dertliyim yaaa kızımın okulda yaptığı çizgi tamamlama ve boyamaları görseniz resimleri karalama çizgiler çift çift satırdan çıkmış ama böyle değildi evde çok düzgün yapıyo geçen sene anasınıfı öğretmeni çok memnundu makası gayet güzel kullanıyodu şimdi hiç beğenmiyorum niye böyle yaa kafayı yicem sınıfta öyle çekingen felan da değilmiş parmak kaldırıyomuş derse katılıyomuş ama gel gelelim hergün tembihliyorum annecim yapıyosun sen bunları neden böyle oluyo diye ama yok hep böyle gidicek diye çok korkuyorum.....
bizde bugünü atlattık..
ilk 2 tenefüs bekledim ama o tenefüslerde beni pek sallamadı
annee felan dedi geldi az yanıma sonra koşturmaca aradaşlarıyla
sonra eve geldim beklemedim akşam da bizim öğretmenmizin düzeni acayip hoşuma gitti..
bütün 1. sınıf öğretmenleri saldı çocukları kapıdan annesini bulan koştu bulamayını koyun sürüsü gibi topladı anneniz hangisi? anneleri nerde acep diye beklendi durdu..
Bizim öğretmenimiz velilere geri çekilin uyarısı yaptı 2şerli sıra halinde bahçenin ortasına kadar getirdi almayın çocukları ellmeeyin dedi..
bir kaç açıklama yaptı eksiği olanlara sonra konuşmam bitti burda olan veli çocuğunu alsın dedi..
böyle devam ederse super..
Büyük sınıflardan korkuyordum ama maşallahı var 1. sınıfların 2.3 sınıflarla aşık atıcak boydalar maşallah..
chessim sizin ilk gününüz nasıl geçti
gel anlat azcııkk
dotomes sen şimdi yukarıda yazdığın yazıyı kızım değil oğlum diyerek oku ve ben yazdım farzet.
şaka gibi aynılar. bugün türkçe kitabından 3 sayfa yapmışlar. bulutlar süper ama diğer 2 sayfa ... inanamadım. gözü kapalı yapsa bu kadar kötü olur ancak. yaptığı resim karalamadan ibaret. neden böyle bilmiyorum. yarın öğretmeniyle konuşup anlatayım diye düşünüyorum çünkü ne oura olsun söyleyin dedi. buda söylenmez diye düşünmeyin 1 sınıf çok önemli dedi.
erkek öğretmenlere çok kanım ısındı. hani hep kadın olsun diye beklenir ya erkek öğretmenler bunu yıkmak için daha çaba sarfediyor sanki. bizim okulda 2 kadın 1 erkek öğretmen var. erkek öğretmen bugün okula girerken bahçeye indi. çocukları sıraya soktu. mum gibiydi hepsi ama çok mutlular. velilerle konuştu. çıkıştada sizinki gibi gene sıraya sokup annelere teslim etti. bizim öğretmenler bahçeye inmedi bile :)
ay canım sorma ya, baylıverecektim o kadar kalabalıktı ki, bi çocuk için iki üç veli gelmiş düşün, sıcak bi taraftan, hocalar bas bas bağırıyor velier geri çekilsin diye ama hiç dinleyen kim, eziliyodum valla
oğlumun sınıfı değişmemiş, en sevdiği arkadaşıylada oturdu keyfi yerindeydi, yeni gelen öğrencilerde olmuş
öğretmen bi ilk günden klasik kafadan fırçasını attı klasik, öyle olacak böyle olacak, bozuşuruz, çirkin yüzümü görürürsünüz tarzı beyanatlar havalarda uçuştu, güzeldi yani ilk günümüz
listede verilmiş akşam onları topladık geldik marketten şimdi oturduk kitap defter kaplıyoruz
sizin çocuklar naptı bugün veli ve çocuk selini görünce, geçen hafta iyidi yanlızdılar
çarşamba günü bizimde veli toplantısı var ozaman söylesemmi? akşam şunu da düşündüm her gün düzgün yaptığın ders için yıldız vericem sana 10 yıldızda bir ödül desem acaba düzelirmi? babası eve geldi gösterdim bak bugün okulda yaptıkları buda evde yaptıkları diye; düzelir alışır diyo ama bende öğretmen yaptıklarını görüyo sonuçta bu kadar kötü görünmesini istemiyorum diyorum hayır evde yaptıklarınıda ben yaptım sanıcak
eğer konuşursan yaz bakalım ne dicek öğretmen..............
chess anasınıfında dağıtıkkları boyadan çıkmıştı. renk açıcıymış galiba. bizde 1 yıldır aynen duruyo. ellemedik hiç :)
bizim okulda çok kalabalıktı. hele çıkışta oğlumu bulamayacağım sandım :O bide tören uzun sürdü. güneşin altında pişti çocuklar. oğlum hergün böylemi deyip duruyo :)