Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mihribancım sizinki çorba olmuş biraz.Esasında müfredata göre çok hızlı gitmişler çocuk alamadıktan sonra ne anlamı varki bütün harfleri vermesini
mihribancığım çok hızlı gitmişsinz bzdaha ı dayız çocuk daha yeni gördüğü harfin sindirmeden öbürüne geçmiş tabi: çocuk karıştıracaköğretmenler bunu nasıl göremiyor .tabi onlarda birbirleriyle rekabetteler ben ilk önce bitirdim ....benimkiler okuyor gibi... olan çocukla veliye oluyor çocuk okuyamazsa hemen suçlu hazır velisi ilgilenmiyor deniyor.:85:
bizimde çok dersimiz oluyor oğlum çok bunaldı bugün ilk defa okula gitmemek için ağladı .okula gittik bir ders yanında kaldım .eve gelirken başladı ağlamaya beraber geri geldik.ne yapacağımı şaşırdım inşalah yarında böyle yapmazmerhabalar benim kızımda 1. sınıfta aynı heyecanları bende yaşıyorum aynı sorunlarıda
bizde önden gidenlerdeniz geçen hafta D ları bitirdik bayramdan önce y,s ,ş bitmişti :)
okuyabiliyor ama akıcı değil yaval yavaş birleştire birleştire birde çok ders oluyor akşamları en erken 10;30 da bitiyor
slm kızlar biz uzun uzun okuma kitaplarına geçtik:26: duraksamadan okumaları lazım bunun dışında okulda öğrt sürekl yazı yazdırıyor el alışkanlıkları olsun dieokulda paşa paşa yazıor evde 1 ssat içinde yazılacak konu 3 saat sürüyor
slm kızlar biz uzun uzun okuma kitaplarına geçtik:26: duraksamadan okumaları lazım bunun dışında okulda öğrt sürekl yazı yazdırıyor el alışkanlıkları olsun dieokulda paşa paşa yazıor evde 1 ssat içinde yazılacak konu 3 saat sürüyor
bizde 2. hikaye kitabına geçti artık harfleri tanıyorlar daha öğrenmediği harfleri söyleyince direk yanındaki harfle birleştiriyor.
yarın aşı varmış okulda benim götürmem gerekecek yoksa gitmezmiş aşı da vurulmazmış müdürün odasının yolu göründü bana...
er yad geç bütün çocuklar okuyacak biz anneler hemen olsun istiyoruz hiç sıkmamak lazım yarı döneme daha var