- 28 Mayıs 2008
- 4.281
- 3
merhaba kızlar çook uzun zamandır yazamıyordum.ikinci kez anne olmaya hazırlanıyorum zor bir dönem yaşıyorum o yüzden arada yazdıklarınızı okusamda sadece uzaktan takip edebildim sizi.bizim oğlan en son yazdıklarımda zaten okumayı yazmayı öğrenmişti.5.seviye kitaplara geçti.artık okuma yazma çalışmalarından ziyade matematik çalışmaya başladık evde.toplama,çıkarma işlemleri ve problem alıştırmaları yaptırıyorum bolca.bu aralar eve fazla ödev gelmiyor bende yazma çalışmasından çok matematik üzerinde duruyorum.günlük okuma yaptırıyorum.şimdilik bizde durumlar böyle.tabi birde kardeşi olacağını öğrendiğinden beri saldırganlıkları ve asabi tavırları başladı,onunlada ayrı uğraşıyorum.neyseki derslerini fazla etkilemedi.sadece davranışları değişti ama inşallah zamanla atlatırız diye umuyorum.
Hayırlı olsun bende seneye düşünüyorum daha doğrusu sadece hayal ediyorum ,eşim doçentlik sınavını kazanırsa 2012 de inşallah 2.kez anne olurum.Matematik çok yavaş bizde kızım ana okulunda öğrendiğinide unuttu almanca ingilizce derken çocuk ödevden kalkamaz oldu konuştuk hafiflettiler .Okulumuzu çok seviyorm şükür ARI KOLEJİNDEN kurtulmuşuz diyorum.