Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim oğlum alıştı ya zaten çokda problem yaratmadı dün servise bindi gitti geldi bizzde gittik tabii
eşim arabaya bindi ağladı ama anlataamam 8 yıllık evliyim ilkdefa gördüm ya
okadar çocugun içinde ne yapacakmış oğlu açıkırsaymış çişi gelirseymiş yaaa dedim bi dur da ben düşünüyim şimdiye kadar hiç duymamıştım bu lafları anasınıfınada gitti üstelik
kızlar ben naptım biliyomusunuz belki aranızda yapan vardır günlük tutuyoruz oğlumla bana gelirgelmez ne yaptı ne etti anlatıyo şimdilik ben yazıyorum ögrednince o yazıcak inşallah iyi oluyo hem hatıra hemde arada bişeyler yumurtluyo yoksa anlatacak gibi deil ama böyle ne var ne yok anlatıyo
deneyin çok iyi oluyo
benim oğlum alıştı ya zaten çokda problem yaratmadı dün servise bindi gitti geldi bizzde gittik tabii
okadar çocugun içinde ne yapacakmış oğlu açıkırsaymış çişi gelirseymiş yaaa dedim bi dur da ben düşünüyim şimdiye kadar hiç duymamıştım bu lafları anasınıfınada gitti üstelik
kızlar ben naptım biliyomusunuz belki aranızda yapan vardır günlük tutuyoruz oğlumla bana gelirgelmez ne yaptı ne etti anlatıyo şimdilik ben yazıyorum ögrednince o yazıcak inşallah iyi oluyo hem hatıra hemde arada bişeyler yumurtluyo yoksa anlatacak gibi deil ama böyle ne var ne yok anlatıyo
deneyin çok iyi oluyo
deneyin çok iyi oluyo
ödevini niçin yapması gerektiğini eğer iyi bir şekilde anlamış ise sorun kalmaz ortada...Kızlar aranızda ders çalıştırma teknikleri verebilecek var mı ben oğluma gelir gelmez hemen otur ders yap demıyorum.Biraz dinleniyor çizgi film izliyor sonra birşeyler hazırlayıp hadi bugünkü ödevini yapalım diyorum offf puff demeye başlıyor daha 2 gün oldu başlayalı şimdiden bu off lamaları duyunca sonumuz ne olur acaba diye düşünüyorum acaba nasıl yapsak ??
:kedi:çoook teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanbizim öğretmenimiz bu gün ilk defa ev ödevi verdi
o da kaynak kitabımızdan bi sayfa
diyo şimdiden çocukları sıkmayalım
sihirsensin doğum gününüz evlilik yıldönümünüz kutlu olsun