfta boş sıralar var rahatlar yani şıkışık değiller.Storu projeksiyonu rahat kullanabilmek için istedi öğretmenimiz ışığı geçirmesin diye özel bir kumaş kullanılacak toz tutmayan anti alerjik bu yüzden şimdilik 250 tl toplanıyor ama dahada artabilir.Veremeyecek olanlarıda verenler üstleniyor bu konuda çok sorun yaşanmıyor allahtan.Ne yapalım herşey çocuklarımız için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapmalıyız.Devlet okulları malum ama sınıfımız özel okul sınıflarından daha güzel ve modern diyebilirim sınıf annemiz dahil hemen hemen tüm velilerde şimdiden birbirimize ısındık iyi anlaşıyoruz çocuklarımızda öyle kızımda hergün bol bol yıldız alıyor öğretmeni çok memnun kızımdan:hooray: şimdilik herşey güzel gidiyor inşallah sonuna kadar böyle gider.Darısı başınıza arkadaşlar burada hep böyle güzel şeyleri paylaşırız umarım.opuyorumnanaktan